Warta Breaking Travel China Kuliner budaya Tujuan gourmet Industri Hospitality Hotel & Resor Luxury News Pariwisata News Wire Plancongan

Songtsam Linka Retreat Lhasa: Virtuoso Preferred Partner

Songtsam Linka Retreat Lhasa - gambar duweni Songtsam

Songtsam Linka Retreat Lhasa wis dadi Mitra Pilihan Virtuoso, bubar dijenengi minangka salah sawijining "Hotel & Resor Paling Apik ing Donya."

Nawakake Kemewahan lan Keaslian Nggabungake Intine Budaya Tibet 

Florence Li, Direktur Penjualan & Pemasaran Internasional, Songtsam announced sing kemewahan Songtsam Linka Retreat Lhasa (Tibet) wis dadi Virtuoso Preferred Partner. Bubar dijenengi minangka salah sawijining "Hotel & Resor Paling apik ing Donya" ing Condé Nast Traveler Gold List 2022, properti mewah kabeh-suite 50 nawakake tamu sing asli. Pengalaman Tibetan. Songtsam Linka Retreat Lhasa minangka bagéan saka grup Hotel, Resorts & Tours sing menang penghargaan Songtsam, sing bubar gabung karo Program Global Virtuoso. 

"Songtsam, saiki dadi bagean saka Program Global Virtuoso, utamane bangga yen Songtsam Linka Retreat Lhasa wis dadi Mitra Pilihan Virtuoso," ujare Florence Li. "amarga properti iki nggambarake komitmen kuat Songtsam kanggo kelestarian lan ngreksa inti saka budaya Tibet, liwat dhukungan saka pembangunan ekonomi masyarakat lokal lan fokus ing konservasi lingkungan kang kita pracaya, uga nggambarake nilai inti saka Virtuoso." 

Dumunung ing elevasi 11,975 kaki, Songtsam Linka Retreat Lhasa, nawakake pemandangan sing spektakuler Istana Potala, Situs Warisan Donya UNESCO. Hotel kasebut dhewe, dirancang lan dibangun kanthi arsitektur kanggo nggambarake karya para pengrajin tradisional, budaya Tibet lan kawicaksanan kuna, dibangun kanthi tembok warna kapur slaked, jendela ukiran indigo lan fasad berbentuk sirip iwak. Desain interior diilhami dening gaya urip wong Lhasa lokal, dihiasi lukisan Thangka lan permadani tembok, dekorasi sing khas saka kulawarga bangsawan sing manggon ing kono pirang-pirang abad kepungkur. Kabeh suite dihiasi karo campuran estetika Tibet modern lan tradisional sing nduweni jubin kayu, karpet Tibet lan piranti tembaga buatan tangan. Penting banget ing elevasi iki, saben suite dilengkapi konsentrator oksigen kanggo ngilangi AMS lan njamin istirahat sing apik. 

Hotel iki nduweni perpustakaan, kafe, area bar lan butik sing nampilake barang-barang kerajinan tangan. Songtsam Linka Retreat Lhasa nyedhiyakake rong pilihan panedhaan kanggo para tamu: siji yaiku restoran Cina & Tibet sing nyedhiyakake spesialisasi lokal, lan liyane minangka restoran Barat sing nawakake macem-macem masakan fusion unik, sarapan prasmanan, à la carte, lan pilihan. anggur sing dipanen saka lembah sing cedhak. Michelin mbintangi koki Songtsam Linka Lhasa lokal sing dilatih, nggabungake menu farm-to-table, nggunakake daging yak, mentega yak, ampas susu uga produk susu lokal liyane bebarengan karo barley dataran tinggi lan kentang Lhasa.

Balkon View

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Wisatawan Virtuoso Bakal Nampa

  • Tarif khusus bakal kasedhiya kanggo Wisatawan Virtuoso
  • Nganyarke nalika pesenan, tundhuk kasedhiyan
  • Sarapan prasmanan saben dina nganti rong tamu saben kamar turu
  • Setara $100 USD ing mata uang lokal Kredit Pangan & Minuman sing bakal digunakake sajrone nginep (ora bisa digabung, ora valid kanggo tarif kamar, ora ana regane awis yen ora ditebus kanthi lengkap)
  • Check-In Awal / Check-Out Pungkasan, tundhuk kasedhiyan
  • Wi-Fi gratis

Songtsam Tours Highlights Lhasa

Songtsam nawakake wisata sing digawe khusus ing wilayah Lhasa sing nampilake kunjungan menyang Istana Potala, Kuil Jokhang lan Barkhor Street kanggo nemu bazaar paling sregep ing Lhasa. 

