Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel China Tujuan Industri Hospitality Hotel & Resor Luxury Blanja Pariwisata News Wire Plancongan

Songtsam Mitra karo Arc'teryx kanggo Bukak Loro Toko ing Yunnan

Arc'teryx Mountain Classroom Shangri-La Center - gambar duweni Songtsam

Songtsam kanthi kolaborasi karo Arc'teryx ngumumake bukaan rong toko Arc'teryx / Songtsam pisanan ing Yunnan.

"Toko Tujuan" Arc'teryx pisanan sing bakal dibukak ing Songtsam Linka Retreat Shangri-La

Songtsam, grup butik mewah sing menang penghargaan saka hotel, pondokan lan wisata sing dumunung ing Provinsi Tibet lan Yunnan ing China, kanthi kolaborasi karo merek outdoor Kanada, Arc'teryx, ngumumake bukaan rong toko Arc'teryx / Songtsam pisanan ing Yunnan. Salah sijine yaiku "toko tujuan" pertama Arc'teryx, Kelas Gunung Arc'teryx Shangri-La Pusat, dumunung ing pucuk gunung (luwih saka 9,842 kaki) ing Songtsam Linka Retreat Shangri-La. Sing nomer loro yaiku toko eceran Arc'teryx / Songtsam sing ana ing "Spring City" Kunming's Plaza 66, kanthi area resepsi sing nggambarake dekorasi tradisional Tibetan Songtsam. 

Zhishi Qilin, CEO saka Songtsam Group, ngandika: "Arc'teryx lair ing antarane gunung-gunung sing ditutupi salju, lan lair ing panggonan paling utama ing ngendi manungsa njelajah donya; ugi kathah gunung ingkang katutup salju ing tanah ingkang dumunung ing Songtsam. Pangarep-arep yen loro merek kasebut bakal kerja bareng kanggo nyedhaki gunung sing ditutupi salju kanthi cara sing luwih spesifik, intim, lan ing wektu sing padha luwih ramah lingkungan lan lestari.

Kemitraan limang taun antarane Songtsam lan Arc'teryx, rong merek mewah, adhedhasar misi bareng kanggo nyempurnakake pengalaman pangguna.

Songtsam, suwene 20 taun kepungkur, wis berkembang dadi merek sing njanjeni petualangan eksklusif kanggo para wisatawan ing tujuan sing dianggep "remote lan ora bisa digayuh", nggawe pengalaman hotel mewah butik sing paling apik. Arc'teryx ngluncurake "toko tujuan", format ritel anyar, kanthi misi nyedhiyakake produk profesional Arc'teryx lan layanan utama kanggo tujuan ruangan lan nyedhiyakake "penggemar manuk" kanthi omah sing adoh saka omah lan papan kanggo komunikasi. karo kanca-kanca ing setelan travel alpine bener.

Xu Yang, General Manager, Arc'teryx Greater China lan Zhishi Qilin, CEO, Songtsam Group – gambar duweni Songtsam

Xu Yang, Manajer Umum Arc'teryx Greater China, ujar: "Kemitraan iki minangka pertemuan unik rong pucuk ing papan njaba. Aku percaya yen loro merek kasebut, kanthi gabung, bakal mbantu nyebarake budaya Tibet, olahraga ruangan, keanekaragaman hayati lan perlindungan lingkungan gunung salju.

Songtsam lan Arc'teryx uga bakal dadi mitra kanggo ngluncurake garis busana merek Edisi Terbatas. 

Arc'teryx – toko eceran Songtsam dumunung ing Plaza 66, Kunming – gambar duweni Songtsam

Tentang Songtsam

Songtsam (“Suwarga”) minangka koleksi hotel lan pondokan mewah sing menang penghargaan sing dumunung ing Provinsi Tibet lan Yunnan, China. Didegake ing taun 2000 dening Pak Baima Duoji, mantan pembuat film Dokumenter Tibet, Songtsam minangka siji-sijine koleksi retret gaya Tibet sing mewah ing ruang kesehatan sing fokus ing konsep meditasi Tibet kanthi nggabungake penyembuhan fisik lan spiritual bebarengan. Properti unik 12 bisa ditemokake ing Dataran Tinggi Tibet, nawakake keasliane para tamu, ing konteks desain sing apik, fasilitas modern, lan layanan sing ora nggumunake ing papan-papan kaendahan alam lan budaya sing ora disentuh.

Babagan Songtsam Tours 

Songtsam Tours, Pemasok Pilihan Virtuoso Asia Pasifik, nawakake pengalaman sing dikurasi kanthi nggabungake nginep ing macem-macem hotel lan pondokan sing dirancang kanggo nemokake budaya sing maneka warna wilayah, keanekaragaman hayati sing sugih, lanskap sing apik banget, lan warisan urip sing unik. Songtsam saiki nawakake rong rute teken: ing Sirkuit Songtsam Yunnan, sing njelajah wilayah "Telung Kali Paralel" (situs Warisan Donya UNESCO), lan Rute Songtsam Yunnan-Tibet, sing nggabungake Dalan Kuda Teh Kuno, G214 (jalan raya Yunnan-Tibet), G318 (jalan raya Sichuan-Tibet), lan wisata dalan Dataran Tinggi Tibet dadi siji, nambah kenyamanan sing durung tau ana sadurunge kanggo pengalaman perjalanan Tibet. 

Babagan Misi Songtsam

Misi Songtsam yaiku kanggo menehi inspirasi marang para tamu kanthi macem-macem kelompok etnis lan budaya ing wilayah kasebut lan ngerti kepiye masarakat lokal nguber lan ngerti rasa seneng, nggawa tamu Songtsam luwih cedhak kanggo nemokake dhewe. Shangri-La. Ing wektu sing padha, Songtsam nduweni komitmen sing kuat kanggo kelestarian lan njaga inti saka budaya Tibet kanthi ndhukung pembangunan ekonomi komunitas lokal lan konservasi lingkungan ing Tibet lan Yunnan. Songtsam ana ing Daftar Emas Condé Nast Traveler 2018, 2019 & 2022.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Songtsam klik kene.  

Babagan Arc'teryx

Arc'teryx minangka perusahaan Kanada sing adhedhasar ing Pegunungan Pesisir. Proses desain kita disambungake menyang jagad nyata, fokus kanggo menehi kinerja sing awet lan ora ana tandhingane. Produk kita disebar liwat luwih saka 2,400 lokasi eceran ing saindenging jagad, kalebu luwih saka 115 toko merek. Kita minangka pemecah masalah, tansah berkembang lan nggoleki cara sing luwih apik kanggo ngirim desain minimalis sing wis ditanggulangi. Desain apik sing penting nggawe urip luwih apik. 

Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan Arc'teryx, mangga klik kene.



Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar

Share to...