Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Rapat (MICE) News Thailand Pariwisata News Wire Plancongan

Skal Wishes Happy Landings ing New Direct Thailand Flights

LR - Francois Laing, Presiden, Skal Phuket; Wolfgang Grimm, Presiden, Skal International Thailand; Stacey Watson, Presiden, Skal Hua Hin, digambarake ing AGM lan Kongres Skal Thailand anyar ing Phuket - nampani pengumuman yen penerbangan langsung antarane Hua Hin lan Phuket bakal diwiwiti ing musim panas iki. - gambar duweni Skal International Hua Hin lan Cha Am

Dipuntedahaken woro-woro minggu iki dening Phoenix Aviation sing bakal miwiti penerbangan langsung antarane Hua Hin lan Phuket ing mangsa panas iki, organisasi pariwisata kayata SKAL International Hua Hin wis dibuwang support konco pamindhahan kang padha pracaya bakal nambah daya tarik Hua Hin kanggo pengunjung internasional seeking preian multi-tujuan ing Thailand.

Ngomong ing Kongres Skal Thailand akhir minggu iki ing Phuket, Presiden SKAL Hua Hin, Stacey Walton nampani kabar kasebut lan ujar: "Hua Hin lan Phuket minangka rong tujuan wisata lan golf utama ing negara kasebut lan aku ngarepake manawa penerbangan iki bakal populer banget karo lelungan domestik lan internasional lan mbantu kita mbangun maneh industri sawise tantangan sawetara taun kepungkur.

Wektu lelungan saiki antarane rong tujuan kanthi dalan utawa liwat udara liwat Bangkok kira-kira 8 jam sing bakal dikurangi sacara signifikan, uga nawakake sambungan internasional liwat Bandara internasional Phuket sing saiki dilayani dening penerbangan saka Eropa, Asia lan Australia.

Udorn Olsson, Ketua, Phoenix Aviation Thailand ngandika, Sambungan antarane Phuket lan Hua Hin nyedhiyakake penerbangan internasional lan domestik. Wong Thailand uga bakal entuk manfaat saka nyambungake rong tujuan penting iki, nggawa Hua Hin menyang pamirsa sing luwih akeh. Hua Hin wis suwe dadi tujuan rekreasi favorit kanggo wong Thai, nanging kita seneng banget nggawa Hua Hin menyang jagad iki, lan Phuket mung minangka wiwitan rencana kita.

Layanan anyar bakal ngrampungake panjaluk penerbangan ing antarane rong tujuan utama kasebut. 

CEO Phoenix Aviation, John Laroche ngandika, "Survei lan kelompok fokus kita ing antarane anggota industri perhotelan, operator tur golf, badan pariwisata lan lembaga pemerintah wis jelas banget yen ana panjaluk ageng kanggo layanan iki, luwih dhuwur tinimbang pilihan penerbangan domestik liyane. 

Minat kasebut wis dikonfirmasi maneh sawise woro-woro media awal lan kiriman media sosial ing Hua Hin nampa minat lan dhukungan sing akeh banget.    

Pak Laroche nambahake, "Proses konsultasi isih ditindakake kanthi frekuensi, wektu tekan / budhal lan klompok target isih kudu dikonfirmasi."

Pertimbangan musiman tegese penerbangan kasebut bakal diwiwiti sadurunge musim dhuwur sing bakal teka, kanthi pertengahan nganti akhir September saiki luwih disenengi. Iki ditujokake kanggo nyedhiyakake wektu perencanaan sing penting kanggo operator lelungan saka grup tur, kalebu pemain golf, kanthi pesenan kasedhiya wiwit akhir Juni 2022.  

Rega tiket kanggo penerbangan kaping pindho saben minggu, sejam bisa uga regane udakara THB2,000.

Stacey Walton nambahake, "Kita bungah banget babagan woro-woro iki, wis sawetara wektu ana ing pipa, lan aku yakin saiki Thailand wis mbukak maneh kanggo pariwisata, panjaluk pent-up bakal weruh mundhak ing pengunjung internasional karo pemain golf ing ngarep, semangat kanggo ngoptimalake. babagan pilihan kursus kelas dunia sing paling apik ing Thailand, uga acara golf utama ing rong tujuan kasebut.  

Inisiatif iki mimpin dening Phoenix-rencana karo dhukungan saka agensi travel lan partners pariwisata. Dhukungan komunitas ing Hua Hin lan Phuket minangka unsur penting kanggo mesthekake sukses sadurunge tahap loro bisa diwujudake kanthi operator sing diakoni duwe kapercayan kanggo mlebu pesawat kanthi jadwal penerbangan. 

Skal Hua Hin lan Cha Am minangka bab saka organisasi lelungan lan pariwisata global Skal Internasional – asosiasi internasional paling gedhe ing donya nggabungake kabeh cabang industri lelungan lan pariwisata. Saiki duwe 12,500 anggota ing saindenging jagad kanthi klub sing beroperasi ing saindenging Thailand ing Bangkok, Chiang Mai, Hua Hin, Phuket, Krabi lan Samui. 

Berita sing gegandhengan

About penulis

Andrew J. Wood - eTN Thailand

Ninggalake Komentar

Share to...