Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Industri Hospitality Rapat (MICE) News wong Pariwisata News Wire Plancongan Turkey

Skal International Istanbul mengeti 66th Anniversary

gambar duweni saka Skal International Istanbul
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Skal International Istanbul Club mengeti ulang tahun ke-66 kanthi 'Gala Perayaan' sing dianakake ing JW Marriott Hotel Istanbul Marmara Sea.

Skal Internasional Klub Istanbul ngrayakake ulang taun kaping 66 kanthi 'Gala Perayaan' sing dianakake ing JW Marriott Hotel Istanbul Marmara Sea. Anggota Klub Skal Istanbul, Presiden Can Arınel lan Dewan rawuh ing gala kasebut bebarengan karo Presiden Skal International Burçin Türkkan, Wakil Presiden Interim Hülya Aslantaş lan Direktur PR Annette Cardenas, anggota Komite Nasional Skal Turki, Presiden Klub Skal ing Turki lan Sekretaris Umum Platform Pariwisata Istanbul Hüseyin Gazi Coşan atas jenenge Kotamadya Metropolitan Istanbul, Hasan Eker atas jenenge Asosiasi Agen Perjalanan Turki (TÜRSAB), lan Hediye Hüral Gür atas jenenge Asosiasi Hotel Turki (TÜROB).

Skal International Club didegaké 90 taun kepungkur ing Paris lan Skal Istanbul didegaké ing Juni 7, 1956, ing Istanbul minangka organisasi non-pemerintah profesional pisanan Turki. Skal Istanbul nerusake kegiatan kanthi gagasan utama pariwisata kanggo perdamaian lan persahabatan sajrone 66 taun kanthi ngatur seminar, konferensi lan acara sing bakal nguatake profesionalisme ing pariwisata.

"Kita diajeni kanggo ngladeni pangembangan pariwisata sajrone 66 taun."

Presiden Klub Skal Istanbul Can Arınel ngaturake pidato ing Gala Ulang Tahun kaping 66. Dheweke nyatakake yen dheweke duwe pakurmatan kanggo ngawula kanggo pariwisata Turki lan donya minangka salah sawijining klub Skal paling gedhe ing sangisore payung Skal International, sing kalebu 310 klub lan cedhak karo 13.000 anggota ing 95 negara.

Arınel ujar manawa sajrone 66 taun, dheweke wis kerja kanggo ngembangake hubungan sektoral sing ndadekake persahabatan lan kerukunan ing ngarep, lan nerusake tembung kasebut: "Kita percaya ing negara kita lan percaya yen pariwisata bakal nggawe lingkungan tentrem lan persaudaraan. seduluran kanthi mbangun jembatan antarane budaya. Kita ndeleng pentinge pariwisata ora mung kanggo nggawe nilai ekonomi, nanging uga amarga efek ing struktur sosial lan budaya masyarakat, lan kita nandheske ing saben kesempatan sing keamanan masa depan negara kita.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Burçin Türkkan & Can Arınel

Skal Internasional Klub minangka organisasi non-pemerintah pariwisata internasional sing paling nyebar lan mapan ing ngendi profesional pariwisata donya kerja kanggo pariwisata lan persahabatan global. Iki minangka siji-sijine organisasi ing donya sing nglumpukake kabeh cabang industri lelungan lan pariwisata ing skala global. Misi kasebut yaiku ngembangake profesionalisme kanthi kekancan lan kepemimpinan lan kerja kanggo "Industri Pariwisata sing dipercaya lan tanggung jawab" kanthi nggunakake fitur iki kanthi maksimal.

Papan Skal Istanbul

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...