Dadi dawa iPod: Apple narik plug ing piranti apik sawijining

Dadi dawa iPod: Apple narik plug ing piranti apik sawijining

Dadi dawa iPod: Apple narik plug ing piranti apik sawijining

Dadi dawa iPod: Apple narik plug ing piranti apik sawijining

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.