Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Ghana Industri Hospitality Kenya Rapat (MICE) News Pariwisata News Wire Plancongan

Skal Kenya lan Skal Accra Ghana Tandatangani MOU Anyar

gambar duweni saka Skal International
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Skal Kenya lan Skal Club of Ghana nandatangani Memorandum of Understanding (MOU) ing dina Jumuah, 18 Maret 2022, ing Accra, Ghana. 2 klub iki kalebu 209 anggota - eksekutif lan manajer ing macem-macem perusahaan ing pariwisata, lelungan, perhotelan.

"Dina iki, dadi pakurmatan kanggo rawuh lan nyekseni penandatanganan Memorandum of Understanding antarane Skal Kenya lan Skal Accra Ghana babagan kolaborasi lan kerjasama ing bidang pariwisata," ujare Burcin Turkkan, Presiden Dunia Skal Internasional lan Presiden USEH, Inc ing acara.

Tujuan saka MOU yaiku ngembangake lan nguatake kolaborasi lan kerjasama antarane 2 klub ing bidang perhotelan, pariwisata, lan lelungan, adhedhasar hak sing padha lan entuk manfaat bebarengan. Iki bakal digayuh liwat:

- lelungan Familiarization kanggo nambah hubungan lan ngembangake inisiatif, promosi pariwisata lan nambah aliran pariwisata bilateral, nandheske wisata budaya, petualangan lan wisata alam, pariwisata olahraga, wisata srengenge lan pantai, lan pariwisata diatur kanggo kelompok. 

- Pelatihan, pembinaan, lan bimbingan kanthi fokus ing wutah potensial profesional Skal enom lan siswa.

- Fast Track Exchange program nandheske layanan customer luwih.

- Pemberdayaan Pemuda program piwulang ketahanan, tuwuhing pola pikir, lan dhasar.

- Eksposur Lintas / Internship program ing hotel, wisata, lan perusahaan perjalanan sing terkenal.

- promosi bebarengan antarane 2 negara liwat seminar, konferensi, pameran, simposium, lan kongres.

"Kemitraan iki bakal teka ing wektu sing tepat nalika jagad kudu ngrungokake luwih akeh kolaborasi kasebut, sing tujuane kanggo ngembangake lan nguatake kerjasama ing bidang pariwisata ing antarane negara kasebut.

"Kita, minangka pimpinan pariwisata, duwe tanggung jawab kanggo nggawa obor kanggo para generasi / pimpinan saiki lan mbesuk sing bakal teka ing industri kasebut. Wektu MOU penting amarga kita nuju menyang jagad anyar kanthi perkembangan teknologi sing cepet sawise pandemi. Norma anyar dibahas ing pirang-pirang platform; ing pariwisata, kita kudu mimpin kanggo nyetel norma kasebut, nglatih para pemimpin saiki lan mbesuk babagan norma kasebut, lan terus nggawe sektor pariwisata sing sukses, "tambah Turkkan.

Nggabungake liwat acara Zoom iki yaiku Presiden Skal Club of Ghana, Stella Appenteng; Anggota Skal Kenya Nairobi adhedhasar ing Ghana, Anne Murungi; Komisioner Tinggi Rep Kenya menyang Ghana, HE Bapak Eliphas M. Barine; lan CEO Ghana Tourism Authority (GTA), Pak Akwasi Agyemang. Tamu khusus yaiku Hon. Fawz Rashid Ali, Anggota Komite Eksekutif Kabupaten, Menteri Perdagangan, Investasi Pariwisata, Pemerintah Kabupaten Mombasa; Mbak Fiona Ngesa, Direktur Pengembangan Pasar lan Manajer Pengembangan Bisnis saka Badan Pariwisata Kenya sing makili CEO - Dr Betty Addero Raddyer; lan Pak John Yegon (penyelenggara acara), General Manager ing PrideInn Hotel Mombasa City sing makili Pak Hasnain Noorani, Owner lan CEO Group PrideGroup lan Managing Director saka PrideInn Hotels and Resorts.

Uga melu Presiden Dewan Skal Internasional - Julie Dabaly Scott, Ketua Komite Nasional Skal Kenya - Mehboob Harunani, Wakil Presiden 1 Komite Nasional Skal Kenya - Shenaz Neky, Penasihat Skal Internasional Skal Kenya - Maureen Ogola, Presiden Skal Kenya Nairobi Langsung - Sallie Khavere , lan Presiden Pantai Skal Kenya - Richard Kinyua.

Turrkan kalebu ing matur nuwun: "Madame President Stella lan Presiden Mehboob, sugeng lan matur nuwun kanggo kepemimpinan sampeyan kanggo nggampangake kemitraan iki lan nggawa industri pariwisata loro negara bebarengan nalika nglayani misi Skal International, sing nyambungake pariwisata sacara global lan nindakake bisnis. antarane kanca. “

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar