Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Industri Hospitality News tanggung jawab Pariwisata News Wire Plancongan USA

Skal Tampa Bay mundhakaken $5,600 kanggo Ukrainia Pengungsi

Hasil lan Pilihan Internasional Skål 2020 Hasil
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Skal International Tampa Bay, bagéan saka mung organisasi profesional donya mromosiaken Pariwisata global lan paseduluran, nyawiji kabeh sektor industri Pariwisata, wis wungu $5,600 kanggo pengungsi Ukrainia.

Sajrone 11 April 2022, rapat ing Zoo Tampa ing Lowry Park, organisasi lokal sing duwe 84 anggota nganakake undian kanthi 100% dana menyang Dana Pengungsi Ukraina sing diadegake dening Skal International.

Iki minangka penggalangan dana kaping pindho sing ditindakake dening Bab Tampa Bay of Skal sajrone telung wulan kepungkur. Ing Pahargyan Liburan Desember, bab Skal mundhakaken liwat $12,000 karo dana bakal ndhukung Florimond Volckaert Fund lan program Young Skal Tampa Bay.

Anggota saka Skal Tampa Bay uga wis peran aktif ing akeh efforts penggalangan dana ing saindhenging masyarakat.

Anyar Kiss a Gator Gala diprodhuksi dening anggota Skal mundhakaken saklawasé $20,000 kanggo ndhukung Alligator & Wildlife Discovery Center. Kajaba iku, anggota SKAL Tampa Bay dadi pembicara utama ing Lampu, Kamera, Aksi Komunitas Gala mundhakaken liwat $1 yuta dolar kanggo ndhukung Nyegah KDRT, pendidikan lan layanan support.

"The loman lan dhukungan saka anggota SKAL Tampa Bay terus nggumunake, "komentar Steven Rodriguez, Past-President Skal International Tampa Bay. "Kita luwih manunggal minangka wilayah tinimbang sadurunge lan ngarepake terus ndhukung karya apik iki dening mitra lan tanggane." 

Babagan Skal International

Didegaké ing taun 1934, Skål International minangka siji-sijine organisasi profesional sing promosi Pariwisata lan persahabatan global, nggabungake kabeh sektor industri Pariwisata.

Luwih saka 12,100 anggota, kalebu Manajer lan Eksekutif industri, ketemu ing tingkat lokal, regional, nasional lan internasional kanggo nindakake bisnis ing antarane kanca-kanca ing luwih saka 317 Klub Skål ing 103 negara.

Babagan Skal International Tampa Bay

Keanggotaan ing Skål mbukak kanggo wong sing nduweni kualifikasi ing posisi senior, eksekutif utawa manajemen ing industri travel lan pariwisata utawa supplier kanggo industri iki. Yen sampeyan ana ing wilayah Tampa Bay ing posisi managerial karo minimal 3 taun pengalaman ing travel utawa pariwisata, please nimbang gabung kita ing acara mbesuk kanggo njaluk ngerti sing kita lan apa kita kabeh babagan. Sampeyan bisa nemokake rincian liyane dening ngeklik kene.

Klik kene kanggo SREAM kanggo Ukraina karo World Tourism Network.

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...