Slowakia gabung karo Eurail Global Pass ing taun 2012

0a8_1256
0a8_1256
ditulis dening editor

UTRECHT, Walanda - Eurail Group GIE ngumumake manawa Slowakia bakal gabung karo Eurail Global Pass ing tanggal 1 Januari 2012.

Print Friendly, PDF & Email

UTRECHT, Walanda - Eurail Group GIE ngumumake manawa Slowakia bakal gabung karo Eurail Global Pass ing tanggal 1 Januari 2012.

Sepur nasional Slowakia bakal dilebokake ing penawaran Eurail Global Pass klasik, sing ngidini lelungan ril tanpa wates sajrone sawetara periode validitas kanggo periode lelungan terus-terusan utawa dina lelungan sing fleksibel ing 23 negara. Diskon ditawakake kanggo klompok loro utawa luwih lan kanggo para nom-noman ing umur 26 taun. Regane diwiwiti saka mung 30 euro saben dina limalas dina Global Saver Pass.

"Kita seneng ZSSK (sepur Slowakia) bakal menehi akses Euroll Global Pass menyang ril sepur, ngembangake sawetara pass menyang 23 negara Eropa," ujare Direktur Pemasaran, Ana Dias e Seixas.

Slowakia wis dadi tujuan wisata Eropa lan dadi nomer loro ing antarane tujuan petualangan paling dhuwur ing donya dening The Adventure Travel Trade Association (ATTA); ing kategori Ngembang Tujuan Pariwisata, 2010 *.

Sepur Slowakia kalebu 3616 kilometer (2247 mil) lan sambung karo jaringan kereta api pan-Eropa ing negara-negara sekitar Hongaria, Austria lan Republik Ceko. Plancongan nganggo Eurail Global Pass nggawe lelungan liwat sawetara negara sing paling ora ditemokake ing Eropa sing nyata. Plancongan Rail nawakake cara santai, nyaman lan trep kanggo nikmati macem-macem lanskap, budaya lan pemandangan Eropa.

Bratislava asring diarani 'Kaendahan Danube' lan Slowakia nawakake akeh saka istana sing apik, pemandangan pegunungan Tatras, kebon anggur, lan pusat spa & kesehatan sing populer. Sistem sepur Eropa modern lan andal, lan koneksi rel lintas batas nggawe traversing liwat benua bisa diakses kanthi gampang. Eurail Global Pass nggambarake 42% saka penjualan Eurail Pass (luwih saka 70,000 wisatawan sing nggunakake pass iki ing taun 2010) lan terus dadi pass rail populer sing menehi kesempatan marang para plancong kanggo njelajah Eropa nganggo ril.

"Kanthi kalebu Slowakia menyang sawetara produk, kita ngarepake manawa Eurail Passes terus narik kawigaten para pelanggan nganti mbesuk. Penting banget yen transportasi rel bisa diterusake ing jangka panjang, "ujare Direktur Pemasaran, Ana Dias e Seixas.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.