Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Tujuan Hiburan Industri Hospitality News tanggung jawab Thailand Pariwisata News Wire Plancongan

Skal plus jazz padha karo sumbangan amal

(LR) Natalie Kamalwattanasoontorn, Alexander Beets, Yvonne Roberts (SOS); Jane Soergel, Acting President, Skal International Koh Samui - gambar duweni Skal

Skal International Koh Samui ngatur Festival Jazz Musim Panas Samui, ngumpulake dana minangka sumbangan kanggo Sister on Samui Foundation.

Skal International Koh Samui nganakake Festival Jazz Musim Panas Samui 2022 sing dianakake saka 7-12 Juni lan nglumpukake dana 100,000 Baht Thai liwat adol tiket, papan, sponsor sing loman, lan musisi dhewe sing diuripake minangka sumbangan kanggo Sister on Samui. Yayasan (SOS).

Festival Jazz Musim Panas Samui nampilake barisan seniman jazz lan musik donya saka Walanda lan Amerika Serikat, tampil bebarengan karo selebriti jazz Thailand ing sawetara resort lan klub pantai bintang 5 sing misuwur ing pulo kasebut.

Dipuji minangka sukses sing luar biasa, kanthi luwih saka 500 warga lan pengunjung sing seneng konser sing adol luwih saka 6 bengi, festival musik kasebut bali menyang Samui sawise ngaso 8 taun. Inisiatif iki minangka bagéan saka Skal International Koh Samui kampanye promosi wisata.

Alexander Beets, pemain saksofon tenor Walanda sing misuwur lan pimpinan klompok 18 seniman tamu ngandika:

"Ora mung seneng bali ing Samui main ing salah sawijining setelan sing paling apik ing donya, aku bangga uga bisa menehi kontribusi kanggo komunitas sing apik iki liwat SOS." 

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Duta Besar SOS Yvonne Roberts nanggapi kanthi ujar: "Kita matur nuwun marang mitra Skal International Koh Samui kanggo kesempatan kanggo kolaborasi ing acara sing apik iki. Iki sumbangan apik tenan bakal mlaku adoh menyang karya sing kita lakoni kanggo mbantu wong-wong sing kurang mampu ing Samui.

Sauntara kuwi, hotel GM Jane Soergel, Pelaksana Presiden Skal Samui lan Ketua Panitia Penyelenggara Festival Jazz Musim Panas Samui, ujar: "Kita seneng banget yen para tamu musik kita bangga ing kene ing Samui lan matur nuwun banget kanggo komitmen kanggo nggawe iki. acara sukses gedhe kanggo Koh Samui. Asil iki ndadekake aku bangga bisa nindakake iki sawise sawetara taun sing angel kanggo pulo kasebut. 

Thanks khusus uga kanggo sponsor tombol tanpa iku ora bakal bisa, kalebu, Mbayangno Samui, Brother Thailand, Ferma Lights, Nauti Beat lan ContineWM.

Ing mburi sukses taun kang, plans wis ditindakake kanggo reprise saka Festival Jazz Musim Panas Samui ing 2023!

Berita sing gegandhengan

About penulis

Andrew J. Wood - eTN Thailand

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...