Warta Breaking Travel budaya Tujuan Hiburan Industri Hospitality Malta music News Pariwisata News Wire Plancongan

SummerDaze Bali menyang Malta Agustus iki

SummerDaze Malta - gambar duweni saka Malta Tourism Authority

SummerDaze bali menyang Malta Agustus iki, nggawa sawetara seniman anjog ing industri musik kanggo minggu acara.

Nggawa Sawetara Artis Utama Industri Musik menyang Nusantara Mediterania

SummerDaze teka bali menyang pulo panas Malta, Nusantara Mediterania, Agustus iki, nggawa sawetara saka seniman anjog ing industri musik kanggo minggu acara. Lokasi geografis Malta ndadekake pulo kasebut minangka tujuan sing luar biasa kanggo preian musim panas, nawakake pengalaman budaya lan sejarah bebarengan karo pesisir sing apik lan, ing kasus iki, acara musik sing luar biasa.

Acara SummerDaze utama bakal dianakake 15 Agustus kanthi kolaborasi karo BBC Radio 1 Dance Live and Creamfields, lan 17 Agustus, kanthi kolaborasi karo Radio DJ Kab lan Radio m2o ing Area Piknik Ta Qali.

Headliners tanggal 15 Agustus bakal nampilake superstar ing saindenging jagad Anne-Marie, bastille, Elderbrook, G-Eazy lan Jason Derulo, didhukung dening BBC RADIO 1 dhewe Kisah Sarah lan Arielle Gratis.

Ing 17 Agustus program kasebut bakal kalebu Deejay Times' Albertino, Fargetta, Molella & Prezioso, karo Live Performances dening J-AX, Bayi K, Corona, Es-Mc lan Tamu Istimewa, Ubur-ubur. Acara kasebut bakal kalebu Penari, MC, host & Musisi dening Shake It Crew.

Tiket kanggo loro acara utama gratis nanging sumbangan € 3 (approx. $3.06 USD) bakal dibutuhake kanggo nutupi biaya cangkir bisa digunakake maneh sing bakal digunakake ing saindhenging festival, sesuai karo efforts kanggo ngurangi sampah plastik. Sisa saka asil bakal diselehake menyang sumbangan kanggo Malta Tourism Authority (MTA) Corporate Social Responsibility Fund. 

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Kanggo ndhaptar, klik kene.

Ndhukung rong pertunjukan utama iki, sawetara acara satelit bakal ditindakake sajrone minggu.

Rapper Italia sing misuwur ghali bakal miwiti festival seminggu ing 10 Agustus kanthi pagelaran ing Uno ing Ta' Qali, banjur pesta kolam renang ing Bora Bora Resort tanggal 11 Agustus, 12 Agustus. Vida Loca bakal njupuk liwat klub wengi Uno pulo sepisan maneh, karo paling Hip Hop, RnB lan Raggeton.

Festival kasebut bakal berlayar tanggal 13 Agustus kanggo pesta prau ing sekitar sing narik ati Kapuloan Malta. DJ lan produser sing misuwur ing donya Sigala bakal soundtracking pesta blumbang sunset ing Café del Mar ing 14. Agustus ahead saka acara utama ing 15. Agustus 16 bakal judhul dening rapper Italia, Tony Effe,karo pesta pantai ing Armier Bay sing apik.

10-17 Agustus bakal dadi minggu sing sampeyan ora pengin kantun! Tindakake nganyari ing kabeh platform sosial lan njaluk karcis sampeyan ing kene.

Email kontak: [email dilindhungi] 

Info Line: +356 99242481

Babagan Malta

Pulo Malta sing cerah, ing tengah Segara Mediterania, minangka papan kanggo konsentrasi warisan sing dibangun utuh, kalebu situs Warisan Donya UNESCO sing paling dhuwur ing sembarang negara-negara ing ngendi wae. Valletta, dibangun dening Knights bangga St John, iku salah siji saka situs UNESCO lan Ibukutha Budaya Eropah kanggo 2018. Patrimony Malta ing watu kisaran saka arsitektur watu free-ngadeg paling tuwa ing donya, kanggo salah siji saka Kakaisaran Inggris. sistem pertahanan paling nggegirisi, lan kalebu campuran sugih domestik, arsitektur agama lan militèr saka kuna, abad tengah lan awal suwé modern. Kanthi cuaca sing cerah, pesisir sing apik, hiburan malam sing berkembang lan sejarah sing nyenengake 7,000 taun, ana akeh sing bisa dideleng lan ditindakake. 

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Malta, klik kene.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...