Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Asosiasi Award Winning Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Hiburan Jerman Industri Hospitality Rapat (MICE) News Press Release

Sapa sing Dihormati ing IMEX Frankfurt Gala Dinner Awards?

Gambar: Patrizia Buongiorno, Wakil Presiden, AIM GROUP International.
Gambar: Patrizia Buongiorno, Wakil Presiden, AIM GROUP International.
ditulis dening Dmytro Makarov

Profesional saka kabeh sudhut industri acara bisnis global diajeni ing IMEX ing Frankfurt Gala Dinner Awards ing Sheraton Frankfurt Airport Hotel pungkasan wengi.

Minangka bagéan saka IMEX ing Frankfurt sing saiki ditindakake, penghargaan kasebut nglumpukake rapat lan profesional acara ing rapat sing gemerlap kanggo ngrayakake prestasi, inovasi lan ketahanan individu ing industri kasebut.

Anugrah: 

  • Destinations International Global Ambassador Award 
  • International Association of Exhibitions and Events (IAEE) International Excellence Award  
  • Penghargaan Inovasi International Association of Professional Congress Organizers (IAPCO). 
  • Penghargaan Influencer Global International Congress & Convention Association (ICCA).
  • Penghargaan Persatuan Gabungan Dewan Industri (JMIC).  
  • Penghargaan Beasiswa Siswa Yayasan Meeting Professionals International (MPI). 
  • Professional Convention Management Association (PCMA) Global Business Events Executive of the Year Award 
  • Jane E. Schuldt Society for Incentive Travel Executives (SITE) Master Motivator Award 
  • IMEX Events Industry Council (EIC) Innovation in Sustainability Award 
  • Paul Flackett IMEX Academy Awards 

Sore kasebut diwiwiti kanthi tepuk tangan gedhe, nalika Presiden lan CEO Destinations International Don Welsh nyerahake Penghargaan Duta Besar Global kanggo Adam Burke, Presiden lan CEO Papan Pariwisata lan Konvensi Los Angeles. Adam diakoni amarga komitmen kanggo ngembangake praktik ekuitas, keragaman lan inklusi sing paling apik uga kanggo kepemimpinan sing kuat ing komunitase. Para rawuh krungu carane Adam nyurung inisiatif sing ndhukung pembangunan tenaga kerja ing panggonan sing dituju lan ngenalake konsep pusat konvensi kutha sing dadi papan kanggo ndhukung pimpinan ing mangsa ngarep.

Gulungan kehormatan diterusake karo Penghargaan Keunggulan Internasional IAEE, sing diwenehake dening Presiden lan CEO IAEE David DuBois marang Simon Wang, Wakil Presiden Eksekutif, Dewan Pengembangan Perdagangan Luar Negeri Taiwan (TAITRA). Simon wis dadi pimpinan ing macem-macem proyek pemerintah sing promosi industri MICE lan dadi Direktur Proyek Program Promosi MICE Taiwan - MEET. Promotor sing berpengalaman lan pengabdian, dheweke minangka salah sawijining pimpinan pendapat ing industri MICE Taiwan.

Kanthi kelestarian sing terus dadi prioritas, utamane nalika target Net Zero 2050 luwih cedhak, Penghargaan Inovasi IAPCO taun iki cocog banget. Ms Ok Hyojung, Direktur Ezpmp Korea, diajeni amarga nggunakake teknologi digital sing inovatif kanggo ngirim acara netral karbon tanpa cacat menyang pamirsa virtual. P4G Summit ing Korea ing taun 2021 minangka acara lingkungan multilateral pisanan sing dianakake dening pamrentah Korea Selatan lan nggabungake wakil pemerintah lan organisasi internasional kanggo fokus ing 'Inclusive Green Recovery Towards Carbon Neutrality'. Presiden Terpilih IAPCO, Sarah Markey-Hamm, nindakake penghargaan kasebut.

Anyar kanggo taun iki, ICCA Global Influencer Award ngakoni kontribusi sing luar biasa kanggo industri rapat asosiasi lan dimenangake dening Thomas Reiser, Direktur Eksekutif International Society on Thrombosis and Haemostasis (ISTH) lan Ketua - Komite Penasihat Asosiasi ICCA. Présidhèn ICCA, James Rees, mènèhi penghargaan minangka pengakuan marang peran kepemimpinan Thomas lan pengaruh saka kapribaden, kawruh, lan keahliane ing saindhenging komunitas asosiasi. 

