Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Tujuan Industri Hospitality Hotel & Resor Luxury News Pariwisata News Wire Plancongan USA

St. Regis San Francisco Ngumumake Desain Ulang sing Apik

gambar duweni saka Marriott St. Regis San Francisco
ditulis dening Linda S. Hohnholz

St. Regis San Francisco, hotel 5-star misuwur kanggo redefining kemewahan Hospitality ing San Francisco, seneng nuduhake sing bubar rampung nganyari elegan saka kamar tamu, papan patemon, lobi, lan bar minangka bagéan saka desain ulang property multi-phase. Saliyane unsur desain anyar ing saindenging properti, papan kasebut wis dikonfigurasi maneh kanggo nyakup restoran anyar sing dinamis sing bakal dibukak ing Spring 2022.

Regis San Francisco, dumunung ing landmark arsitektur 40-crita dirancang dening Skidmore, Owings & Merrill, nggawa St. Regis keanggunan desain kondhang kanggo kutha nalika dibukak ing 2005. Hotel mewah 260-kamar iku salah siji saka properti paling misuwur ing donya, lan wis dawa dikenali kanggo lokasi becik, layanan bespoke, koleksi seni kepileh, lan keanggunan langgeng.

"St. Regis San Francisco prides dhewe ing ahead saka kurva, lan spasi interior reimagined reaffirms posisi minangka salah siji sing paling seni lan desain-fokus ing donya,"Sa Roger Huldi, general manager hotel. "Kita bungah banget yen para tamu bisa nemu interior sing seger, suasana anyar, lan seni sing apik."

Dumunung ing lingkungan SoMa San Francisco lan dianggep minangka permata makutha saka koridor budaya Yerba Buena, St. Regis San Francisco minangka hotel utama kanggo para penggemar seni lan budaya. Museum Diaspora Afrika (MoAD) dumunung ing lantai lemah, lan SFMOMA, Pusat Seni Yerba Buena, Union Square, Taman Oracle, Chase Center, Pasar Gedung Ferry, Museum Yahudi Kontemporer, lan Pusat Konvensi Moscone. lan liyane dumunung ing pamblokiran saka properti.

Bar sing nggumunake Rasa lan Nambah Dinamisme ing Downtown

Pengalaman St. Perusahaan desain adhedhasar London sing menang penghargaan Wedhus ireng imbued papan karo warni, nengsemake, lan pribadine apik gayane dirancang kanggo captivate bayangan lelungan lan lokal memper. Karakteristik wilayah kasebut, saka bukit-bukit lan jalur mobil kabel menyang pagunungan lan lanskap sing tenang ing Lembah Napa, ngandhani desain Blacksheep.

Kanthi jendhela saka lantai nganti langit-langit, bar lan ruang makan nggawa cahya alami sing lembut lan pigura dalan sing dinamis. Desain kasebut nuduhake papan ing ngendi teknologi lan desain gabung karo arsitektur lan sisa-sisa jaman biyen, kanthi pola lan linework sing nuduhake prestasi rekayasa ing jaman biyen lan menehi tandha ing inkarnasi kutha kasebut minangka hub teknologi modern. Palet warna biru Samudra Pasifik lan pastel anget nyebabake srengenge lan srengenge ing Teluk.

Swasana entheng ing bar utama, ing ngendi trellis kuningan nyapu sing diilhami dening garis troli sing apik ing kutha kasebut munggah ing ndhuwur saka garis mburi sadurunge nggawe seri kothak tampilan sing dipadhangi kanthi apik lan rak kaca sing ngambang. Latar mburi bar sing padhang, katon liwat jendhela gedhe, diselehake kanthi seni kanggo narik kawigaten para tamu ing ruang istirahat lan kanggo ngundang wong sing liwat. Upholsteri mawar-jambon sing ijo peteng lan bledug disedhiyakake dening sikil furnitur ireng sing cetha. Meja khusus kanthi dhasar watu pahatan lan rincian kuningan nambah sentuhan kontemporer sing cocog karo suasana noir modern, kanthi jejak jaman kepungkur sing disaranake kanthi bentuk lan pabrik sing canggih.

