Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Warta Pamrentah Health Industri Hospitality Hotel & Resor Rapat (MICE) News wong tanggung jawab Keslametan Pariwisata Wisata transportasi News Wire Plancongan Trending

WHO: Penyebaran monkeypox bisa nyepetake ing mangsa panas

WHO: Penyebaran monkeypox bisa nyepetake ing mangsa panas
Direktur Regional WHO kanggo Eropa, Dt. Hans Kluge
ditulis dening Harry Johnson

Pejabat ndhuwur Organisasi Kesehatan Dunia (WHO) ngelingake manawa panyebaran virus monkeypox bisa "nyepetake" ing bawana nalika musim panas.

"Nalika kita mlebu musim panas ... kanthi kumpul massal, festival lan pesta, aku kuwatir yen transmisi [cacar monkey] bisa nyepetake," ujare Direktur Regional WHO kanggo Eropa, Dt. Hans Kluge.

Eropa kudu ngarepake gelombang kasus monkeypox lan jumlah sing kena infeksi bisa mundhak amarga "kasus sing saiki dideteksi kalebu ing antarane sing melu kegiatan seksual," lan akeh sing ora ngerti gejala kasebut, tambah Kluge.

miturut WHO resmi, panyebaran virus saiki ing Eropa Kulon "atypical" amarga sadurunge biasane ana ing Afrika tengah lan kulon.

"Kabeh mung siji saka kasus anyar ora ana riwayat perjalanan sing relevan menyang wilayah sing endemik monkeypox," ujare Kluge.

Keprigelan Kluge dituduhake dening penasihat medis Badan Keamanan Kesehatan Inggris, Susan Hopkins, sing ujar manawa dheweke ngarepake "peningkatan iki bakal terus ing dina-dina sing bakal teka lan luwih akeh kasus sing bakal dingerteni ing komunitas sing luwih akeh."

Britain wis ndhaptar 20 infeksi monkeypox ing dina Jumuah, lan Hopkins ujar manawa "proporsi sing penting" kalebu ing antarane wong homo lan biseksual. Dheweke ngajak wong-wong ing klompok kasebut supaya ati-ati lan tetep waspada marang gejala kasebut.

Welasan kasus monkeypox - penyakit sing ninggalake pustules khas ing kulit nanging arang nyebabake fatalities - wis dideteksi ing AS, Kanada lan Australia uga ing Inggris, Prancis, Portugal, Swedia lan negara Eropah liyane.

Panguwasa kesehatan Prancis, Belgia lan Jerman nglaporake infeksi pertama ing dina Jumuah. Ing Belgia, telung kasus monkeypox sing dikonfirmasi disambung karo festival jimat ing kutha Antwerp.

Virus langka ditemokake ing Israel ing dina sing padha, ing wong sing bali saka hotspot ing Eropah Kulon.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Aku menang $7,000,000(Pitung Juta Dolar) ing lotre powerball, aku njupuk saran saka wong sing ngomong bab caster mantra gedhe iki disebut Imam Salami wong sijine paseksi ing blog matur nuwun Imam Salami carane dheweke mbantu menang lotre dening ngirim. dheweke nomer menang, aku penasaran lan aku panginten iku kabeh guyon ora nganti aku hubungi Caster mantra iki kanggo ngerti dhewe carane karya iki amarga aku wis nglampahi kathah tuku karcis lan aku wis tau menang apa-apa. Aku ngubungi dheweke lan dheweke ngandhani apa sing kudu ditindakake lan aku nindakake lan dheweke ngandhani yen ngenteni 2 dina dheweke bakal mantra nomer sing menang lan dikirim menyang aku kanggo muter lan saestu dheweke menehi menang. nomer kanggo muter sawise 2dina makarya ing nomer begja, Apa sampeyan pracaya jenengku pisanan antarane pemenang sawise muter. Dheweke kandha marang aku (anakku kabeh sing kudu daklakoni kanggo aku yaiku priksa manawa sampeyan nuduhake paseksi iki marang wong liya, supaya dheweke uga bisa menang lotre lan nyuda kemiskinan. Mulane aku nuduhake paseksi iki marang kabeh wong yen sampeyan pengin menang lotre iki cara tips online ora bisa mbantu sampeyan, Imam Salami mung jawaban kanggo masalah sampeyan menang lotre amarga iki hadiah gedhe kanggo kula. Hubungi Imam Salami dina iki lan menang lotre kaya aku Imam Salami email iku [email dilindhungi] utawa WhatsApp +2348143757229

Share to...