Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality Investment Jamaika News Pariwisata News Wire Plancongan

SMTEs Disaranake Nyedhiyakake Produk Berkualitas kanggo Pariwisata Masa Depan

Kepala Direktur Teknis, Kementerian Pariwisata, David Dobson (kiwa) lan Menteri Pariwisata, Hon. Edmund Bartlett (loro tengen) katon bungah minangka Ketua Tourism Enhancement Fund (TEF), Hon. Godfrey Dyer (loro kiwa) mriksa hadiah kang digawe dening Kerri-Ann Henry saka SN Kraft Ltd., salah siji saka supplier ing Natal ing pameran dagang Juli. Hadiah kasebut diwenehake marang Pak Dyer dening Menteri Bartlett. Pameran dagang Natal ing Juli saiki ditindakake dening Tourism Linkages Network (TLN), divisi saka Tourism Enhancement Fund (TEF) lan wiwit tanggal 12-13 Juli 2022, ing Hotel Jamaica Pegasus. - gambar duweni saka Kementerian Pariwisata Jamaika

Operator SMTE sing nyedhiyakake sektor pariwisata disaranake nyedhiyakake produk kanthi kualitas sing apik kanggo njamin kelangsungan hidup.

Operator Usaha Pariwisata Cilik lan Sedheng (SMTEs) sing nyedhiyakake sektor pariwisata disaranake nyedhiyakake produk sing berkualitas kanggo njamin ketahanan industri lan kelangsungan pasar.

Nalika ngarahake cedhak karo rong atus pemasok lokal ing upacara pambukaan pementasan Natal kaping 8 ing pameran dagang Juli wingi (12 Juli), Menteri Pariwisata, Hon. Edmund Bartlett negesake manawa "kualitas bangunan, konsistensi, volume, lan titik rega sing apik minangka pusat daya saing produk Jamaika."

Dheweke nerusake yen "ora ana sing pengin teka ing Jamaika kanggo entuk barang sing kualitase luwih murah, regane luwih murah kanggo regane" lan angel ditemokake, nambahake manawa SMTE, duwe tugas kanggo bantuan Jamaika "Kanggo mbusak stigma asli kita minangka tujuan conto."

Menteri Pariwisata ujar manawa iki penting kanggo njaga utawa "bukti masa depan perusahaan pariwisata cilik lan menengah supaya dadi pembalap pengalaman pariwisata sing terus-terusan," uga "bukti pasar ing mangsa ngarep."

Pak Bartlett nyathet yen dheweke ngerti yen tantangan, kalebu inflasi, kekurangan pendanaan, lan gangguan rantai pasokan, bisa uga muncul, nanging nambahake manawa Kementerian nanggapi kanthi strategis.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Menteri Pariwisata nyathet yen tantangan kasebut ditanggulangi liwat "latihan, pangembangan, lan pendanaan," negesake manawa "kita ngerti yen sampeyan kudu duwe kapasitas lan sampeyan kudu duwe pendanaan."

Dheweke uga nerangake manawa operator SMTE ngupayakake tetep sregep ing papan sing kompetitif, Kamentrian Pariwisata uga ngupayakake "mbuktèkaké industri iki ing mangsa ngarep marang resesi."

Sauntara kuwi, Presiden Jamaica Hotel and Tourist Association (JHTA), Clifton Reader ujar manawa dheweke uga pengin ndeleng sukses SMTE ing sektor kasebut.

Pak Reader mratelakake yen JHTA kepengin nulungi entitas kasebut. Dheweke kandha, "kita pengin mesthekake yen lawang kita mbukak" nambahake yen "Aku bakal nantang saben anggota organisasiku kanggo mesthekake yen industri sing isih enom iki makmur.'

Presiden JHTA nyatakake yen "penting banget yen kemitraan iki ora mung tembung-tembung." Ing ambegan sing padha, dheweke negesake manawa SMTE bakal duwe dhukungan saka asosiasi kasebut, para panyedhiya kudu nyedhiyakake "kualitas kanthi rega sing apik".

Ketua Kelompok Kerja Teknis Manufaktur Jaringan Hubungan Pariwisata (TLN), John Mahfood uga nyatakake yen sektor manufaktur kanthi konsisten nggayuh antarane 8-9% saka PDB saben taun lan minangka kontributor paling gedhe nomer loro kanggo ekonomi kabeh sektor sing ngasilake barang. Produsen lokal wis pivoted sajrone pandemi COVID-19 lan ana kenaikan 76% ing aplikasi ing 2022, yen dibandhingake karo 2019.

Nalika Jamaika terus ngalami pemulihan kanthi cepet, manufaktur dianjurake supaya bisa nggunakake pasar sing ana.

Pameran dagang Natal ing Juli ditindakake dening TLN, divisi saka Tourism Enhancement Fund (TEF) lan wiwit tanggal 12-13 Juli 2022, ing Hotel Jamaica Pegasus.

Pementasan 2022 acara kasebut nampilake kira-kira 180 produsen barang-barang buatan lokal, ing sawetara kategori, kalebu aromaterapi, dekorasi, fashion lan aksesoris, seni rupa, cinderamata, panganan olahan, lan produk sing digawe saka serat organik lan alami.

Inisiatif taunan nyengkuyung tuku produk lokal asli dening para pemangku kepentingan ing sektor pariwisata lan perusahaan Jamaika sing golek hadiah kanggo klien lan staf. Iki minangka upaya kolaborasi Jaringan Hubungan Pariwisata lan mitra: Jamaica Business Development Corporation (JBDC), Jamaica Promotions Corporation (JAMPRO), Jamaica Manufacturers and Exporters Association (JMEA), Rural Agricultural Development Authority (RADA) lan JHTA.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...