Asosiasi Warta Breaking Travel negara | wilayah Rapat (MICE) News Sustainable Pariwisata Inggris USA WTN

Siapke dina iki kanggo RESET tanggal 16 September ing London

RESET2022
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Partisipasi all star disetel kanggo RESET ing London.
Diatur dening TLC ing kemitraan karo World Tourism Network.

The World Tourism Network miwiti global pisanan mbangun maneh lelungan diskusi ing Maret 2020 ing Berlin, Jerman, ing sela-sela pameran dagang lelungan ITB sing dibatalake.

Dina iki Juergen Steinmetz, ketua, lan ngedegaken saka World Tourism Network nyathet:

"Pariwisata bali kuwat lan bangga. Iki minangka kasempatan kanggo nggawe sektor kita luwih lestari lan aman. World Tourism Network karo 1200+ anggota kita ing 128 negara kanthi bangga ngumumake kemitraan kita karo RESET 2022. Aku bungah ngundang kabeh WTN anggota kanggo gabung karo aku ing Hyatt Churchill ing London tanggal 16 September 2022, kanggo RESET. Iki bakal dadi acara sing ora ketinggalan kanggo sapa wae ing industri perjalanan lan pariwisata global sing siap miwiti maneh pariwisata kanthi cara sing lestari.

Edisi kapindho RESET iki diatur dening TLC Harmony ing pimpinan co-founder Nicki Page. TLC Harmony minangka perusahaan solusi pariwisata lestari global, sing duwe spesialisasi ing pangembangan pariwisata, kebijakan, lan layanan pemasaran komersial sing lestari kanggo pamrentah lan sektor swasta wiwit taun 1998.

Dikuwasani lan dilengkapi kanggo mbalikke dampak negatif saka pangembangan lan operasi pariwisata lan perhotelan, pimpinan jagad ing bisnis lan pamrentah nggawe agenda sing wani kanggo RESET 2022.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Eksekutif kanggo akademisi, operator kanggo supplier olèh lan diwanti-wanti kanggo ndhaftar dina. 

macbook

Entuk Tiket kanggo RESET

16 September ing London
HYATT Regency Churchill

"We look nerusake kanggo hosting kuat, partai eklektik saka inovator lan panguwasa nanggepi panjaluk HRH Pangeran Charles kanggo menehi nilai bisnis nyata ing alam lan nggedhekake saiki,"Says organizer TLC Harmony Co-founder Nicki Page. 

“Ayo cetha. Praktek pariwisata lestari ora dadi pilihan maneh. Kanggo mesthekake masa depan industri lelungan lan pariwisata lan sing luwih penting, planet sing diarani omah, kita kudu nggawe tujuan sing lestari sajrone paradigma anyar sing nglindhungi lan regenerasi alam, saengga apik kanggo manungsa, planet, lan kamakmuran. ”

Acara kasebut nyebabake diskusi penting babagan krisis global lan solusi saka sudut sing penting, dipimpin dening:

  • Wakil Presiden El Salvador Dr. Felix Ulloa Jr.
  • mantan UNWTO Sekretaris Jenderal Dr. Taleb Rifai
  • Deputy Chief Environmental Sustainability Officer Perusahaan Pengembangan Laut Merah Dr. Omar Al-Attas
  • Ketua Dewan Gedung Hijau UAE Ali Al Jassim
  • CEO Sustainable Hospitality Alliance Glen Mandziuk
  • Kepala Komersial SmartLedger Meike Krauscheid
  • DSE (Design For Sustainable Excellence) Co-Founder & CEO Studio Somayeh Rokhgireh

Sesi panel lan presentasi nyakup topik-topik wiwit saka ngapa lan kepiye carane mbangun lan ngoperasikake hotel lan tujuan sing lestari nganti kekuwatan lan pengaruh konsumen wanita sing nggawe pariwisata lan kesejahteraan lestari ing keputusan perhotelan.

Swara kalebu Direktur Ngatur Senior PKF Hospitality lan Kepala UK & Irlandia Adam Maclennan, Profesor Willy Le Grande lan Managing Director Lamington Group Robert Godwin, Direktur Kreatif Travwell Phil Clark, lan pemilik Zen Bali Mahendra Shah.

Direktur Eksekutif TLC Harmony lan Co-Founder Leo Downer nyedhiyakake langkah-langkah lan sistem anyar sing gratis kanggo bisnis sing nguatake para pelanggan supaya dadi ijo nalika lelungan.

RESET 2022

RESET 2022 nggunakake kekuwatan lan energi organisasi kaya World Travel and Tourism Council, Birdlife International, Green Building Council (Amerika Tengah), lan SalvaNATURA lan uga siaran online kanggo njamin inklusivitas lan kacepetan ngirim informasi penting ing saindenging jagad. 

Apik kanggo bisnis, planet, lan wong, RESET 2022 minangka dina panel sing ora bisa dilalekake, diskusi sing nyenengake, obrolan keras, lan warta sing nyakup kelestarian lelungan lan pariwisata sacara global, lan kepiye owah-owahan nyata bisa ditindakake kanggo kelestarian bisnis.

Babagan RESET

RESET minangka puncak global taunan sing ndhukung pemulihan sektor pariwisata lan ambisi kanggo nyelehake alam ing jantung kabijakan lan bisnis perhotelan lan pariwisata.

Saliyane nggawe obrolan global ing agenda sedina muput, acara kasebut menehi inspirasi kanggo ngetrapake program pembangunan lestari TLC kanggo mbantu bisnis nggayuh tujuan kelestarian. RESET 2022 dianakaké ing 16 September 2022 ing Hyatt Regency London - The Churchill.

RESET minangka revolusi, dudu evolusi unfolding ing London.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...