Airlines aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis India News Sri Lanka

Maskapai SriLankan cocog karo Tingkat Pra-COVID-19 ing India

gambar duweni saka SriLankan Airlines
ditulis dening Anil Mathur - eTN India

Nalika India ngilangi watesan gelembung lelungan udara ing musim panas sing bakal teka iki, SriLankan Airlines mbukak maneh langit India tanggal 27 Maret 2022, kanthi tikel kaping pindho nganti 88 penerbangan saben minggu menyang India kanggo cocog pra-Tingkat COVID-19. Akibate, pelanggan bakal diganjar tikel kaping pindho dening SriLankan ngembangake frekuensi penerbangan. Digabungake, bakal nyedhiyakake pilihan penerbangan lan konektivitas sing luwih apik kanggo penumpang SriLankan Airlines antarane India lan tujuan ing Maladewa, Timur Jauh, Oseania, Eropa, lan Timur Tengah.

Ing karya lelungan lan pariwisata yaiku pangembangan layanan feri antarane Colombo ing Sri Lanka lan Kochi ing Kerala, India.

Menteri Pembangunan Pariwisata Sri Lanka, John Amaratunga, ndhukung feri amarga bakal mbantu turis saka negara loro kasebut supaya bisa ngakses lelungan alternatif kanthi biaya sing luwih murah.

SriLankan Airlines terus maju kanthi proaktif menyang pasar India sajrone rong taun kepungkur sanajan ana akeh tantangan sing muncul saka pandemi. Mula, maskapai kasebut ngluncurake operasi menyang Seoul, Sydney, Kathmandu, Frankfurt, Paris, lan Moskow antara taun 2020 lan 2021, nalika njaga penerbangan menyang mayoritas tujuan ing jadwal pra-pandemi. Maskapai iki ngarep-arep bakal luwih mbangun jaringan rute saiki ing taun ngarep kanggo entuk manfaat saka penumpang.

Jaringan India maskapai saiki nyakup kutha-kutha ing ngisor iki: Delhi, Mumbai, Hyderabad, Trivandrum, Kochi, Chennai, Trichy, Madurai, lan Bangalore. Mbukak maneh langit India bakal ngidini penumpang kanggo pesen penerbangan SriLankan Airlines saka kutha-kutha ing India menyang tujuan online liyane liwat Colombo. Kajaba iku, penumpang sing asalé saka kutha non-India ing jaringan maskapai bisa nyambung menyang salah siji saka sangang kutha India sing maskapai mabur liwat Colombo.

India lan Sri Lanka nuduhake hubungan budaya lan ras sugih bebarengan karo wates maritim ing wangun Selat Palk kang India mung tanggi Sri Lanka dipisahake dening banyu iki. India minangka mitra dagang paling gedhe ing Sri Lanka lan nggawe perjanjian energi nuklir ing taun 2015.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Anil Mathur - eTN India

Ninggalake Komentar