Space Center Houston saiki dadi Pusat Autisme Bersertifikat

Space-Pusat-Houston
Space-Pusat-Houston
ditulis dening editor

Space Center Houston minangka pusat angkasa pisanan ing jagad iki sing dadi Pusat Autisme Bersertifikat (CAC). Penunjukan kasebut, diwenehake dening Dewan Kredensial Internasional lan Standar Pendidikan Berkelanjutan (IBCCES), dianugerahi organisasi sing wis ngrampungake proses pelatihan lan panelitian profesional kanthi tujuan supaya luwih bisa ngladeni individu kanthi kebutuhan autisme lan sensorik liyane.

"Pendidikan ilmu pengetahuan, teknologi, teknik lan matematika kanggo kabeh wong," ujare William T. Harris, presiden lan CEO pusat kasebut. "Sertifikasi iki nyoroti pengabdian supaya kalebu lan kanggo inspirasi kanggo pemecah masalah generasi sabanjure."

Proses sertifikasi kalebu pelatihan sing ketat kanggo staf, pamriksa lan perbaikan sing mbisakake Space Center Houston supaya bisa nyambut tamu lan nampa tamu kanthi kelainan spektrum autisme lan tantangan sensori lan kognitif liyane. Entuk sebutan Pusat Autisme sing Disertifikasi uga kalebu komitmen kanggo njaga pelatihan kasebut lan menehi pengalaman tamu sing paling apik.

"Iki awake dhewe," ujare Williams. "Kita minangka organisasi adhedhasar nilai-nilai lan wis nggabungake aksesibilitas lan kalebu ing Space Center Houston minangka bagean sing bakal maju."

Wong tuwa sing duwe anak ing spektrum autisme asring nganggep plancongan lan ngunjungi atraksi kayata museum lan taman tema dadi tantangan amarga kabutuhan sensorik, watesan panganan lan masalah keamanan. Sajrone meh 20 taun, IBCCES dadi pimpinan industri ing latihan autisme kanggo profesional lan pendhidhik kesehatan sing duwe lisensi ing saindenging jagad. IBCCES ngakoni manawa akeh kulawarga karo bocah-bocah sing duwe kebutuhan khusus duwe pilihan winates lan nggawe program khusus kanggo industri perhotelan lan lelungan.

“Kita seneng banget bisa kerja bareng karo organisasi sing luar biasa sing bisa nyebabake urip akeh wong. Space Center Houston wis luwih maju kanggo nuduhake komitmen kanggo ngladeni sing duwe spektrum lan apa sing ditawakake penting banget kanggo para individu kasebut. Penting banget kanggo organisasi supaya kabeh tamu bisa ngrasakake jagad ing lingkungan sing aman lan aman, "ujare Myron Pincomb, Ketua Dewan IBCCES.

Space Center Houston ngluwihi mung memenuhi syarat ADA lan sebutan Pusat Autisme Certified minangka conto paling anyar. Ing 2016, Space Center Houston nyewa Stephanie McMahon, guru lan ibu sing disertifikasi khusus kanggo bocah sing duwe autisme, minangka instruktur utama ing Departemen Pendidikan. Pusat kasebut jenenge McMahon minangka koordinator aksesibilitas lan inklusi ing taun 2017. McMahon uga memimpin klompok kerja Aksesibilitas lan Gawan, kasusun saka perwakilan saka departemen ing Space Center Houston.

"Klompok kerja minangka forum kanggo brainstorming, ngrancang lan nggawe rencana supaya bisa nyukupi kabeh kebutuhan para tamu," ujare McMahon. "Saka fasilitas menyang situs web, kabeh wong padha ndhukung prakarsa [aksesibilitas lan inklusifitas]."

Pusat kasebut nawakake "Sensory Friendly Evening," kanthi lampu suda, swara lan akeh uga University Center Center kanggo acara cacat visual lan liyane sing dirancang kanggo nyedhiyakake pengalaman sinau kanthi kualitas kanggo para tamu kanthi kebutuhan khusus. McMahon uga nyathet pangembangan pusat "Pandhuan Stellar Explorer" sing bisa digunakake individu lan klompok sekolah kanggo nyiapake para tamu kanthi autisme kanggo kunjungan sing bakal teka lan "Kartu Kosa Kata" kanggo tamu non-lisan utawa lisan sing bisa mbantu transisi lan garis wektu.

Kanggo nanggepi kabutuhan tujuan sing luwih dilatih lan disertifikasi, IBCCES uga nggawe AutismTravel.com, sumber online gratis kanggo wong tuwa sing nyathet tujuan sing wis disertifikasi lan ngubungake kulawarga karo sumber liyane. Saben tujuan sing didhaptar ing situs kasebut wis nyukupi persyaratan Pusat Autisme sing Disertifikasi, sing kalebu pelatihan staf sing akeh lan audit ing situs sing ditindakake dening para ahli autisme terkemuka. Space Center Houston uga bakal didaftar karo CAC liyane ing AutismMember.org, kemitraan antarane IBCCES lan Autism Society kanggo nyambung kulawarga lan individu kanthi bisnis lan sumber daya sing komitmen kanggo ngladeni individu ing spektrum.

Babagan Space Center Houston

Yayasan Pendidikan Penerbangan Luar Angkasa Manned minangka pusat pembelajaran eksplorasi ilmu nirlaba lan ruang angkasa 501 (c) (3) kanthi program pendhidhikan sing akeh. Space Center Houston minangka landasan misi kanggo inspirasi kabeh generasi liwat penjelajahan luar angkasa. Pusat kasebut narik 1 yuta pengunjung saben taun, dijenengi "Museum Paling Apik ing Texas" dening USA Today lan ngasilake dampak ekonomi tahunan $ 73 yuta ing wilayah Houston sing luwih gedhe. Space Center Houston minangka Afiliasi Smithsonian lan Pusat Pengunjung Resmi NASA Johnson Space Center. Luwih saka 250,000 guru lan siswa saka saindenging jagad ngunjungi pusat saben taun kanggo nemu museum ruang pendhidhikan kanthi luwih saka 400 perkara sing bisa dideleng lan dideleng. Kanggo informasi luwih lengkap, bukak spacecenter.org.

Babagan IBCCES

Ngirim Standar Global Kanggo Latihan lan Sertifikasi ing Bidhang Kelainan Kognitif - IBCCES nyedhiyakake serangkaian sertifikasi sing nguatake para profesional dadi pimpinan ing lapangan lan ningkatake asil kanggo individu sing dilayani. Program-program kasebut diakoni ing saindenging jagad minangka patokan utama kanggo pelatihan lan sertifikasi ing bidang autisme lan kelainan kognitif liyane. Minangka bagean saka komitmen kanggo nuduhake inovasi lan riset paling anyar, IBCCE uga dadi Simposium Internasional babagan Riset lan Kelainan Kognitif kanggo nggawe forum kolaborasi ing antarane para pemangku kepentingan industri.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.