Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investment News wong Mbangun maneh Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

Spirit Airlines nandheske panrimo saka proposal unsolicited saka JetBlue

Spirit Airlines nandheske panrimo saka proposal unsolicited saka JetBlue
Spirit Airlines nandheske panrimo saka proposal unsolicited saka JetBlue
ditulis dening Harry Johnson

Spirit Airlines, Inc. dina iki ngumumake yen wis nampa proposal sing ora dikarepake saka JetBlue Airways kanggo entuk kabeh saham sing pinunjul saka saham biasa Spirit ing transaksi kabeh awis kanthi rega $33.00 saben saham.

Selaras karo tugas fiduciary, Dewan Direksi Roh bakal kerja sama karo penasehat finansial lan hukum kanggo ngevaluasi proposal JetBlue lan ngupayakake tumindak sing ditemtokake kanggo kepentingan Spirit lan para pemegang saham. Dewan bakal nganakake evaluasi iki miturut syarat-syarat perjanjian penggabungan Perusahaan karo Frontier lan nanggapi ing wektu sing tepat. Para pemegang saham Roh ora perlu tumindak apa wae ing wektu iki.

Kaya sing diumumake tanggal 7 Februari 2022, Roh Airlines mlebu perjanjian penggabungan karo Frontier Group Holdings, Inc., perusahaan induk saka Frontier Airlines, Inc., ing ngendi Spirit lan Frontier bakal gabung ing transaksi saham lan awis. Miturut syarat perjanjian penggabungan, para pemegang ekuitas Spirit bakal nampa 1.9126 saham Frontier ditambah $ 2.13 kanthi awis kanggo saben saham Roh sing ana. Transaksi kasebut tundhuk karo kahanan nutup biasa, kalebu ngrampungake proses review peraturan lan disetujoni dening para pemegang saham Roh.

Barclays lan Morgan Stanley & Co. LLC dadi penasihat finansial kanggo Spirit lan Debevoise & Plimpton LLP dadi penasihat hukum.

Spirit Airlines, Inc. (digayakake minangka spirit), iku sawijining operator ultra-murah-biaya Amérika sing kantor pusaté ing Miramar, Florida, ing wilayah metropolitan Miami. Spirit ngoperasikake penerbangan sing dijadwal ing saindhenging Amerika Serikat lan ing Karibia lan Amerika Latin. Spirit minangka operator penumpang paling gedhe nomer wolu ing Amerika Utara ing taun 2020, uga operator paling murah paling murah ing Amerika Utara.

JetBlue Airways minangka maskapai penerbangan paling murah ing Amerika, lan maskapai paling gedhe nomer pitu ing Amerika Utara dening penumpang sing digawa. JetBlue Airways kantor pusaté ing tetanggan Long Island City ing New York City borough Queens; uga njaga kantor perusahaan ing Utah lan Florida.

Ing taun 2020, peringkat #394 finansial ing dhaptar Fortune 500 perusahaan paling gedhe ing Amerika Serikat kanthi total revenue. JetBlue ngoperasikake luwih saka 1,000 penerbangan saben dina lan nglayani 100 tujuan jaringan domestik lan internasional ing AS, Meksiko, Karibia, Amerika Tengah, Amerika Selatan, lan Eropa. JetBlue dudu anggota saka telung aliansi maskapai utama, nanging duwe perjanjian codeshare karo 21 maskapai, kalebu maskapai anggota Oneworld, SkyTeam, Star Alliance, lan maskapai sing ora ana hubungane.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar