Kabar Kawat

SPAM® Luwih Populer Ing saindenging jagad tinimbang sadurunge

ditulis dening editor

Merek SPAM® minangka salah sawijining merek sing paling ditresnani ing donya, kanthi penggemar setia ing saben pojok ndonya sing nyediakake panganan sing dikemas protein serbaguna minangka burger SPAM® sing enak, ing ndhuwur nasi goreng, kanthi taco lan saben cara sing enak. ing antarane. Kanthi adol rekor pitung taun berturut-turut, merek kasebut muncul ing sawetara restoran paling trendi ing Amerika lan dadi kekasih ing festival Hawaii sing dihormati wektu pungkasane bali ing ayunan pasca-pandemi. Lan popularitas iki ora kalebu rasa tresna marang merek kasebut amarga peran integral ing Perang Dunia II kanggo ngisi perut pasukan Sekutu ing luar negeri.

"Saka wong sing entuk tato SPAM® lan nemokake merek ing menu panganan sing apik nganti puluhan ewu penggemar sing ngetutake pesisir lan restoran ing Hawaii kanggo festival SPAM JAM® Waikiki, merek SPAM® duwe sawetara penggemar sing paling semangat. sampeyan bakal nemokake ing ngendi wae," ujare Jennesa Kinscher, manajer merek senior merek SPAM®. "Donya ora bisa nyukupi rasa sing ora bisa dilalekake lan kemungkinan mangan tanpa wates sing ana ing kaleng biru cilik iki. Iki pancen panganan jaman biyen, saiki lan mbesuk.

Festival SPAM JAM® bali

Sawise ngaso rong taun, festival Waikiki SPAM JAM® bali 22 April-1 Mei, mengeti kabeh merek SPAM®, utamane hubungan asmara wong Hawaii karo daging nedha awan sing misuwur. Tradhisi SPAM™ tastic dianggep minangka salah sawijining festival panganan taunan paling dhuwur ing Hawaii, sing narik kawigaten 25,000 tamu saben taun.

Festival kasebut wis dadi acara ing restoran ing taun iki, nyorot 27 perusahaan sing nawakake sajian SPAM® unik sing digawe khusus kanggo festival SPAM JAM®. Iki minangka bukti liyane sing mbuktekake merek apik iki ora ana gandhengane, sanajan diluncurake ing 1937, 85 taun kepungkur.

Pengalaman pangan-maju taun iki bakal ngrayakake lan menehi dorongan kanggo bisnis sing wis kena pengaruh pandemik COVD-19. Para pengunjung festival bisa nemu sajian SPAM® sing enak wiwit saka pai hula SPAM® nganti SPAM® lan endhog nanas, lan malah koktail SPAM® bisa mai tai. Priksa dhaptar restoran sing melu ing kene.

Anyar ing menu

Yen sampeyan ora bisa menyang Waikiki taun iki, aja kuwatir. Bukak situs web merek kasebut kanggo nemokake restoran ing cedhak sampeyan supaya sampeyan bisa ngrayakake festival SPAM JAM® ing ngendi wae. Apa sampeyan nggoleki sajian campuran Asia sing seger, panganan klasik Amerika, barbeque Korea gurih utawa masakan Hawaii asli, merek SPAM® wis dijamin. Kanthi luwih saka 700 restoran ing saindenging Amerika Serikat sing nyawisake panganan merek SPAM®, rasa sampeyan bakal kepenak.

Karya seni kalebu ing museum

Kanggo cara liyane sing ora bisa dilalekake kanggo nyambungake merek kasebut, mampir ing Museum SPAM® ing Austin, Minn. Apa sampeyan ngunjungi sakbenere utawa langsung, ana akeh sing bisa dideleng lan ditindakake ing bangunan 16,000 kaki persegi sing dikhususake kanggo SPAM® merek. Tamu disambut dening bassador SPAM™ sing siap mangsuli pitakon lan ngajak tamu menyang tur sing dipandu. Lan yen sampeyan durung tau duwe produk SPAM®, rasa sampeyan bakal seneng. Bassador SPAM™ kasedhiya kanggo nawakake SPAM™ ples (produk SPAM® sing disedhiyakake ing stik pretzel) sedina muput.

"Ngunjungi Museum SPAM® ing Austin, Minn., Mesthine ana ing dhaptar ember saben wong. Dipercaya kita - sampeyan ora bakal getun, "ujare Savile Lord, SPAM® Museum lan manajer hubungan masyarakat ing Hormel Foods. "Penggemar merek SPAM® khusus lelungan saka cedhak lan adoh kanggo njupuk sejarah sugih lan pengalaman unik sing ditawakake Museum SPAM®."

Penggemar setya merek duwe akeh crita sing nggambarake hubungane karo merek kasebut. Saka resep-resep sing diwarisake saka generasi menyang generasi kanggo kumpul kulawarga, kanggo pengeling-eling mangan ing produk crita sajrone dinas militer, sambungan wong menyang merek SPAM® jero. Merek SPAM® malah dadi pokok ing pemadam kebakaran ing ara-ara samun lan duwe ikatan urip lan pati karo smokejumpers, petugas pemadam kebakaran sing dilatih khusus sing parasut menyang sawetara kebakaran liar sing paling tantangan ing Amerika Serikat.

Katon SPAM™ tastic liyane sing mbedakake merek kalebu kemitraan merek SPAM® karo Yahtzee®, penggemar khusus sing entuk merek SPAM® biru sing bisa ditatoi ing awak, pahlawan super merek SPAM®, lan tema merek SPAM® Pernikahan sing kalebu salah sawijining penggemar setia Inggris kanthi sah ngganti jeneng tengah dadi "Aku tresna SPAM®."

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar