Sindikasi

Pasar Obat Terapi Sinus bakal tekan US $ 4.29 Milyar ing pungkasan taun 2030

Pangembangan biologi minangka salah sawijining faktor sing paling penting sing nyebabake pasar obat terapeutik sinus. Omalizumab entuk minat peneliti lan produsen obat. Wis entuk persetujuan ing saindenging Eropa lan AS kanggo ngobati asma alergi sing abot.

Ing wong diwasa, infèksi sinus bisa disebabake dening kelenjar sinus sing duwe cacat struktural, polip irung, lan riwayat infeksi ing saluran pernapasan, kekebalan sing saya lemah.

Ing bocah-bocah, infèksi sing ana hubungane karo sinus bisa disebabake amarga pacifier, asring kena asap rokok, mangan nalika turu, lan uga. Kajaba iku, infeksi jamur lan polutan nyebabake sinusitis.

Unduh GRATIS Contoh Copy Laporan: https://www.futuremarketinsights.com/reports/sample/rep-gb-12367

Wawasan Peserta Utama

Pasar global disetel kanggo nyekseni wutah sing nggumunake sajrone ramalan. Pamuter pasar batting kanggo mode ekspansi organik uga anorganik.

Contone -

  • Ing Juli 2020, Tiziana ngumumake pengajuan aplikasi paten kanggo administrasi irung Foralumab. Foralumab minangka antibodi monoklonal Anti-CD100 manungsa 3% kanggo nambani pasien Covid-19.
  • Ing Juni 2019, Sanofi lan Regeneron Pharmaceuticals, Inc. ngumumake persetujuan Dupixent (dupilumab) dening FDA AS kanggo digunakake karo obat-obatan liyane kanggo ngobati CRSwNP (rinosinusitis kronis kanthi poliposis irung).

Pemain pasar tombol dijamin dening FMI kalebu Bausch Health, Nоvаrtіѕ АG, Ѕun Рhаrmасеutісаl Іnduѕtrіеѕ, Іnс., Rеddу'ѕ Lаbоrаtоrіеѕ, Іnс., Теа Рhаrmасеutісаl Іnduѕtrіеѕ Ltd., Frеѕеnіuѕ Каbі UЅА, Јоhnѕоn & Јоhnѕоn, Рfіzеr Іnс., Јаnѕѕеn Рhаrmасеutісаlѕ, Іnс., lan GlaxoSmithKline plc.

Nyuwun TOC Lengkap Laporan iki kanthi angka: https://www.futuremarketinsights.com/toc/rep-gb-12367

Key Takeaways

  • Semprotan irung steroid nyekel pangsa pasar paling gedhe ing taun 2019 lan skenario kasebut bakal terus ing wektu sing bakal teka.
  • Amerika Utara nyumbang luwih saka 30% pangsa pasar ing taun 2019
  • Antibiotik tetep dadi lini pertahanan pertama, lan kategori iki bakal terus berkembang nganti 2030.
  • Wabah Covid-19 wis ngalihake riset menyang pangiriman obat irung, sing bisa uga entuk manfaat pasar obat terapeutik sinus.

Pengin luwih akeh wawasan?

Future Market Insights nggawa laporan riset lengkap babagan ramalan pertumbuhan pendapatan ing tingkat global, regional, lan negara lan menehi analisis tren industri paling anyar ing saben sub-segmen wiwit taun 2015 nganti 2030. Pasar obat terapi sinus global dipérang dadi segmen. rinci kanggo nutupi saben aspek pasar lan menehi pendekatan intelijen pasar lengkap kanggo maca.

Panaliten kasebut menehi wawasan sing kuat babagan pasar obat terapeutik sinus adhedhasar kelas obat (Antіhіѕtаmіnеѕ, Аnаlgеѕісѕ, Ѕulрhоnаmіdеѕ, Соrtісоѕtеrоidѕ, Аntіhіѕtаmіnеѕ, Аntіbіоtаmіnеѕ, Аntіbіоtаmісеѕ, Аntіbіоtаmісеѕ, NSA, Sinusitis, NSA, Sinusitis, NSA, Sinusitis, NSA, Sinusitis, NSA, Sinusitis, lan NSA. , rute administrasi (Oral, Topikal, Injeksi), lan saluran distribusi (apotek rumah sakit, apotek eceran, apotek online) ing pitung wilayah utama

Segmen Kunci

Rute Administrasi

Saluran Distribusi

  • Farmasi Rumah Sakit
  • Apotek Eceran
  • Farmasi Online

Jinis penyakit

  • Sinusitis akut
  • Sinusitis sub akut
  • Sinusitis kronis

Geografi

  • Amerika Utara
  • Amerika Latin
  • Eropah
  • Asia Wétan
  • Asia South
  • Oceania
  • Timur Tengah lan Afrika

Babagan Insight Market Market (FMI)
Wawasan Pasar Masa Depan (organisasi riset pasar sing disertifikasi ESOMAR lan anggota Kamar Dagang Greater New York) menehi wawasan sing jero babagan faktor pamrentahan sing nambah permintaan ing pasar. Iki nyritakake kesempatan sing bakal nyengkuyung tuwuhing pasar ing macem-macem segmen adhedhasar Sumber, Aplikasi, Saluran Penjualan lan Panggunaan Akhir sajrone 10 taun sabanjure.

Hubungi kita:

Wawasan Pasar Mbesuk
Unit No: 1602-006, Jumeirah Bay 2, Plot No: JLT-PH2-X2A

Jumeirah Lakes Towers, Dubai

Uni Emirat Arab

LinkedInTwitterblog



Link sumber

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar