Warta cepet USA

Skål International Usa Ngumumake Penerima Penghargaan Kepemimpinan Industri Nasional

Skål International USA, nganakake Kongres Skål Amerika Utara (NASC) 2022 saka 13-15 Meith ing Orlando, Florida. Sajrone acara kasebut, Anthony Melchiorri saka Travel Channel's Hotel Impossible, ahli industri perhotelan sing misuwur ing donya lan fixer bisnis; bebarengan karo Glenn Haussman, influencer media sosial global #1 industri perhotelan, lan penerbit novacancynews.com, diajeni karo Penghargaan Pimpinan Industri Nasional Skål USA, penghargaan paling dhuwur saka organisasi, sing mung diwenehi kaping pindho sadurunge. Bebarengan, Glenn lan Anthony dadi tuan rumah Siaran Perhotelan #1 ing industri, Ora Ana Lowongan Langsung!, podcast video.

Haussman lan Melchiorri tetep ngerti babagan perhotelan, hotel, lan industri pariwisata lan wis mbantu organisasi lan perusahaan maneuver sajrone rong taun pungkasan krisis industri amarga Covid 19. "Aku pancen kaget," ujare Haussman, "Apa penghormatan sing luar biasa sing diwenehake kanggo karya kita nggabungake industri perhotelan sajrone COVID liwat podcast saben dina. Aku ngasorake lan ngajeni yen Ora Ana Lowongan Live minangka papan ing ngendi wong ngumpul ing wektu krisis gedhe kanggo nemokake jawaban, bisa uga sawetara ngguyu lan pangarep-arep.

Anthony Melchiorri terus, nyatakake, "Kita miwiti nindakake podcast langsung ing LinkedIn nalika wiwitan COVID. Kita nindakake iku minangka cara kanggo terus nyambung menyang industri sing kita tresnani… ora ngerti manawa kita bakal diberkahi karo sawetara tamu sing paling kuat lan menarik lan metu saka industri kita. 

Presiden Skål USA Richard Scinta 2022 wis kenal karo Melchiorri nganti pirang-pirang taun amarga dheweke miwiti karir perhotelan bebarengan lan nampa kesempatan kanggo nyambung maneh karo dheweke. "Glenn lan Anthony minangka bintang lelungan lan pariwisata," ujare. "Dheweke nggambarake misi Skål kanggo ngembangake lan ningkatake industri pariwisata sing tanggung jawab liwat jaringan karo akeh pimpinan paling kuat ing industri kasebut. Pakaryan sing ditindakake dening Anthony lan Glenn nglumpukake pimpinan industri kita lan utamane penting kanggo nindakake nalika pandemi. Kita ora bisa mbayangno pasangan sing luwih apik kanggo diajeni!”

Penghargaan Kepemimpinan Industri Nasional Skål USA ngakoni individu sing wis menehi kontribusi sing ora ana regane kanggo industri perjalanan. Anthony lan Glenn, anggota Skål International Long Island, nggambarake kanthi sampurna babagan apa penghargaan iki. Pakaryane nyedhiyakake outlet supaya wong bisa bebarengan sajrone krisis mbantu akeh perusahaan maneuver wektu sing tantangan lan terus mbantu industri iki maju kanthi cara sing paling kuat. Penghargaan iki mung diwènèhaké ing kesempatan langka, kanggo wong-wong sing wis tenan nggawe prabédan ing industri liwat efforts. Siji-sijine wong liya sing wis nampa pakurmatan iki yaiku Christopher L. Thompson saka Brand USA lan Roger Dow saka Asosiasi Perjalanan AS. 

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar