Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Industri Hospitality Rapat (MICE) News Thailand Pariwisata News Wire Plancongan

Skal Asia Bucks Tren COVID kanthi Wutah Stellar

Burcin Turkkan Presiden Skål International online saka Atlanta Ga USA kanggo nampani kabeh Skålleagues Asia ing AGM Area Asia, klompok 41 klub Skal saka Mauritius nganti Guam - gambar duweni Skal
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Rapat Umum (AGM) Taunan (AGM) Skal Asia Area (SAA) kaping 51 ditindakake kanthi online lan dirawuhi dening macem-macem bintang Skal sing nggumunake sing kepengin krungu kabar babagan kedadeyan taun iki lan rencana kanggo nyopir pemulihan pasca-COVID.

Sajrone periode pra-pertemuan Zoom, "HELLOs!" lan kabungahan sejati diungkapake nalika ndeleng kanca-kanca ora ketemu sajrone pirang-pirang wulan kunci sing ditindakake COVID.

Rapat virtual kasebut dirawuhi dening 6 saka 8 anggota Dewan Eksekutif (EB) Skal (nyuwun pangapunten saka Direktur Annette Cardenas lan CEO Daniela Otero sing padha lelungan). 

Dewan Eksekutif Skal International

Présidhèn Dunia kepungkur lan Présidhèn Asia kepungkur dadi pertunjukan dhukungan sing apik kanggo Asia. Dhaptar eksekutif senior Skal sing gabung yaiku: Presiden Burcin Turkkan (USA), Wakil Presiden Juan Steta (MEX), Wakil Presiden Hulya Aslantas (TUR), Direktur Denise Scrafton (AUS), Direktur Marja Eela-Kaskinen (FIN), Internationl Skål Council (ISC) President Julie Dabaly-Scott (KEN), SI PP Lavonne Wittman (2019) ZA, SI PP Peter Morrison (2020) NZ, SI PP Uzi Yalon (1994) ISR, SI PP Richard Hawkins (2000) SG, SIAA PP Mohamed Buzizi BHR, SIAA PP Gerry Perez GUM, SIAA PP Jason Samuel IN, SIAA PP Jano Mouawad BHR, lan SIAA PP Sanjay Datta IN.

Ketua ngakoni lan nampani Presiden Nasional Carl Vaz (IN), Wolfgang Grimm (TH), lan wakil Dr. Elton Tan (PH), Yoshiataka Bito (JP), lan James Cheng (TW), bebarengan karo sekretariat Joan Béchard (MU). lan mantan SAA Sec Arun Raghavan (IN).

Host patemon, Presiden Asia Andrew J. Wood, mbukak rapat karo sambutan anget lan cepet ngenalaken Madame Presiden Burcin Turkkan, sing ing wektu diajeni tradisi Skal kurban roti panggang Skal. Salajengipun dipunlajengaken kidung Skal. 

Rincian lengkap kabeh proses lan wicara banget lan presentation saka Presiden Burcin bisa ditemokaké ing Pranala YouTube

Sajrone laporan Presiden Asia, dingerteni manawa liwat sponsor, kegiatan klub, lan input sing didorong dening Komite Nasional, anggota ing Asia wis tuwuh 10.29% sanajan ilang sawetara klub amarga pandemi. 

Presiden Andrew uga ngumumake Kongres Asia saiki bakal ditindakake ing Phuket, 1-4 Juni 2023, ing Four Points by Sheraton, Teluk Patong, Phuket. Dheweke uga ngumumake yen rapat dewan SAA jangka menengah uga bakal ditindakake ing pulo kasebut ing wulan November kanggo mriksa kemajuan. 

Skal Asia bakal mindhah pusat financial kanggo Singapura saka Spanyol sanalika aransemen wis rampung. Sawisé iku, invoice kanggo klub Skal bakal pindhah saka euro menyang dolar SG. 

Ngembangake pertumbuhan keanggotaan, pimpinan Skal Asia, Andrew J. Wood ujar: "Kanggo keanggotaan, kita wis menehi perhatian banget babagan carane Wilayah Asia bisa mbantu lan ndhukung 5 panitia nasional lan 41 klub ing 15 negara. sing dina iki ndadekake Area Asia Skal. Aku seneng ngomong yen kita wis sukses banget karo kampanye Project 3000 kanthi target kanggo nambah keanggotaan ing Asia dadi 3000+ anggota lan ndeleng dhukungan sing apik banget ing kabeh sektor kanthi pertumbuhan anggota Skal sing aktif lan enom lan klub kita wis ndhukung Direktur. Shalini lan Asia's Project 3000 kanthi jumlah siswa enom sing akeh kalebu nomer rekor ing Kolkata, saiki dadi klompok Skal Muda paling gedhe ing donya kanthi 177 anggota - prestasi sing luar biasa!

Wood terus ujar, "Sampeyan uga nyenengake yen Kolkata uga nawarake Kongres SkalWorld 2024 sing bakal dadi acara kelas dunia lan bisa uga dadi Kongres Dunia Skal paling apik ing dekade iki." 

Presiden Andrew ing omah ing Bangkok sadurunge ketua 51st SAA AGM (virtual)

Presentasi penghargaan dipimpin dening Presiden kepungkur Richard Hawkins, Ketua panel hakim internasional, kalebu Uzi Yalon, Gerry Perez, lan Jason Samuel. Pemenang diumumake sawise musyawarah kanthi ati-ati ing minggu sadurunge AGM - ing ngisor iki minangka pemenang saka 3 penghargaan SAA 2022:

- Goa menang Club of the Year nggambarake upaya sing luar biasa ing taun iki.

– Personality of the Year 2022 SKÅL ASIA dianugerahi Sekretaris SIAA Shekhar Divadkar (IN) amarga kontribusine marang Skål. 

– Goa menangaké Young Skål Best Club Award 2022 bangunan ing kinerja padha nyengsemaken taun kepungkur. 

Sugeng SI Bahrain sing menangake tawaran kanggo Kongres Asia 2024, kanthi paket nilai sing luar biasa sing kalebu kabeh dhaharan lan nedha bengi gala, hotel, transfer, visa gratis lan rega net. Tanggal kongres kemungkinan paling akhir Mei 2024. 

Bahrain bali ing 2017 misuwur kanggo mromosiaken tarif kamar siji utawa kembar saben kamar ora saben wong lan tanpa tambahan siji, èfèktif ngurangi setengah biaya rawuh kanggo 2 delegasi nuduhake siji kamar. Dheweke wis mbaleni tawaran sing padha kanggo Kongres ing 2024. Tawaran Bahrain minangka tujuane supaya rega terjangkau ing jagad pasca-COVID, lan ngidini nggawa pasangan utawa pasangan sing kalebu ing paket kasebut. Uga ngidini Skalleagues kurang makmur kanggo nuduhake kamar lan semangat Skal.

Pungkasan, Direktur Keanggotaan lan Penylametan SAA, Dushy Jayaweera, ngumumake penghargaan kanggo pertumbuhan keanggotaan diwenehake menyang Kolkata, Trivandrum, lan Bombay. 

Présidhèn Nasional Thailand Wolfgang Grimm mènèhi swara matur nuwun sing apik banget karo kabeh peserta, lan ora suwe, Presiden SAA Andrew ngumumake rapat kasebut ditutup ing jam 16:29 wektu Thailand. 

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...