Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Plancongan Bisnis Tujuan Industri Hospitality Investment News Mbangun maneh Thailand Pariwisata Rahasia Plancongan Maneka Warta

Skål International Thailand ngluncurake pemasaran tujuan sanajan ana COVID

Skål International Thailand ngluncurake situs web pemasaran tujuan sanajan ana tekanan COVID
Skål Internasional Thailand

Skål International Thailand ngluncurake serangkaian Situs Web Pemasaran Tujuan kanthi fokus kanggo promosi bisnis minangka bagean saka keuntungan keanggotaan.

  1. Skål Thailand ngluncurake kampanye pemasaran tujuan kanthi fokus kanggo nemokake maneh negara kasebut.
  2. Nggunakake citra inspirasi babagan kaendahan lan budaya Thailand, situs web nggawe lelungan menyang dunia virtual ing endi impen lelungan bisa ngrembaka.
  3. Saiki, Thailand ngalami lonjakan kasus COVID-19.

"Ing upaya nyengkuyung para turis lan pengunjung bali menyang Thailand (yen wates wis dibukak maneh lan aman yen ditindakake), kita duwe komitmen kanggo ndhukung para anggota inisiatif pemasaran iki.

"#Rediscoverthailand fokus ing gambar inspirasi babagan kaendahan alam Thailand uga urip kutha sing canggih lan sejarah budaya sing sugih," ujare Presiden Skål Internasional Thailand Wolfgang Grimm.

Gagasan asli, #rediscoversamui, pisanan diluncurake dening Skål Club Koh Samui. Amarga sukses, Skål International Thailand saiki ngembangake menyang kabeh wilayah kanthi Klub Skål. Anggota Skål saiki duwe bisnis ditampilake ing portal tujuan #rediscoverthailand 100% komisi lan biaya kanthi kabeh referensi diarahake menyang situs web.

#rediscoverthailand - www.rediscoverthailand.com

#rediscoverbangkok - www.rediscoverbangkok.com

#rediscoverchiangmai - www.rediscoverchiangmai.com  

#rediscoverhuahin - www.rediscoverhuahin.com

#rediscoverkrabi - www.rediscoverkrabi.com

#ngakakkocak - www.rediscoverphuket.com

#rediscoversamui - www.rediscoversamui.com

Skål International minangka asosiasi profesional Pariwisata lan Pariwisata sing nyengkuyung lan nggawe jaringan kontak ing saindenging jagad. Iki minangka lembaga internasional sing nggabungake kabeh cabang industri pariwisata lan pariwisata.

Luwih saka 12,714 anggota Skål International kalebu manajer lan eksekutif industri Pariwisata lan Pariwisata sing ketemu ing tingkat lokal, nasional, regional, lan internasional kanggo nindakake bisnis ing antarane kanca sajrone 335 Klub Skål ing saindenging 100 negara.

Unit dhasar Skål International yaiku Klub, kayata Skål International Thailand sing dadi penghubung kanggo Skål International ing kegiatan Skål ing wates geografis Klub.

Ing sisih ngarep COVID, gunggunge kasus ing Thailand wis mundhak munggah saka ngisor 7,000 ing pungkasan taun kepungkur dadi luwih saka 88,000. Gelombang iki dipicu dening munculé gelombang kaping telu sing diwiwiti ing klub wengi ing Bangkok ing wulan Maret. Wiwit wiwitan gelombang kaping telu, panguwasa Thailand nemokake luwih saka 36,000 infeksi ing saindhenging wulan April lan luwih saka 21,000 infeksi ing 11 dina pertama Mei wae.

#bajangbali

Berita sing gegandhengan

About penulis

Andrew J. Wood - eTN Thailand

Share to...