Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Industri Hospitality Rapat (MICE) News wong Thailand Pariwisata News Wire Plancongan

Skal Bangkok Ningkatake Manfaat Wanita ing Peran Kepemimpinan

gambar duweni saka Skal Bangkok

Skal Internasional Bangkok kanthi kolaborasi karo Pacific City Club nganakake Dhiskusi Luncheon babagan "Motivation Change" kanggo ndhukung Wanita ing Kepemimpinan. Dhiskusi kasebut ditujokake kanggo nggusah jagad supaya ngakoni wanita ing pimpinan lan komitmen supaya luwih akeh wanita ing posisi panguwasa. Acara iki uga menehi papan kanggo para wanita teka kanggo nuduhake pengalaman lan sinau saka saben liyane. Dhiskusi Luncheon iki minangka acara Skal International Bangkok pisanan kanggo Wanita ing Kepemimpinan kolaborasi karo Pacific City Club.

Arrissra Limpisthien (katon kiwa nomer loro ing foto), Wakil Presiden - Wanita ing Kepemimpinan Skal International Bangkok, kanthi kolaborasi karo Klub Kutha Pasifik bubar nganakake Dhiskusi Makan Siang babagan "Motivation Change" karo Poe Aye (katon ing sisih kiwa ing foto) , Pendhiri ing Kickoff Marketing, lan karo Supasuta Premanuphan (katon ing sisih tengen foto), Relationship & Self Motivational Consultant, minangka pamicara tamu. Uga rawuh John Neutze (katon nomer loro tengen ing foto), Bendahara saka Skal International Bangkok, lan akeh peserta saka macem-macem organisasi ing Pacific City Club.

Skal International minangka organisasi profesional pimpinan pariwisata ing saindenging jagad.

Didegaké ing 1934, Skal minangka advokat pariwisata lan perdamaian global lan minangka asosiasi nirlaba. Skal ora mbedakake adhedhasar jinis, umur, ras, agama, utawa politik. Skal fokus ing nindakake bisnis lan jaringan bisnis ing perusahaan saka fellow profesional ing atmosfer kekancan. Roti panggang Skal ningkatake Kebahagiaan, Kesehatan, Persahabatan, lan Umur Panjang. Iki minangka siji-sijine klompok internasional sing nggabungake kabeh cabang industri perjalanan lan pariwisata.

Skal International saiki duwe kira-kira 12,200 anggota ing 317 klub ing 103 negara. Umume aktivitas dumadi ing tingkat lokal, munggah liwat panitia nasional lan wilayah, ing sangisore payung Skal International, kantor pusat ing Sekretariat Umum ing Torremolinos, Spanyol.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Andrew J. Wood - eTN Thailand

Ninggalake Komentar

Share to...