Akses sing ora ana tandhingane menyang Museum Cedhak lan Koleksi Seni sing Menawan ing njero Hotel

Sesuai karo koleksi seni hotel sing misuwur, refresh desain nggabungake potongan-potongan anyar ing resepsi, bar, lan ruang makan. Ing area resepsi, lukisan kanthi irah-irahan "Solitude" dening Randy Hibberd nggambarake kutha abstrak sing ana ing San Francisco. Aksen emas nggambarake sinar srengenge emas sing nggambarake Teluk.

Tim Blacksheep ngrampungake area resepsi kanthi sentuhan sing nyenengake, kayata lampu gantung kontemporer, rincian logam, lan bingkai mlengkung saka instalasi tembok dekoratif sing nggambarake bentuk nyapu bar utama. Lenggahan intim nyengkuyung obrolan. Ing area panedhaan, lanskap impen kanthi irah-irahan "Mountain Mist" dening Janie Rochfort nggambarake gaya cat banyu sing unik, sayuran ijo zaitun sing sugih lan warna jambon sing luwih cerah, sing njupuk werna cairan saka srengenge sing nggambarake ing bukit San Francisco. Kaya karya seni ing resepsi, lukisan Rochfort nggambarake rasa panggonan sing béda, saka pedhut sing kabut nganti geografi sakubengé sing kuwat sing nyumbang kanggo karakter khas San Francisco.

Kamar Tamu, Suite lan Ruang Rapat sing Direnovasi Nggabungake Sejarah karo Sentuhan Kontemporer

Kamar tamu lan suite ultra-luxe sing mentas dianyari njunjung kecanggihan modern lan warisan sugih sing dadi ciri khas saben alamat St. Regis nalika njupuk semangat inovatif unik San Francisco, sajarah sugih, lan kaendahan alam.

Dumunung ing Toronto Desain Chapi Chapo, perusahaan desain multidisiplin sing misuwur, sing kepala sekolah duwe peran penting ing desain asli hotel, menehi energi anyar ing kamar tamu lan suite kanthi nggunakake perabotan khusus anyar, eksklusif kanggo hotel, lan pilihan sing wicaksana ing palet warna lan bahan. Headboards, picoted karo paneling kulit sugih sugestif saka interior mobil sport kemewahan, outlet house sing daya nginggilaken teknologi canggih. bukit lan lembah apik San Francisco kang subtly referensi ing kurva alus panutup tembok kang, nalika panorama kamulyane California, minangka dijupuk dening photographer lanskap Ansel Adams, katon liwat dilapisi kaca mejo garang.

Ngajeni California Gold Rush taun 1849 sing ndadekake San Francisco ing peta, palet warna salaka, tembaga lan wesi nambahake kilauan nengsemake ing suasana kamar. Referensi subtle babagan sejarah San Francisco iki diimbangi karo aplikasi grafis komputer 3D khusus sing digawe dening Christo Saba. Karya seni dening Saba menehi penghormatan marang semangat inovatif San Francisco kanthi visualisasi subtle saka tokoh-tokoh jaman kepungkur lan raksasa industri teknologi saiki.

Saliyane ing kamar tamu lan suites, theredesign dening Chapi Chapo uga nambah The St. Regis San Francisco kang 15,000 kaki persegi ruang rapat lan acara, nggawe wilayah canggih nanging bisa dicedhaki dirancang kanggo nggampangake obrolan lan kolaborasi. Ruang patemon lan acara lan bar anyar dirancang kanggo nggawe para tamu ngrasakake rasa nduweni, apa sing pisanan ngunjungi kutha utawa warga San Francisco sing wis suwe.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan The St. Regis San Francisco, monggo klik kene.

Babagan St. Regis San Francisco:

Regis San Francisco dibukak ing November 2005, ngenalake dimensi anyar saka kemewahan, layanan tanpa kompromi, lan keanggunan langgeng kanggo kutha San Francisco. Bangunan landmark 40-crita, dirancang dening Skidmore, Owings & Merrill, kalebu 102 omah pribadi munggah 19 tingkat ndhuwur 260-kamar St. Regis Hotel. Saka layanan butler legendaris, "anticipatory" tamu care lan latihan Staff impeccable kanggo fasilitas mewah lan desain interior dening Chapi Chapo Toronto, St Regis San Francisco ngirim pengalaman tamu unmatched. Regis San Francisco dumunung ing 125 Third Street. Telpon: 415.284.4000.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...