Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Kabar Kawat

Solusi Kesejahteraan kanggo New Normal

ditulis dening editor

Kanthi majikan ngadhepi owah-owahan budaya ing papan kerja sing durung tau ana sadurunge, Layanan Kesehatan WebMD wis ngluncurake rong solusi anyar kanggo sambungan sing migunani, dirancang kanggo nuwuhake dhukungan peer-to-peer lan rasa duweke nalika karyawan nelusuri 'normal anyar' kerja hibrida lan adoh.             

Komunitas ngidini karyawan gabung karo klompok internal virtual adhedhasar kapentingan lan tujuan kesejahteraan, kayata olahraga, nutrisi, turu, lan keterkaitan sosial. Kanthi ngirim pitakonan, nuduhake crita, ngumpulake tips lan wawasan saka wong liya, lan nyengkuyung kanca-kanca ing lelungan sing sehat, Komunitas bisa menehi inspirasi kanggo karyawan supaya bisa nggayuh tujuan kesejahteraan, nalika nyuda rasa sepi. Grup dimoderasi, lan peserta bisa ngatur profil kanggo privasi, nggunakake avatar lan jeneng layar.

Group Coaching dening WebMD minangka program pembinaan berbasis video sing dikembangake kanggo ndhukung peserta kanggo nggayuh tujuan kesejahteraan liwat interaksi klompok, dhukungan lan motivasi sosial. Solusi anyar iki ngidini para peserta fokus ing topik lan masalah sing penting kanggo dheweke, kanthi format interaktif lan fleksibel sing nguatake karyawan kanggo sesambungan babagan topik kayata stres, nutrisi, lan kabiasaan turu, nalika nuduhake apa sing bisa ditindakake. Dibatasi ora luwih saka 20 wong, kelas Coaching Grup kasedhiya ing kabeh organisasi, sing menehi karyawan kemampuan kanggo sesambungan karo klompok wong sing luwih akeh kanggo dhukungan peer tambahan.

Saben kelas difasilitasi dening Pelatih Kesehatan WebMD sing dilatih lan disertifikasi lan program kasebut dideleng lan divalidasi dening Dewan Penasihat Klinis WebMD.

"Budaya karya remot lan hibrida nawakake keluwesan, nanging uga bisa nyebabake isolasi sosial lan kasepen," ujare Christine Muldoon, Wakil Presiden Senior, Strategi, Layanan Kesehatan WebMD. "Kita terus ngembangake dhukungan kanggo nggawe sambungan sing migunani amarga kita ngerti manawa dhukungan sosial penting kanggo kesejahteraan mental lan fisik, lan hubungan langsung karo pilihan kesehatan sing positif kanggo jangka panjang. Solusi anyar kita nggambarake kabutuhan ing papan kerja saiki. Dheweke menehi karyawan sambungan lan dhukungan sing dibutuhake kanggo terus maju lan menehi kawruh marang majikan manawa program kesejahteraan bisa mbantu karyawan berkembang ing lingkungan kerja saiki.

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...