negara | wilayah budaya Hak-hak manungsa News Ukraine USA WTN

Ngadeg kanggo Seniman Ukrainia, Perdamaian, Kebebasan Berekspresi

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Serangan Rusia ing Ukraina minangka serangan marang perdamaian, demokrasi, lan kebebasan ekspresi.

Seniman saka kabeh disiplin - musisi, pelukis, patung, fotografer - dagang instrumen pilihan kanggo bedhil lan amunisi kanggo mbela tanah air lan uripe.

Nglarani ati.

The Networ Pariwisata Duniak bareng Kaslametan TV ngadeg karo seniman Ukrainia.

Ing telung dina pungkasan, para demonstran mlebu ing dalan-dalan ing New York, Los Angeles, lan kutha-kutha liyane ing saindenging jagad, kalebu Paris, Duesseldorf, lan liya-liyane kanggo nyalahake agresi Presiden Rusia Vladimir Putin marang Ukraina. Ing Manhattan, atusan nglayangake panji Ukrainia lan ngucapake "Stop Putin Now" nalika mlaku saka Times Square menyang Misi Rusia menyang Perserikatan Bangsa-Bangsa ing Upper East Side. 

Salah sawijining demonstran yaiku Luba Drozd, seniman Ukraina sing berbasis ing Brooklyn sing pindhah menyang Amerika Serikat nalika isih enom. Kulawarga langsung Drozd manggon ing kutha Lviv ing Ukraina kulon, cedhak tapel wates karo Polandia, lan anggota kulawarga liyane dumunung ing Kyiv.

Minangka musium ing saindhenging Ukraina kerja kanggo nglindhungi koleksi saka serangan Rusia, Ovation TV lan koalisi Stand For The Arts ngajak komunitas seni global kanggo ngomong babagan serangan Rusia marang wong Ukraina lan nglindhungi warisan seni lan budaya Ukraina sing sugih saka Ukraina. karusakan.

Kontak Ovation TV sing ditempelake ing saindhenging jaringan institusi budaya Ukrainia wis dingerteni babagan "dhaptar mateni" Putin sing kalebu seniman/aktivis paling berpengaruh ing negara kasebut.

Nggabungake iki karo sajarah Putin kang numpes lan utawa nyolong karya seni saka negara dikuwasani kanggo pribadi enrich kanthong utawa kanggo salawas-lawase mbusak warisan budaya bangsa free, kita njaluk kabeh seniman lan institusi budaya kanggo enggal bantuan mbiayai aman saka wong Ukraina lan nasional sawijining. bandha.

Olesia Ostrovska-Liuta, direktur jenderal Komplek Seni lan Museum Mystetskyi Arsenal ing Kyiv, Ukraina, njaluk solidaritas lan dhukungan saka komunitas seni lan budaya global. 

Ukraina wis nggawe kemajuan sing signifikan ing jagad seni lan sastra lan negara sing tentrem iki kudu tetep bebas lan mardika supaya bisa nerusake kontribusi seni kasebut.

The historical, modern, and architectural artwork of Ukrainian artists must be protected and preserved. The World Tourism network applauds and supports Ovation TV and its Stand For The Arts coalition. “Arts and Tourism are very much related, said Juergen Steinmetz”, Chairman of WTN.

#StandWithUkraine.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...