Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality News wong Pariwisata News Wire Plancongan USA

Pernyataan babagan Lulus Wakil Ketua Dewan GVB Paul Shimizu

Wakil Ketua Dewan GVB Paul Shimizu - gambar duweni GVB
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Ketua Dewan Direksi Biro Pengunjung Guam (GVB) Milton Morinaga lan Presiden & CEO Carl TC Gutierrez ngetokake pernyataan ing ngisor iki babagan tiwas Wakil Ketua Dewan GVB Paul Shimizu:

"Kita sedhih banget amarga tiwas dumadakan Wakil Ketua Dewan GVB Paul Shimizu," ujare Ketua Dewan GVB Morinaga. "Kita ngapresiasi kepemimpinane lan bakal kangen banget karo dheweke. Atas jenenge dewan, manajemen, lan staf GVB, kita matur nuwun kanggo layanane kanggo industri pariwisata lan pulo kita.

"Paulus iku kulawarga."

"Dheweke lan bojoku, mantan Ibu Negara Geri Gutierrez, sepupu nomer loro, lan bojone Jeni uga keponakanku," ujare Presiden & CEO GVB Gutierrez. "Dheweke minangka salah sawijining wong sing paling apik sing bakal sampeyan temoni lan pelopor bakat ing komunitas olahraga lan bisnis ing pulo kasebut. Dheweke duwe ati emas sing ndhukung musik, atlit, lan industri pariwisata kanthi semangat. Tilar-larinipun ingkang mboten saget dipunraosaken dening kita sedaya. Pikiran lan pandonga kita menyang Jeni lan bocah-bocah. Muga-muga dheweke tentrem."

Misi saka Biro Pengunjung Guam yaiku kanthi efisien lan efektif ningkatake lan ngembangake Guam minangka tujuan sing aman lan marem kanggo para pengunjung lan entuk manfaat maksimal kanggo wong Guam.

Pengembangan pariwisata Guam pisanan diakoni dening pejabat pemerintah daerah ing taun 1952 kanthi diberlakukan UU Umum 67. Undhang-undhang kasebut ngetrapake rencana kanggo ngedegake industri perjalanan ing Guam. Langkah kasebut dilulusake dening Legislatif Guam Pertama lan ditandatangani dadi hukum dening Gubernur Carlton Skinner. Sayange, wilayah kasebut ditutupi larangan keamanan kanggo lelungan sing ditindakake dening administrasi angkatan laut resmi. Ora nganti 1962, nalika Presiden John F. Kennedy ngangkat watesan keamanan, pembangunan pariwisata Guam bakal nyedhaki realisasi.

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...