Pasukan Sri Lanka saiki bisa nembak sakarep-arep amarga kerusuhan sing mateni

Pasukan Sri Lanka saiki bisa nembak sakarep-arep amarga kerusuhan sing mateni

Print Friendly, PDF & Email

Pasukan Sri Lanka saiki bisa nembak sakarep-arep amarga kerusuhan sing mateni

Pasukan Sri Lanka saiki bisa nembak sakarep-arep amarga kerusuhan sing mateni

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.