Layanan udara Sudan Selatan bakal dilanjutake ing RwandAir

RWA
RWA
ditulis dening editor

RwandAir wis ngumumake nerusake layanan Juba, ditundha wiwit kedadeyan permusuhan antarane loro pihak sing nentang ing Sudan Kidul.

Print Friendly, PDF & Email

RwandAir wis ngumumake nerusake layanan Juba, ditundha wiwit kedadeyan permusuhan antarane loro pihak sing nentang ing Sudan Kidul. Jadwal lengkap layanan antarane Kigali lan Juba bakal dibalekake wiwit tanggal 01 Maret. Maskapai penerbangan kasebut wiwit tanggal kasebut bakal mabur maneh kaping telu seminggu ing antarane rong ibukutha, nggunakake salah sawijining pesawat CRJ900NextGen kanthi konfigurasi kelas dual.

Kaputusan kanggo nerusake penerbangan kasebut amarga kabar sing ditampa saka pamrentah Sudan Kidul yen dheweke wis mlebu perjanjian gencatan senjata karo para pemberontak. Konfirmasi saka rembugan perdamaian iki njamin maskapai babagan safety penumpange sanajan kabar paling anyar saka Addis Ababa, yen rembugan perdamaian babak kapindho wis mandheg, bisa uga nambah twist ing crita iki.

RwandAir operator nasional Republik Rwanda ngluncurake penerbangan menyang Juba taun kepungkur tanggal 21 September kanthi tarif sing menarik sing nambah jumlah penumpang sajrone minggu pertama operasi lan terus berkembang nganti penerbangan kudu mandheg ing Desember.

Peluncuran Juba minangka tujuan nandhani tonggak sejarah pungkasan kanggo RwandAir ing taun 2013 minangka tujuan kaping 15 ing Afrika Kulon, Kidul lan Wétan lan Dubai. Enteni rong sasi kanggo miwiti operasi saiki katon pungkasane amarga maskapai wis siyap lan kepengin banget nglayani pelanggan ing rute Juba maneh.

Sauntara iku maskapai nyiapake kanggo rong acara utama, pangiriman pesawat turboprop kelas dual Bombardier Q400 pisanan ing tanggal 03 Maret lan peluncuran tujuan kaping 16, Douala, ing pungkasan Maret minangka upaya kanggo nggedhekake jejak ing pasar Afrika Kulon sing nguntungake.

Nonton papan iki kanggo warta penerbangan umum lan biasa saka Afrika Wétan lan Samudra Hindia.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.