Airlines Warta cepet USA

Southwest Airlines nindakake $ 2 milyar kanggo investasi lan evolusi

Southwest Airlines Co., saiki dianugerahi Penghargaan Daya JD 2022 kanggo Kepuasan Pelanggan Paling Tinggi ing antarane operator Ekonomi ing Amerika Utara, ngumumake langkah sabanjure ing rencana kanggo nggawa Pengalaman Pelanggan generasi sabanjure ing lelungan karo Southwest Airlines, liwat luwih saka rong milyar dolar ing investasi ngrancang. Inisiatif iki dirancang kanggo nambah lan nyederhanakake lelungan Pelanggan-saka lelungan pesenan, lelungan liwat bandara, lan nalika ing pesawat-nyedhiyakake Pengalaman Pelanggan sing luwih nyenengake, efisien, lan produktif.

Ing perjalanan sing terus-terusan kanggo modernisasi Pengalaman Pelanggan, Southwest ngumumake komitmen kanggo:

  • Nggawa panyambungan WiFi sing ditingkatake ing pesawat;
  • Pasang port daya onboard teknologi paling anyar kanggo ngisi daya piranti pribadi ing saben kursi;
  • Nawakake tong sampah nduwur sirah sing luwih gedhe kanthi papan sing luwih akeh lan akses sing luwih gampang menyang barang gawan;
  • Bukak kategori tarif anyar kanthi keluwesan lan nilai tambah, Wanna Get Away Plus™;
  • Ngenalke opsi hiburan liyane lan pilihan luwih saka refreshments ing kabin; lan,
  • Aktifake kapabilitas layanan mandiri anyar supaya gampang nindakake bisnis karo Southwest, entuk manfaat kanggo Karyawan lan Pelanggan.

"Sampeyan ora bisa mandheg nyambut gawe supaya luwih apik, lan kaya sing diarani Founder Herb sing ditresnani, 'Yen sampeyan ngaso ing laurels, sampeyan bakal entuk eri ing bokong!' Kita duwe sejarah sing dawa lan bangga nawakake Layanan Pelanggan Legendaris lan Hospitality anget, lan kita duwe rencana sing wani lan investasi sing signifikan kanggo modernisasi lan nambah Pengalaman Southwest, "ujare Bob Jordan, Chief Executive Officer. "Nalika kita terus nampani maneh Pelanggan sing setya lan menang sing anyar, inisiatif iki, digabungake karo Wong sing paling apik ing industri, ndhukung Tujuan kita nyambungake Wong menyang apa sing paling penting ing urip liwat lelungan udara sing ramah, dipercaya, lan murah. .” 

Komitmen kanggo Konektivitas

"Dhaptar paling ndhuwur yaiku menehi pelanggan sambungan sing dipercaya ing udhara menyang perkara sing penting lan bisa diakses ing lapangan," ujare Ryan Green, Wakil Presiden Senior lan Kepala Pemasaran. "Kita nandur modal ing panyambungan lan bandwidth onboard sing kasedhiya kanggo saben Pelanggan kanthi teknologi sing dianyarke sing saiki wis diinstal ing armada sing wis ana, strategi kanggo macem-macem vendor WiFi ing kiriman pesawat sing bakal teka, lan nyambungake Pelanggan Southwest menyang daya ing kursi kanggo njaga. diisi nalika ana ing udhara."

  • Southwest nganyarke peralatan WiFi ing armada sing wis ana kanthi panyedhiya konektivitas sing wis suwe, piranti keras generasi paling anyar Anuvu sing bisa nambah kacepetan lan bandwidth nganti kaping 10 tinimbang hardware saiki.
  • Rencana kanggo piranti keras generasi paling anyar Anuvu bakal ana ing pesawat 50 ing layanan ing pungkasan Mei, kanthi proyeksi 350 pesawat ditingkatake ing pungkasan Oktober.
  • Nguji peralatan WiFi sing dianyari saiki ditindakake ing sawetara rute ing daratan kulon AS Minangka bagean saka tes, Southwest nawakake WiFi gratis kanggo kabeh Pelanggan ing penerbangan sing dipilih kanggo ngerti kepiye kinerja peralatan sing dianyari karo akeh Pelanggan nggunakake peralatan kasebut bebarengan .
  • Saliyane hubungane karo panyedhiya konektivitas warisan Anuvu, Southwest bubar mlebu persetujuan karo panyedhiya konektivitas satelit sing unggul ing industri Viasat kanggo nyedhiyakake internet lan program televisi langsung kanthi kualitas dhuwur ing pesawat sing mentas dikirim wiwit musim gugur taun iki.

Southwest ngrintis konektivitas gate-to-gate ing taun 2010, dadi maskapai penerbangan utama pisanan ing Amerika Serikat sing nawakake konektivitas berbasis satelit ing penerbangan domestik. Teknologi generasi pisanan nggawa TV langsung gratis, ditayangake ing piranti individu. Maskapai kasebut terus nandur modal akeh ing produk WiFi sing dituju kanggo nyukupi pangarepan konektivitas Pelanggan.

