Didol! Twitter nampa tawaran $44 milyar saka Elon Musk

Didol! Twitter nampa tawaran $44 milyar saka Elon Musk

Print Friendly, PDF & Email

Didol! Twitter nampa tawaran $44 milyar saka Elon Musk

Didol! Twitter nampa tawaran $44 milyar saka Elon Musk

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.