Bahamas negara | wilayah Warta Pamrentah Health Hotel & Resor News Resorts Pariwisata

Pranyatan babagan Investigasi Pati ing Exuma saka Perdhana Mentri Bahamas Chester Cooper

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Panguwasa Bahamas lagi nyelidiki matine telung turis Amerika ing Sandals Emerald Bay Resort ing Exuma.

Pernyataan babagan Investigasi Pati ing Exuma iki dirilis dening Penjabat Perdana Menteri Chester Cooper saka Bahama.

Sawise kedadeyan tiba-tiba telung pengunjung Amerika ing Exuma akhir minggu iki, Pamrentah Bahamas pengin menehi nganyari ing ngisor iki nalika kita nerusake penyelidikan.

Pisanan ing pikiran kita yaiku kulawarga sing sedhih. Minangka asli Exuma lan anggota Parlemen, aku wis ngrambah pribadi kanggo kulawargané kanggo ngaturaken bela sungkawa atas jenenge wong Exuma lan Bahama.

Wiwit Setu, Pasukan Polisi Royal Bahamas, Kementerian Kesehatan, Kementerian Pariwisata, lan pejabat saka Kedutaan Besar AS wis kerja sama, kalebu kolaborasi kanggo nyepetake proses identifikasi resmi almarhum.

Sawise sisa-sisa wis diidentifikasi kanthi sah, ahli patologi bisa miwiti proses ngenali sababe pati.

Perdhana Mentri Davis wis katahan abreast saka kahanan. Kita bakal nyedhiyani nganyari luwih yen informasi luwih kasedhiya.

Kita maneh ngaturake simpati, pikiran, lan pandonga kanggo kulawarga sing kena pengaruh.

Kamentrian Pariwisata lan Pasukan Polisi Royal Bahamas bakal tetep sesambungan karo kulawargane almarhum. We takon sing kepinginan kanggo privasi diajeni.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar