Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Tujuan Industri Hospitality Hotel & Resor Investment Rapat (MICE) News Mbangun maneh Pariwisata Rahasia Plancongan Uni Emirat Arab Maneka Warta

Standar nyedhiyakake properti sing bakal teka ing Pasar Perjalanan Arab 2021

Standar nyedhiyakake properti sing bakal teka ing Pasar Perjalanan Arab 2021
Bangkok Mahanakhon Standar

Merek keramahan gaya urip perintis terus tuwuh global karo The Standard, Bangkok Mahanakhon lan The Standard, Hua Hin.

  1. Pratinjau pisanan kanggo taun iki yaiku Hotel Standar sing bakal dibukak lan bubar bubar.
  2. Sing ditampilake ing Pasar yaiku The Standard, Huruvalhi Maldives, The Standard, Bangkok Mahanakhon, lan The Standard, Hua Hin. 
  3. Hotel-hotel standar dikenal amarga pelanggan nggawe rasa, desain perintis, lan standar sing ora mandheg.

Hotel standar, koleksi properti landmark sing wis nemtokake maneh keramahan, dina iki ngumumake bakal melu ing taun 2021 Pasar Plancongan Arab kaping pisanan. Standar bakal nuduhake pratinjau bukaan merek sing bakal teka lan anyar, kalebu The Standard, Huruvalhi Maldives, The Standard, Bangkok Mahanakhon, lan The Standard, Hua Hin. 

"Sawise bukaan anyar properti London lan Maladewa sing nggumun ing taun 2019, kita seneng mbukak rong hotel ing Thailand taun iki," ujare Amar Lalvani, Chief Executive Officer Standard International. "Kaya properti liyane, kalorone hotel bakal melu ing komunitas lan nampilake sing paling apik kanggo masing-masing, wiwit saka semangat kutha Bangkok nganti pantai Hua Hin sing adhem." 

Desember 2021 bakal dadi pembukaan The Standard, Bangkok Mahanakhon, properti unggulan merek ing Asia. Properti iki bakal nyedhiyakake 155 kamar ing gedhong King Power Mahanakhon, lantai 78, bangunan pencakar langit futuristik sing nyawang ibukutha. Properti iki uga bakal nyedhiyakake Standard Grill sing misuwur lan Mott 32 pertama ing negara kasebut, yaiku restoran Kanton groundbreaking kanthi lokasi ing Hong Kong lan Las Vegas. Dirancang dening tim desain ing omah sing menang penghargaan kanthi kolaborasi karo Hayon Studio, interior properti bakal ngrayakake glamor lan nyenengake The Standard sing misuwur. 

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Share to...