Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport Asosiasi budaya Tujuan Warta Pamrentah News Mbangun maneh Thailand Pariwisata Rahasia Plancongan Trending Maneka Warta

SKAL Ndhukung Kauntungan Plancongan kanggo Turis Vaksinasi

SKAL Ndhukung Kauntungan Plancongan kanggo Turis Vaksinasi
skalkoh
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Thailand duwe infeksi COVID-19 sing sithik, nanging mesthi ngamanake pariwisata. Wiwit wulan Oktober, Kerajaan Inggris duwe kesempatan sing nyata kanggo mbukak maneh pariwisata menyang tujuan resor kidul kanggo pengunjung sing divaksinasi.

  1. Turis Vaksinasi bisa uga bisa ngunjungi Phuket lan Koh Samui tanpa watesan
  2. SKAL Koh Samui ndhukung lelungan sing gampang kanggo pengunjung sing divaksinasi
  3. Kampanye Rediscover Samui sing diluncurake ing wulan Oktober wis dadi tren kanggo klub SKAL ing saindenging jagad.

Phuket lan Koh Samui ing Thailand Kidul minangka salah sawijining wilayah pariwisata sing paling misuwur lan gumantung ing Thailand.

Organisasi kayata SKAL Koh Samui padha keplok lan ndhukung pamrentah supaya para turis divaksinasi ora mbutuhake syarat karantina tambahan ing gerbang Thailand iki.

Kaloro wilayah kasebut duwe bandara internasional dhewe, wilayah wisata minangka gerbang ideal sing bisa diamati gelembung pariwisata.

SKÅL International Koh Samui [SKÅL Samui] percaya manawa rencana vaksin kanggo warga Samuians lokal, bebarengan karo tes lan vaksinasi para wisatawan sing mlebu Thailand, minangka cara sing bener sawise taun kerusuhan ekonomi ing pulau kasebut, sing gumantung banget karo pengunjung internasional.

"Kauntungan sing diduweni Samui minangka pulau yaiku kontrol sing cukup bisa ditrapake kanthi efektif kanggo ngidini ngundhakake peraturan karantina, saengga para wisatawan bisa bali kanthi program sing saiki diarani Pass Pass," ujare Presiden SKÅL Samui, Amerika hotelier James McManaman. 

Kangge, McManaman lan Komite Eksekutif sing anyar duwe komitmen kanggo ngasilake bisnis liwat kampanye pemulihan pariwisata sing dinamis, #ReDiscoverSamui sing diluncurake ing wulan Oktober 2020 lan nampa plaudits saka klub Skål ing saindenging jagad. Kampanye kasebut dirancang kanggo nampilake pulau swarga sing paling apik ing Teluk Thailand.

The #ReDiscoverSamui kampanye digawe kanggo nggawa pitulung cepet lan dhukungan sing tetep ana ing sektor lelungan lan keramahan sing ana ing Covid. Iki kalebu sawetara inisiatif kanggo nambah kesadaran babagan daya tarik pulau kasebut kanggo pariwisata domestik, dene wates Thailand, umume, tetep ditutup.

Ing antarane yaiku a video anyar nampilake kaendahan alam lan gaya urip sing apik ing Samui lan pulau-pulau sekitare. Ana sukses menjangkau media program pengalaman pulau khusus kanggo blogger media sosial utama. Sawise tapel wates mbukak, pasar feeder regional lan internasional utama bakal ditarget.


Nganti saiki, #ReDiscoverSamui kampanye media sosial narik luwih saka 10 yuta pamirso (lan saya akeh) lan nggawe lonjakan dodolan kamar kaya sing dilaporake sawetara anggota.

Kanggo mbiyantu para anggota kanthi katrampilan bisnis "praktik paling apik ', SKÅL Samui uga ngluncurake serangkaian seminar kanggo ngarahake para anggota liwat proses pamulihan.

Seminar diwenehake dening pangadeg 'CUBE Consulting' lan anggota SKÅL Samui, Philip Schaetz sing nganakake lokakarya Perencanaan Strategis & Ramalan Hotel lan Bisnis Plancongan. Seminar sedina, sing ngarahake manajer lan pamilik hotel, fokus ing pendekatan pro-aktif kanggo bisnis lan panggunaan data ing nggawe keputusan SMART kanggo ngoptimalake bathi lan bathi, sajrone lan pasca-Covid.

"Nalika jagad iki mlebu taun kapindho pandemi Covid lan kanthi prospek dalan sing alon kanggo pulih, SKÅL bangga bisa dadi pemimpin utama pariwisata sing paling penting." ujare McManaman, "Ing kasus iki, kita mbantu anggota lan perusahaan kanggo mriksa lan nyaring strategi pemasaran sing saiki dadi jagad wisata lan perhotelan sing beda banget. 

"Kampanye kita negesake misi umume organisasi 'Nyambung Pariwisata Global'" lan nguatake motto global SKÅL Int'l, "Melakukan Bisnis Antarane Kanca", ujare.  

SKÅL Samui kerja sama raket karo Otoritas Pariwisata Thailand (TAT), Asosiasi Pariwisata Koh Samui (TAKS) lan Asosiasi Hotel Thailand nalika ngluncurake kampanye #ReDiscoverSamui.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Share to...