Dewan Pariwisata Afrika Airlines Warta cepet Afrika Kidul

South African Airways menehi jeneng wakil Amerika Utara sing anyar

South African Airways (SAA), operator nasional Afrika Kidul, wis nunjuk AVIAWORLD (AVIAREPS JV), pimpinan global ing pariwisata lan perwakilan maskapai, minangka agen penjualan umum ing Amerika Utara. Efektif tanggal 1 Juni 2022, AVIAREPS bakal nanggung tanggung jawab kanggo perwakilan penjualan lan pemasaran kanggo South African Airways ing AS lan Kanada.

South African Airways bakal nutup Kantor Wilayah Amerika Utara tanggal 30 Juni 2022, ing ngendi dheweke wis tetep ana ing pelanggan lan perdagangan perjalanan luwih saka 50 taun. Nalika SAA sementara nundha penerbangan menyang AS, amarga pandemi lan restrukturisasi bisnis, janjian AVIAREPS bakal njamin
reputasi merek sarujuk maskapai kang maintained ing pasar lan bakal nyedhiyani engagement terus karo perdagangan travel lan partners perusahaan ing ngembangaken kesempatan bisnis luwih.

"South African Airways tetep mantep ing pengabdian kita kanggo ndhukung pelanggan sing dihargai lan penasihat perjalanan ing Amerika Utara lan kita seneng digandhengake karo AVIAREPS sing duwe komitmen sing padha," ujare Todd Neuman, wakil presiden eksekutif South African Airways ing Amerika Utara. . "Amerika Lor minangka kunci strategis kanggo SAA lan salah sawijining pasar sumber paling gedhe kanggo lelungan menyang Afrika Kidul, mula penting kanggo terus ngembangake bisnis anyar kanggo tujuan sing saiki dilayani SAA ing Afrika Kidul lan ing saindenging Afrika," tambah Neuman.

"We are pleased kanggo diangkat dadi South African Airways GSA ing pasar strategis minangka Amérika Lor," ngandika Leslie J. Machado, Managing Director AVIAWORLD (AVIAREPS JV).

"Prioritas paling utama yaiku njaga kemitraan khusus ing AS lan Kanada sing wis dibangun SAA sajrone pirang-pirang dekade karo para pelanggan lan mitra dagang," tambah Machado.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar