Warta Breaking Travel China Tujuan Industri Hospitality Hotel & Resor Luxury News Pariwisata News Wire Plancongan

Songtsam Mbukak Hotel Padma Pu'er

Balkon Kamar Padma Pu'er Hotel - gambar duweni Songtsam
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Songtsam, klompok hotel butik mewah ngumumake bukaan properti pisanan kanggo sub-merek Padma anyar, Padma Pu'er Hotel.

Ngluncurake Sub-merek Padma Anyar Songtsam Kanggo Mid-Market Dumunung ing wiwitan Jalan Kuda Teh Kuno ing Yunnan 

Songtsam, klompok hotel, pondokan lan tur mewah sing menang penghargaan sing ana ing Provinsi Tibet lan Yunnan China, ngumumake bukaan properti pisanan kanggo sub-merek Padma anyar, Padma Pu'er Hotel. Properti anyar ing Pu'er ana ing lokasi sing penting, titik wiwitan Rute Kuda Teh Kuna Songtsam Tours ing Yunnan. 

Padma: Sub-merek anyar Songtsam fokus ing "Mewah Terjangkau" 

Padma, sub-merek anyar sing digawe dening Songtsam, merek mewah, dipanggonke kanggo nyedhiyakake turis kanthi pilihan sing luwih terjangkau sing bakal ngidini dheweke uga duwe pengalaman immersive lan nyambungake karo wong lokal kanggo ngrayakake budaya lan keanekaragaman hayati Yunnan lan Tibet. sakabèhé. Nargetake klien sing beda, sub merek Padma mbedakake dhewe saka kemewahan tradisional Songstam lan tamu kelas atas. Pembukaan The Padma Pu'er minangka peluncuran Blueprint Strategis Grup Songtsam amarga Pu'er minangka titik wiwitan Jalan Kuda Teh Kuno, yaiku bagean saka Jalan Sutra sing bersejarah. Songtsam ngrancang ngembangake properti Padma liyane ing rute wisata Kuda Teh Kuna iki. 

Hotel Padma Pu'er, luwih khusus, dumunung ing taman Wetland ing sisih lor Distrik Simao, Kutha Pu'er, sing dikenal kanthi Teh Pu'er. Hotel kasebut, kanthi dhuwure kira-kira 1,300 meter (kira-kira 4,265 kaki), minangka elevasi paling ngisor ing kabeh Hotel Songtsam. 

Pemandangan saka Hotel Padma Pu'er

Hotel Padma Pu'er papat-crita iki nduweni 25 kamar, sing dipérang dadi patang kategori akomodasi: kamar deluxe kanthi pemandangan taman, kamar deluxe kanthi pemandangan taman udan, suite siji-kamar turu lan suite loro-kamar turu. Saben kamar wis loteng pribadi ngendi tamu bisa seneng kaendahan sakcedhake. Bangunan kasebut dhewe dibangun kanthi gaya arsitektur tradisional Songtsam, kanthi kayu sing digunakake kanggo awak utama, digabungake karo bahan sing biasane digunakake kanggo iklim muson subtropis. Werna fasad hotel yaiku macem-macem warna kopi sing dicampur karo putih sing nggabungake bangunan kasebut kanthi lingkungan alam sekitar, nggawe rasa omah sing alami lan sederhana apa wae adus ing srengenge utawa udan.

Area umum hotel kalebu restoran Cina, kolam renang, tearoom, taman lan parkir lan fasilitas liyane; kanthi restoran dipérang dadi wilayah njero ruangan lan ruangan. Ing jero ruangan restaurant lan bar area wis total 55 kursi, lan restaurant ruangan dening blumbang wis 45 kursi; Kolam renang terbuka nyedhiyakake para tamu pilihan sing nyenengake lan nyenengake ing iklim monsoon subtropis. Kolam renang cocok kanggo kabeh umur, paling jero 1.6 meter (kira-kira 5'3") lan paling cethek 1.2 meter (kira-kira 3'11"). Iku cocok kanggo kabeh umur. 

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Kabeh properti Padma Pu'er Hotel kalebu area 2,129 meter persegi (kira-kira 22,916 sq.ft). 

* The Padma Pu'er Hotel banget diakses. Dumunung 2.6 kilometer (kira-kira 1.6 mil) saka Bandara Pu'er Simao, kira-kira 10 menit drive; 8 kilometer (kira-kira 4.6 mil) saka Pu'er High-speed Railway Station, watara 18 menit drive.

