Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Rapat (MICE) News Thailand Pariwisata News Wire Plancongan

Siswa Skal Rub Siku karo Pimpinan Pariwisata

Alumni lan siswa Universitas Assumption bubar gabung karo pimpinan industri pariwisata - gambar saka Skal

“Pinten nomer KTP panjenengan?” minangka pitakonan populer ing kalangan mahasiswa lan alumni AU ing SKAL International Bangkok Networking Night.

“Pinten nomer KTP panjenengan?” minangka pitakonan populer ing kalangan mahasiswa lan alumni AU ing SKAL International Bangkok Networking Night, amarga nomer ID mahasiswa menehi wawasan babagan tanggal lulus. Akeh alumni sing luwih berpengalaman ngomong karo ngguyu, "Aku ora ngandhani nomer KTPku!"

Dr Scott Smith, saka Departemen Manajemen Perhotelan lan Pariwisata (HTM) Sekolah Bisnis MSME Universitas Assumption, seneng banget ndeleng siswa, biyen lan saiki, kalebu Ibu Auranat Saenghiran. Mbak Auranat rawuh ing acara makili perusahaan sing nembe digabung, Move Ahead Media.

Siswa HTM sing paling apik lan paling padhang saka Dr. Scott cepet ngonfirmasi kehadirane lan kepengin banget nyambungake jaringan karo pimpinan industri pariwisata saiki. Pak Nanda Aung Si (Nanda) ngendika, "Aku seneng duwe kesempatan kanggo fokus ing pangembangan profesional, saliyane kanggo pangembangan pendidikan sing ditampa ing Universitas." Kaizhu Luosang (Alex) nyathet sentimen kasebut, setuju, "Wengi jejaring iki minangka kesempatan sing apik kanggo nyandhang lan ketemu para pimpinan industri pariwisata Thailand kanthi langsung."

Chanon Juengcharoenpoon (Kim) nggunakake kesempatan iki kanggo golek magang ing mangsa ngarep lan, kanthi CV ing tangan, bisa nampa umpan balik sing penting minangka Skalleague Tom Sorensen, Headhunter lan Managing Partner paling misuwur ing Thailand ing Tom Sorensen Recruitment (Thailand) , generously njupuk wektu kanggo pitutur Khun Chanon lan menehi saran bab carane nambah CV kanggo nampa proyek ngimpi. "Wengi Jaringan SKAL minangka sore sing apik, gabungan pengalaman lan wiwitan anyar, karo kanca lawas lan anyar," ujare mahasiswa HTM Mubtasim Sirhan (Sebastian).

"Panggonan kasebut apik banget, panganan sing apik banget, layanan sing apik, lan acara kasebut ngluwihi kabeh pangarepan."

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Dr. Scott kanthi matur nuwun marang Alexander Schillinger, GM, sing kanthi murah hati menehi diskon supaya para siswa bisa melu acara iki ing Hotel Sukhothai sing apik (sukhothai.com) Penghargaan paling anyar saka Hotel Sukhothai kalebu Travel + Leisure 2020 World's Best Awards, nampa #1. Hotel City ing Bangkok, Hotel #4 ing kabeh Kutha Asia, lan Hotel #37 ing saindenging jagad, uga 10 Hotel ing Bangkok Readers' Choice Awards 2020 saka Conde Nast Traveler, AS (Oktober 2020).

Skål Internasional (skal.org) minangka jaringan Profesional Pariwisata global paling gedhe ing donya sing mromosikake Pariwisata, Bisnis, lan Persahabatan ing saindenging jagad wiwit taun 1934. Anggota kasebut minangka Direktur lan Eksekutif sektor Pariwisata sing jaringan siji-sijine kanggo ngatasi masalah kapentingan umum, nambah jaringan bisnis lan promosi tujuan. Kanggo nggabungake acara SKAL Bangkok sabanjuré, ngirim pesen menyang [email dilindhungi]

Berita sing gegandhengan

About penulis

Andrew J. Wood - eTN Thailand

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...