Perjalanan dina sing apik tenan saka Lhasa karo Songtsam Tours yaiku drive menyang Tlaga Suci Basong Tso lan Biara Tsozong Gongba sing ana ing tengah tlaga ing Pulo Tashi. Sawise mandheg nedha awan ing restoran lokal, tamu bali menyang Songtsam Linka Retreat Lhasa. 

Kanggo tamu sing kepengin ngalami eksplorasi Tibet/Yunnan lengkap, Songtsam Tours nduweni 11-wengi / 12 dina Kuna Teh Kuda Road Expedition saka Lhasa nganti Shangri-La (utawa kosok balene).

Lobi

Pengalaman Songtsam 

Para tamu bakal seneng ngalami budaya lokal nalika nginep ing The Songtsam Hotels & Lodges. Biasane dumunung ing cedhak desa sing adoh, hotel lan pondokan makaryakke staf lokal lan minangka bagéan integral saka lanskap ing saubengé. Diadegake dening Pak Baima Duoji, ing taun 2000, Grup Songtsam, ing Daftar Emas Condé Nast Traveler 2018, minangka siji-sijine koleksi retret gaya Tibet sing mewah. 12 properti unik, sing ditemokake ing Dataran Tinggi Tibet (kalebu Yunnan), nawakake tamu kemewahan kanthi keaslian, ing konteks desain sing apik, fasilitas modern, lan layanan sing ora ngganggu ing papan-papan kaendahan alam lan budaya sing ora kena. Kekarepane Pak Baima, supaya para tamu bisa diilhami dening etnis lan kabudayan ing dhaerah, lan sing paling penting ngerti carane masyarakat lokal ngudi lan ngerti rasa seneng.

Tentang Songtsam

Songtsam (“Suwarga”) minangka koleksi mewah hotel lan pondokan sing menang penghargaan sing ana ing Provinsi Tibet lan Yunnan, China. Didegake ing taun 2000 dening Pak Baima Duoji, mantan pembuat film Dokumenter Tibet, Songtsam minangka siji-sijine koleksi retret gaya Tibet sing mewah ing ruang kesehatan sing fokus ing konsep meditasi Tibet kanthi nggabungake penyembuhan fisik lan spiritual. 12 properti unik bisa ditemokake ing Dataran Tinggi Tibet, nawakake keaslian para tamu, ing konteks desain sing apik, fasilitas modern, lan layanan sing ora nggumunake ing papan-papan kaendahan alam lan budaya sing ora kena pengaruh. 

Babagan Songtsam Tours

Songtsam Tours minangka Pemasok Pilihan Virtuoso Asia Pasifik lan menehi kesempatan kanggo para tamu kanggo ngatur pengalaman dhewe kanthi nggabungake penginapan ing macem-macem hotel lan pondokan sing dirancang kanggo nemokake budaya sing beda-beda ing wilayah kasebut, keanekaragaman hayati sing sugih, lanskap sing apik banget, lan warisan urip sing unik.

Babagan Misi Songtsam

Misi Songtsam yaiku kanggo menehi inspirasi marang para tamu kanthi macem-macem kelompok etnis lan budaya ing wilayah kasebut lan ngerti kepiye masarakat lokal nguber lan ngerti rasa seneng, nggawa tamu Songtsam luwih cedhak kanggo nemokake dhewe. Shangri La. Ing wektu sing padha, Songtsam nduweni komitmen sing kuat kanggo kelestarian lan njaga inti saka budaya Tibet kanthi ndhukung pembangunan ekonomi komunitas lokal lan konservasi lingkungan ing Tibet lan Yunnan. Songtsam ana ing Daftar Emas Condé Nast Traveler 2018, 2019 & 2022. 

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Songtsam klik kene.

Babagan Virtuoso

Virtuoso punika jaringan global anjog agensi spesialisasine ing kemewahan lan lelungan pengalaman, karo luwih saka 20,000 penasehat. Kita kerja sama karo luwih saka 1,800 perusahaan paling apik ing donya kayata hotel, jalur pelayaran, operator tur, lan liya-liyane. Penasihat kita nggunakake sambungan pribadhi lan keahlian langsung kanggo nggawe lelungan khusus kanggo klien, kalebu pengalaman unik, nilai khusus, tunjangan gratis, perawatan VIP, lan akses langka. 

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...