Mlumpat menyang Daya In-Seat Paling Anyar

Southwest ngrancang nginstal port daya USB A lan USB C generasi paling anyar ing saben kursi ing pesawat, kanthi sistem ngirit ruang sing ora bakal kompromi ruang sikil. Maskapai kasebut ngrancang nggawa kemudahan lan kapabilitas anyar iki ing pesawat 737 MAX wiwit awal 2023.

"Kemampuan supaya piranti tetep diisi daya nalika sampeyan nyambungake ing pesawat minangka panjaluk sing terus-terusan dirungokake sajrone obrolan karo Pelanggan," ujare. Tony Roach, Wakil Presiden Pengalaman Pelanggan lan Hubungan Pelanggan. "Kanthi para Pelanggan seneng banget babagan bisnis karo Southwest, kita terus-terusan ngrungokake Karyawan lan Pelanggan kanggo kesempatan perbaikan, lan kita seneng nuduhake sawetara warta tambahan lan nganyari babagan karya sing isih ditindakake iki."

Enteni… ana liyane!

  • Bin kene, bin kene: Saliyane janji "Bags Fly Free" sing misuwur sing nyedhiyakake saben Pelanggan ing pesawat Southwest pilihan kanggo mriksa rong tas kanthi gratis (watesan bobot lan ukuran ditrapake), operator kasebut nggawe kamar ing kabin kanggo barang-barang gawan kanthi tong sampah nduwur sirah sing luwih gedhe. nggawa akses luwih gampang kanggo nyimpen lan njupuk bagasi onboard. Tong sampah sing luwih gedhe bakal dikirim pesawat wiwit awal taun ngarep.
  • Online, ora ing baris: Fungsi anyar kanggo platform digital operator lan kios bandara menehi Pelanggan kemampuan kanggo nangani panjalukan umum lan mbantu wong mindhah luwih irit saka curb kanggo gapura. Ing pungkasan musim panas 2022, Pelanggan bakal bisa tuku posisi A1-A15 sing Ditingkatake (yen kasedhiya) ing piranti seluler tanpa antri ing bandara. Uga ing cakrawala, kemampuan kanggo nambah lelungan anak puteran nalika pesenan online, lan maskapai bubar nambah puteran anak check-in ing kios-layanan mandhiri. Ngenalke opsi layanan mandhiri sing luwih akeh adhedhasar upaya operator kanggo nyuda wektu ngenteni kanthi fungsi pangowahan online sing luwih apik lan disederhanakake; dandan anyar wis suda perlu kanggo Pelanggan nelpon kanggo owah-owahan pesawat, lan banjur suda terus kaping kanggo ngidini Southwest Perwakilan kasedhiyan luwih kanggo Hospitality specialized lan Customer Service.
  • Fleksibilitas liyane njupuk pesawat: Operator sing sadurunge ngumumake tarif tambahan, Wanna Get Away Plus, samesthine bakal kasedhiya kanggo Pelanggan ing wulan iki, nggawa kemampuan anyar kanggo nransfer dana lelungan1 lan konfirmasi owah-owahan ing dina sing padha2 menyang kursi sing kasedhiya ing pesawat beda antarane asal lan panggonan sing padha, tanpa owah-owahan ing beya basa. Southwest nawakake uga macem-macem cara pembayaran sing ditampa, lan menehi informasi Akunku ing tampilan loropaken seluler ing platform digital operator. 
  • Nyampur: Nambah pilihan wedang expansive nampilaken sawetara opsi alkohol, kurban refreshment tambahan bakal miwiti mangsa panas iki karo Bloody Mary Mix, ngiring dening koktail siap-kanggo-ngombe ing September, kajawi pilihan anyar saka Hard Seltzer, lan Rosé.3 Southwest uga bakal nambah portal hiburan inflight dadi luwih saka kaping pindho jumlah film gratis sing kasedhiya ing pungkasan taun lan pungkasan Mei bakal nganyari tracker penerbangan kanggo nyedhiyakake tampilan 3-D sing nawakake informasi pesawat lan pandhuan tujuan sing disesuaikan adhedhasar penerbangan sampeyan. itinerary.

"We ngrungokake Pelanggan kita, lan wawasan mbantu kita ngirim lan ngluwihi pangarepan," ujare Jordan. "Ing mburi komitmen kasebut ana People of Southwest Airlines sing legendaris - siap nampani Pelanggan ing kapal kanthi anget, Hospitality, lan LUV." 

Investasi kasebut kalebu ing target taunan limang taun Perusahaan nganti 2026 kanggo biaya operasi lan belanja modal sing diwenehake ing Dina Investor ing Desember 2021-inflasi taunan ing biaya operasi saben mil kursi sing kasedhiya (CASM, utawa biaya unit), ora kalebu bahan bakar, sharing bathi, lan item khusus, ing kisaran angka siji sing kurang, lan rata-rata mbuwang ibukutha taunan kira-kira $3.5 milyar-lan ora ngganti pandhuan sing diwenehake ing rilis finansial kuartal pisanan 2022 Perusahaan.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...