Dewan Pariwisata Afrika Asosiasi negara | wilayah Warta Pamrentah News wong Press Release Mbangun maneh Keslametan Spanyol Pariwisata News Wire Plancongan USA WTN

SKAL International Call for Peace, Diplomacy in Tourism with a Unique Twist

skal
ditulis dening Juergen T Steinmetz

 Skal International, minangka asosiasi pimpinan industri perjalanan sing paling jembar ing donya kanthi kira-kira 13,000 anggota ing 100 negara, 323 kutha, ndhukung panggunaan diplomasi kanggo ngindhari konflik kasebut lan njaluk kabeh negara nggunakake negosiasi diplomatik lan kantor sing apik. organisasi kaya PBB kanggo mutusake masalah beda.

"Perdamaian minangka status sing dibutuhake kanggo pariwisata global supaya bisa maju ing papan apa wae. Wong mung pengin lelungan menyang papan sing rumangsa aman tanpa ancaman bebaya, utamane sing ana gandhengane karo konflik utawa tumindak sing bisa ngancam nyawa, "ujare Burcin Turkkan, Presiden Dunia- Skal International 2022.

Ing wektu iki, nalika jagad iki muga-muga pulih saka pandemik rong taun suwene sing nyebabake pariwisata ora proporsional, Skal International bakal terus ndesek nggunakake alat utama diplomasi bilateral lan musyawarah organisasi internasional kanggo nggayuh jagad sing luwih aman lan sambutan. 

Daniela Otero, CEO Skal International, nyatakake yen "Skal International bakal kerja bareng karo anggotane dhewe kanggo nyedhaki organisasi liyane sing anggotane afiliasi kanggo ndhukung prinsip kasebut."

Skal International minangka advokat pariwisata global, fokus ing keuntungan - rasa seneng, kesehatan, kekancan, lan umur panjang. Didegaké ing taun 1934, Skål International minangka siji-sijine organisasi profesional pariwisata ing saindenging jagad sing promosi Pariwisata lan persahabatan global, nggabungake kabeh sektor industri Pariwisata.

KENAPA PESAN SKAL BEDA?

The call by the World Tourism Network to add peace to the declaration for Global Tourism Resilience Day was endorsed by the Institut Perdamaian Internasional Liwat Pariwisata, Amforht, lan akeh pimpinan liyane ing donya lelungan lan pariwisata.

Uga, sing Organisasi Pariwisata Dunia (UNWTO) ndeleng pentinge pariwisata lan perdamaian lan diarani iki nalika njaluk sesi darurat Dewan Eksekutif tanggal 8 Maret kanggo mbatalake keanggotaan Federasi Rusia.

Sing beda ing statement dening SKAL yaiku perang antarane Rusia lan Ukraina ora kasebut.

SKAL duwe klub ing Rusia. Apa tegese organisasi kudu tetep netral supaya ora ngukum Rusia amarga nyebabake pati, kekacauan, lan rasa wedi ing saindenging jagad?

Sawise kabeh, pariwisata minangka industri perdamaian. Pariwisata lan SKAL ora perang karo sapa wae. Minangka Presiden AS Biden ngandika, ora ana sing perang karo wong Rusia.

Juergen Steinmetz, ketua World Tourism Network, and a member of SKAL said: “Happiness, good health, friendship, and long life is unrealistic in times of war. SKAL would be well advised to call a spade a spade. I am pleased however to see SKAL as the most senior travel and tourism organization in the world is joining leaders in our industry. There is no time to be silent, unfortunately.”

Kanggo informasi luwih lengkap ing SKAL riko www.skal.org.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar