Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kuliner budaya Tujuan gourmet Industri Hospitality Luxury News wong tanggung jawab Rusia Pariwisata Wisata News Wire Plancongan Trending Ukraine USA

Starbucks metu saka Rusia

Starbucks metu saka Rusia
Starbucks metu saka Rusia
ditulis dening Harry Johnson

Rantai kopi multinasional AS Starbucks ngumumake dina iki yen wis mutusake kanggo mundur saka pasar Rusia lan ora bakal duwe merek maneh ing negara kasebut.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...