Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Kabar Kawat

St. Kitts Saiki Nduwe Alasan kanggo Ngrameke Cruising

ditulis dening editor

Kitts & Nevis dina iki mengeti panggilan perdana Viking Orion, kapal ultra-mewah saka Viking Ocean Cruises, divisi saka Viking Cruises. Resmi mandheg ing jadwal mangsa 2021/2022, Viking Orion bakal nelpon kaping 10 menyang musim St. Kitts Winter 2021/20-22. Iki minangka kapal kaping papat sing ditelpon wiwit miwiti maneh sektor pelayaran lan panggilan perdana musim 2021/2011. Viking Ocean Cruises minangka jalur pelayaran mewah paling gedhe lan dipilih dadi #1 Ocean Line ing Condé Nast Traveler's 2021 Readers' Choice Awards.

Viking Cruises teka St Kitts kanggo pisanan ing 2016-17 Mangsa, karo Segara Viking. Wiwit kuwi, Viking Sky, Viking Star lan Viking Sun wis ngunjungi St. Sambutan panggilan Inaugural Viking Orion penting ing pandemi global, amarga pariwisata pelayaran dibangun maneh kanthi global. Lindsay FP Grant, Menteri Pariwisata, Transportasi, lan Pelabuhan, ujar, "Kanthi bungah banget yen kita nampani Viking Orion dina iki. Kunjungan iki simbolis saka hubungan terus antarane Viking Cruises lan St Kitts, nduduhake kapercayan Viking ing St Kitts tujuan. Wiwiti maneh pelayaran sacara global mbutuhake kabeh kita ing Federasi supaya para pengunjung pelayaran sing lawas lan anyar bisa ngalami atraksi sing unik, budaya dinamis, sejarah sing sugih, mung Karibia sing asli.

Nalika ing pelabuhan, penumpang bakal duwe pilihan saka khusu, "Travel-Disetujui" dolan kanggo melu rasa ngumbara, kalebu sajarah lan siji-of-a-jenis Brimstone Hill Benteng lan Taman Nasional, Caribelle Batik, ngendi cara lilin panas. saka nggawe kain bathik isih digunakake utawa St Kitts Scenic Railway, sepur penumpang pungkasan lan mung ing Hindia Kulon. Penumpang uga bisa seneng lan ngumbara ing salah sawijining pesisir sing apik, Friars Kidul utawa Klub Pantai Carambola, tur ing omah Perkebunan Prancis sing dipugar ing Fairview Great House utawa nikmati taman tropis ing Palms Court Gardens. Pengunjung uga bisa ngumbara kanthi bebas ing Port Zante lan nikmati seni lan kerajinan lokal saka Pasar Kerajinan Amina lan vendor Black Rocks utawa ngunjungi toko eceran, toko souvenir, bar lan restoran sing nawakake masakan lokal, Karibia lan Internasional.

"We arep thank Viking Cruises kanggo kemitraan rego lan kanggo kalebu St. Kitts & Nevis ing itinerary saka mangsa perdana Viking Orion kang,"Sa Racquel Brown, CEO saka St. Kitts Tourism Authority. Nalika St. Kitts asring dadi tujuan kanggo prau perdana, kunjungan iki penting banget nalika jalur pelayaran lan tujuan kasebut kerja sama kanggo mbangun sektor kasebut sawise pandemi global. We look nerusake kanggo duwe Viking Cruises bali lan katon nerusake kanggo kemitraan aktif kanggo akèh taun teka. 

Viking Orion berlayar saka Ft. Lauderdale, Port Everglades ing itinerary layaran 14 dina kang St Kitts iku dina katelu (3rd). 

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...