Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis India Investment News wong Pernyataan Pers Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Star Air ngembangake armada kanthi rong pesawat Embraer E175 anyar

Star Air ngembangake armada kanthi rong pesawat Embraer E175 anyar
Star Air ngembangake armada kanthi rong pesawat Embraer E175 anyar
ditulis dening Harry Johnson

Star Air ngupayakake nggawe armada pesawat Embraer sing bakal ningkatake konektivitas regional kanthi dramatis

Ing upaya kanggo nguatake konektivitas regional India, Star Air, vertikal penerbangan Sanjay Ghodawat Group, ngumumake operator regional kasebut wis mlebu Letter of Intent (LoI) kanggo rong pesawat Embraer E175 karo Nordic Aviation Capital (NAC), salah sawijining sing paling gedhe. Lessors Pesawat Regional ing donya.

Bab sing padha diumumake sajrone acara pers sing diatur dening Embraer ing Farnborough International Airshow, UK, ing ngarsane pejabat senior saka Embraer lan Star Air.

Kanthi potensial sing ora ana tandhingane, sektor regional India minangka salah sawijining pasar penerbangan paling cepet ing donya. Lintang Air ngupayakake nggawe armada pesawat Embraer sing bakal nambah konektivitas regional. Nawakake kapasitas sing tepat kanthi rega sing terjangkau, Star Air janji bakal ndhukung panjaluk sing saya tambah akeh ing India amarga maskapai kasebut nyiapake rencana Kementerian Penerbangan Sipil kanggo mbangun 100 bandara.

Kepengin nampani E175 menyang langit India, E175 ora duwe kursi tengah lan nyedhiyakake legroom sing paling apik ing kelas kanthi susunan kursi sing nyaman. Kanthi jarak mabur 2,200 mil laut, Star Air disetel kanggo mabur luwih suwe, luwih cepet, lan luwih lancar. Saiki makarya ing 18 tujuan ing India, maskapai iki wis siap kanggo tuwuh lan nggedhekake kehadiran regional.

"Sawise nyekseni pemulihan sing kuat ing lelungan udhara, kita bungah bisa kerja bareng karo Embraer amarga kita terus-terusan ngarahake Nyambungake India Nyata lan nggawe lelungan bisa diakses, dipercaya, lan terjangkau. Minangka maskapai regional India paling cepet-akeh, kita bungah kanggo tutul cakrawala anyar lan njelajah langit karo sregep gedhe. Pesawat E175 ora mung nambah keluwesan lan efisiensi ing jaringan kita, nanging uga bakal nguatake hubungan pelanggan amarga menehi pengalaman mabur sing ora ana tandhingane, "ujare Shrenik Ghodawat, Direktur - Star Air.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Minangka bagéan saka pratelan kasebut, Star Air uga ngumumake yen ngenteni penandatanganan perjanjian sewa, maskapai kasebut yakin bakal miwiti operasi E175 ing November 2022. Saiki, maskapai kasebut ngoperasikake penerbangan terjadwal nggunakake 5 ERJ-145 kanggo nyambungake 18 tujuan India. sing kalebu Ahmedabad, Ajmer (Kishangarh), Bengaluru, Belagavi, Delhi (Hindon), Hubballi, Indore, Jodhpur, Kalaburagi, Mumbai, Nashik, Surat, Tirupati, Jamnagar, Hyderabad, Nagpur, Bhuj lan Bidar.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...