Kolam Renang Hotel Padma Pu'er

Taman Wetan Utara 

Northern Wetland Park ngendi Padma Pu'er Hotel dumunung, iku oasis sregep ing kutha, lan uga nggambarake keanekaragaman hayati Pu'er. Ing Taman Anggrek ing jejere hotel, para tamu bisa mirsani 64 jinis anggrek lan ngrasakake budaya anggrek Pu'er bebarengan karo tanduran langka liyane, endemik lan terancam punah. 

Tamu bisa mlaku-mlaku ing alam liwat taman rowo, ing ngendi sampeyan bisa nemokake wit bayberry ing pinggir dalan, kembang teratai lan Swamphen kanthi werna abu-abu ing blumbang. 

Pusat Perdagangan Kopi Yunnan, uga dumunung ing jejere Hotel Padma Pu'er, minangka pusat dagang kopi paling gedhe ing China. Bosok asal saka bahan mentah kopi, iki minangka pusat kontrol kualitas paling gedhe kanggo kopi khusus ing Asia. Pusat Dagang Kopi Yunnan, darmabakti kanggo nemokake lan nggawe nilai kopi Yunnan, wis dadi pameran kanggo kopi khusus Yunnan ing domestik lan global.

Songtsam

Songtsam (“Suwarga”) minangka koleksi hotel lan pondokan mewah sing menang penghargaan sing dumunung ing Provinsi Tibet lan Yunnan, China. Didegake ing taun 2000 dening Pak Baima Duoji, mantan pembuat film Dokumenter Tibet, Songtsam minangka siji-sijine koleksi retret gaya Tibet sing mewah ing ruang kesehatan sing fokus ing konsep meditasi Tibet kanthi nggabungake penyembuhan fisik lan spiritual bebarengan. Properti unik 12 bisa ditemokake ing Dataran Tinggi Tibet, nawakake keasliane para tamu, ing konteks desain sing apik, fasilitas modern, lan layanan sing ora nggumunake ing papan-papan kaendahan alam lan budaya sing ora disentuh.

Songtsam Sub-Brand: The Padma 

"Mewah Terjangkau" lan Pengalaman Immersive kanggo Pasar Mid-Level 

Padma, sub-merek anyar sing digawe dening Songtsam, merek mewah, dipanggonke kanggo nyedhiyakake turis kanthi pilihan sing luwih terjangkau sing bakal ngidini dheweke uga duwe pengalaman immersive lan nyambungake karo wong lokal kanggo ngrayakake budaya lan keanekaragaman hayati Yunnan lan Tibet. sakabèhé. Nargetake klien sing beda, sub merek Padma mbedakake dhewe saka kemewahan tradisional Songstam lan tamu kelas atas. Pembukaan The Padma Pu'er minangka peluncuran Blueprint Strategis Grup Songtsam amarga Pu'er minangka titik wiwitan Jalan Kuda Teh Kuno, yaiku bagean saka Jalan Sutra sing bersejarah. Songtsam ngrancang ngembangake properti Padma liyane ing rute wisata Kuda Teh Kuna iki. 

Wisata Songtsam 

Songtsam Tours, Pemasok Pilihan Virtuoso Asia Pasifik, nawakake pengalaman sing dikurasi kanthi nggabungake nginep ing macem-macem hotel lan pondokan sing dirancang kanggo nemokake budaya sing maneka warna wilayah, keanekaragaman hayati sing sugih, lanskap sing apik banget, lan warisan urip sing unik. Songtsam saiki nawakake rong rute teken: ing Sirkuit Songtsam Yunnan, sing njelajah wilayah "Telung Kali Paralel" (situs Warisan Donya UNESCO), lan Rute Songtsam Yunnan-Tibet, sing nggabungake Dalan Kuda Teh Kuno, G214 (jalan raya Yunnan-Tibet), G318 (jalan raya Sichuan-Tibet), lan wisata dalan Dataran Tinggi Tibet dadi siji, nambah kenyamanan sing durung tau ana sadurunge kanggo pengalaman perjalanan Tibet. 

Misi Songtsam

Misi Songtsam yaiku kanggo menehi inspirasi marang para tamu kanthi macem-macem kelompok etnis lan budaya ing wilayah kasebut lan ngerti kepiye masarakat lokal nguber lan ngerti rasa seneng, nggawa tamu Songtsam luwih cedhak kanggo nemokake dhewe. Shangri-La. Ing wektu sing padha, Songtsam nduweni komitmen sing kuat kanggo kelestarian lan njaga inti saka budaya Tibet kanthi ndhukung pembangunan ekonomi komunitas lokal lan konservasi lingkungan ing Tibet lan Yunnan. Songtsam ana ing Daftar Emas Condé Nast Traveler 2018, 2019 & 2022.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Songtsam klik kene.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...