China Tujuan Industri Hospitality Hotel & Resor Rapat (MICE) News Pariwisata News Wire Plancongan

Songtsam Hotel, Resorts & Tours Melok Serandipians dening Traveler Made Show

Songtsam Linka Retreat Lhasa - gambar duweni saka Songstsam
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Songtsam Hotels, Resorts & Tours, jaringan hotel mewah butik sing menang penghargaan ing Provinsi Tibet lan Yunnan China, sepisan maneh melu pertunjukan Serandipians by Traveler Made, Inti saka Travel Luxury - Marbella, 28 Maret - 1 April 2022. Songtsam, sing diwakili dening Florence Li, Direktur Penjualan & Pemasaran Internasional, minangka koleksi 13 properti (kalebu situs Glamping) uga operator tur sing nawakake para tamu pengalaman curated lan transformasional.

Songtsam seneng ngumumake yen taun iki papat properti kalebu Songtsam Linka Retreat Lhasa, Songtsam Linka Retreat Shangri-la, Songtsam Lodge Lijiang lan Songtsam Lodge Bome dadi mitra hotel Traveler Made.

Songtsam Lodge Bome - gambar duweni Songtsam

Ing jagad pasca-pandemi, para wisatawan mewah ngupaya alam, kesejahteraan lan kecemplung karo budaya lokal. Songtsam Tours, dikenal kanggo macem-macem portofolio pengalaman curated kemewahan sawijining, fitur program kesehatan gaya Tibetan, petualangan outdoor lan pengalaman lokal sugih budaya. Kabeh properti Songtsam, sing ana ing saindhenging Dataran Tinggi Tibet (ing Provinsi Tibet lan Yunnan ing China) diubengi dening alam lan tanah sing ora disentuh, untamed lan apik banget.

"Pertunjukan Traveller Made mesthi apik kanggo Songtsam amarga ana minat gedhe saka pasar Eropa, utamane Eropa Kulon," ujare Florence Li. "Para lelungan saka negara kasebut duwe minat khusus ing kegiatan ruangan, masakan, budaya & sejarah lokal. Sing paling apik yaiku para wisatawan iki uga pengin nggawe bedane ing jagad iki kanthi ndhukung komunitas lokal sing dikunjungi. Dheweke nambahake, "Songtsam Tours sukses banget amarga saben itinerary digawe khusus kanggo nyedhiyakake saben tamu perjalanan seumur hidup."

4 properti Songtsam sing bakal nampilake fasilitas khusus kanggo mitra Traveller Made ing 2022:

Songtsam Linka Retreat Lhasa

Songtsam Linka Retreat Shangri-la

Songtsam Lodge Lijiang

Songtsam Lodge Bome

Songtsam Lodge Lijiang - gambar duweni Songtsam

Tentang Songtsam

Songtsam (“Suwarga”) minangka grup hotel butik mewah sing menang penghargaan saka Hotel Resorts & Tours sing dumunung ing Provinsi Tibet lan Yunnan, China. Didegake ing taun 2000 dening Pak Baima Duoji, mantan pembuat film Dokumenter Tibet, Songtsam minangka siji-sijine koleksi retret gaya Tibet sing mewah ing ruang kesehatan sing fokus ing konsep meditasi Tibet kanthi nggabungake penyembuhan fisik lan spiritual bebarengan. Properti unik 12 bisa ditemokake ing Dataran Tinggi Tibet, nawakake keasliane para tamu, ing konteks desain sing apik, fasilitas modern, lan layanan sing ora nggumunake ing papan-papan kaendahan alam lan budaya sing ora disentuh. Songtsam Tours minangka Pemasok Pilihan Virtuoso Asia Pasifik lan menehi kesempatan kanggo para tamu kanggo ngatur pengalaman dhewe kanthi nggabungake penginapan ing macem-macem hotel lan pondokan sing dirancang kanggo nemokake budaya sing beda-beda ing wilayah kasebut, keanekaragaman hayati sing sugih, lanskap sing apik banget, lan warisan urip sing unik. Songtsam ana ing 2018 & 2019 Conde Nast Traveler Gold List Edisi China, lan 2022 Conde Nast Traveler Gold List USA Edition.

Kanggo informasi luwih lengkap, please ngunjungi kene.

Babagan Songtsam Tours 

Songtsam Tours, Pemasok Pilihan Virtuoso Asia Pasifik, nawakake pengalaman sing dikurasi kanthi nggabungake nginep ing macem-macem hotel lan pondokan sing dirancang kanggo nemokake budaya sing maneka warna wilayah, keanekaragaman hayati sing sugih, lanskap sing apik banget, lan warisan urip sing unik. Songtsam saiki nawakake rong rute teken: ing Sirkuit Songtsam Yunnan, sing njelajah wilayah "Telung Kali Paralel" (situs Warisan Donya UNESCO), lan Rute Songtsam Yunnan-Tibet, sing nggabungake Dalan Kuda Teh Kuno, G214 (jalan raya Yunnan-Tibet), G318 (jalan raya Sichuan-Tibet), lan wisata dalan Dataran Tinggi Tibet dadi siji, nambah kenyamanan sing durung tau ana sadurunge kanggo pengalaman perjalanan Tibet. 

Babagan Misi Songtsam 

Misi Songtsam yaiku kanggo menehi inspirasi marang para tamu kanthi macem-macem kelompok etnis lan budaya ing wilayah kasebut lan ngerti kepiye masarakat lokal nguber lan ngerti rasa seneng, nggawa tamu Songtsam luwih cedhak kanggo nemokake dhewe. Shangri La. Ing wektu sing padha, Songtsam nduweni komitmen sing kuat kanggo kelestarian lan njaga inti saka budaya Tibet kanthi ndhukung pembangunan ekonomi komunitas lokal lan konservasi lingkungan ing Tibet lan Yunnan.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Songtsam ngunjungi kene.  

NDELENG ING FOTO: Songtsam Linka Retreat Lhasa – gambar saka Songstsam

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...