Minangka Presiden JMIC, James uga mimpin liwat JMIC Unity Award, diwenehi kanggo Rod Cameron, Presiden Kriteria Komunikasi Ltd. Penghargaan kasebut ngakoni kontribusi penting Rod kanggo pangembangan industri lan tingkat profesionalisme sing terus-terusan. 

Sabanjure, penghargaan kasebut ngarepake para profesional acara ing mangsa ngarep: Panashe Mahakwa, mahasiswa ing Universitas Vistula ing Warsaw, menang Penghargaan Beasiswa Mahasiswa Yayasan MPI, sing ngrayakake lan ndhukung perencana rapat generasi sabanjure minangka bagéan saka IMEX-MPI-MCI Future Leaders Forum International University Challenge. Pancen cocog yen CEO MPI Paul Van Deventer menehi penghargaan kasebut, kanthi MPI minangka pimpinan utama kanggo nggawa bakat enom menyang industri kasebut. 
 
The PCMA Global Business Events Executive of the Year Award tansah diantisipasi. Presiden PCMA lan CEO Sherrif Karamat dikenali Patrizia Buongiorno, Wakil Presiden, AIM GROUP International. Dheweke bener-bener menehi conto sentimen sing diwenehake penghargaan iki kanthi njaga awake dhewe lan tim kanthi standar sing paling dhuwur, mentoring, latihan lan nggawe kesempatan kanggo tim dheweke diakoni amarga prestasine. Saliyane peran ing AIM Group International, Buongiorno uga nyediakake wektu kanggo mulang para profesional industri generasi sabanjure ing sawetara universitas. 

Salah sawijining katrampilan paling penting ing industri kita yaiku kemampuan kanggo menehi motivasi, lan dadi tugas Rebecca Wright, Direktur Eksekutif SITE kanggo nyerahake Penghargaan Master Motivator Jane E. Schuldt SITE menyang sing sarwa. Paul Miller, CIS, CITP, Managing Director Spectra DMC. Sadurunge peran saiki karo Spectra, DMC sing menang penghargaan adhedhasar ing Inggris, Paul wis patang taun layanan ing Royal Household ing Istana Buckingham. Penghargaan iki ngurmati anggota SITE sing njunjung standar keunggulan sing paling dhuwur ing nggawe lan ngirim acara perjalanan insentif sing sukses lan ngetokake semangat lan semangat kolaborasi kanggo ndhukung komunitas perjalanan insentif global. 

Pandemi global wis nambah warisan saka tambahan opsional dadi syarat dhasar. Ing Biro Konvensi Copenhagen menangaké IMEX EIC Innovation in Sustainability Award kanggo Copenhagen Legacy Lab (CLL). Amy Calvert, CEO saka EIC presented penghargaan kanggo Bettina Reventlow-Mourier, Wakil Direktur Konvensi Kopenhagen CVB. CLL nyambungake kongres internasional sing dianakake ing Kopenhagen karo komunitas bisnis lan ilmu pengetahuan lokal, saengga nggabungake warisan sadurunge, sajrone lan sawise acara.

Paul Flackett IMEX Academy Awards, dijenengi minangka penghargaan marang mantan Direktur Ngatur IMEX, minangka puncak sing pas kanggo nedha bengi kasebut. Telung wanita sing pinunjul diakoni amarga komitmen jangka panjang ing industri kasebut lan nyurung wates-wates babagan inovasi.   

Telpon 2022: 

  • Carlotta Ferrari, Biro Konvensi & Pengunjung Florence Tujuan & Biro Konvensi Italia
  • Barbara Jamison-Woods, London & Partners 
  • Karen Bolinger, Bolinger Consulting

Carina Bauer, CEO IMEX Group, ngandika: "Sugeng ageng kanggo kabeh pemenang Academy Award. Anugrah kasebut minangka pangeling-eling babagan inovasi, profesionalisme, katrampilan lan daya tahan sing sejatine industri kita misuwur lan kudu dirayakake kanthi bener.

Sponsor nedha bengi Gala: Sheraton Frankfurt Airport Hotel (ajang), Encore (AV supplier), Song Division (live music) lan Cvent (panyedhiya lunak registrasi acara).

# IMEX22

IMEX ing Frankfurt Gala Dinner Awards

Gambar: IMEX ing Frankfurt Gala Dinner Awards. Ngundhuh gambar kene.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar

Share to...