Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Sindikasi

Pasar Isolat Protein Ikan Global - Survei Detil babagan Tren Utama, Pemain Utama & Kesempatan Revolusioner 2030

Global pasar isolat protein iwak ukuran samesthine bakal tekan US $ 1.1 Bn ing 2030. Miturut panaliten anyar dening Future Market Insights (FMI), pasar bakal mundhak ing 7.3% CAGR antarane 2020 lan 2030. Miturut laporan kasebut, nambah kesadaran kesehatan lan nambah pilihan kanggo panganan / diet olahan kanthi kandungan lemak, gula, lan uyah sing sithik ing antarane konsumen minangka faktor sing dikarepake bisa nyengkuyung perusahaan ing sektor panganan supaya mriksa praktik pemasaran saiki lan nggunakake teknik anyar kanggo nambah pangasilan ing pasar.

Laporan iki kalebu wawasan sing jero babagan pasar isolasi protein iwak. Sawetara iki yaiku:

  • Prakiraan regane pasar yaiku $ 565.7 Mn ing taun 2020
  • Macem-macem perusahaan tambah akeh mlebu pasar isolasi protein iwak ing Asia Pasifik supaya bisa nggunakake kesempatan sing ana ing wilayah kasebut.
  • Konsumsi panganan laut sing mundhak wis nyebabake tuwuhing pasar isolasi protein iwak
  • Kajaba iku, perusahaan fokus ing marketing produk isolasi protein iwak kanthi sertifikasi label sing resik kanggo narik pelanggan lan nahan produk sing wis ana.

"Profil nutrisi isolat protein iwak ndadekake banget dikarepake kanggo aplikasi ing macem-macem produk. Produsen fokus kanggo ngetrapake teknologi maju ing kemasan amarga umur rak isolasi protein iwak saya apik. Salajengipun, dheweke sukses ngluncurake produk unik nggunakake isolat protein iwak, sing bakal nggawe kesempatan tuwuh kanggo pasar, "ujare analis FMI.

Kanggo Golek Contoh Salin Laporan bukak @ https://www.futuremarketinsights.com/reports/sample/rep-gb-11663

Senadyan Fokus ing Kebiasaan Mangan Sehat, Owah-owahan ing Pola Konsumsi Amarga Wabah COVID-19 Bakal Ngaruhi Pertumbuhan

Faktor kayata owah-owahan gaya urip lan kebiasaan mangan dijangkepi bakal nyebabake panjaluk panganan sing gampang lan olahan. Ningkatake standar urip utamane ing ekonomi berkembang, nyebabake permintaan isolasi protein iwak ing bentuk kapsul utawa bar protein. Konsumsi suplemen sing ngemot isolat protein iwak dadi populer ing Eropa lan akeh banget ing antarane konsumen ing negara kayata AS lan Kanada.

Sacara global, jumlah pasien COVID-19 saya tambah kanthi cepet. Nalika pandhemen ngliwati tonggak sejarah sing surem lan ora ana perawatan utawa vaksinasi sing tepat, konsumen cenderung golek pilihan nguatake kekebalan. Dheweke nuntut produk kanthi nilai nutrisi sing luwih dhuwur lan mupangat kesehatan bakal mundhak, nggawe lingkungan sing kondusif kanggo tuwuhing pasar isolasi protein iwak.

Pasar Protein Berbasis Tanduran miturut Kategori

Miturut Tipe Produk:

  • Protein Soy
  • Protein Gandum
  • Protein Pea
  • Others

Dening Formulir:

  • Ngisolasi
  • concentrates
  • Hidrolisis

Miturut Alam:

Miturut Aplikasi:

  • Produk Nutrisi
    • Olahraga Nutrisi
    • Nutrisi Kesehatan
    • Nutrisi Bayi
  • Bakery
  • Cemilan & Sereal
  • biasa
  • Confectionary lan Dessert
  • Minuman
  • Feed Kewan
  • Others

Dening Wilayah:

  • Amerika Utara
  • Amerika Latin
  • Asia Wétan
  • Eropah
  • Asia South
  • Oceania
  • Timur Tengah lan Afrika (MEA)

Sapa sing menang?

Sawetara pemain utama sing beroperasi ing pasar isolasi protein iwak yaiku Omega Protein Corporation, Titan Biotech Limited, Peterlabs Holdings Barhad, A. Costantino & C. spa, Sopropeche SA, Mukka Sea Food Industries Private Limited, Bio-Oregon Protein, Inc. , FF Skagen AS, Diana Aqua, TripleNine Group A/S lan pemain liyane.

Perusahaan kasebut fokus ing penggabungan lan akuisisi kanggo nggedhekake jejak bisnis lan nambah kapasitas produksi. Pemain utama nandur modal ing riset lan pangembangan kanggo ngasilake produk inovatif nggunakake isolasi protein iwak.

Takon Liyane Babagan Laporan Iki @ https://www.futuremarketinsights.com/ask-question/rep-gb-11663

Kontribusi pinunjul saka Laporan

  • Tren lan Tantangan Utama: Analisis rinci babagan 'in lan metu' pasar kanthi riset kualitatif lan wawasan kuantitatif
  • Pembalap lan Kesempatan Anyar: Evaluasi rinci babagan pembalap pertumbuhan utama, pangembangan teknologi, lan faktor sing mengaruhi pasar sajrone ramalan.
  • Analisis Segmental: Riset ekstensif ing saben segmen lan sub-segmen, disusun dening analis riset ahli FMI
  • Prakiraan Pasar Regional: Analisis lengkap saben pasar regional kanggo nyedhiyakake pemain pasar data wektu nyata lan statistik sing bisa dipercaya kanggo entuk daya saing ing industri
  • Lanskap Kompetitif: Analisis lengkap babagan pemain penting lan peserta anyar sing pengin nambah prospek penghasilan ing industri

About FMI:

Future Market Insights (FMI) minangka panyedhiya utama intelijen pasar lan layanan konsultasi, kanggo klien ing luwih saka 150 negara. FMI kantor pusat ing Dubai, ibukutha finansial global, lan duwe pusat pangiriman ing AS lan India. Laporan riset pasar paling anyar lan analisis industri mbantu bisnis ngarahake tantangan lan njupuk keputusan kritis kanthi percaya diri lan kajelasan sajrone kompetisi sing angel. Laporan riset pasar sing disesuaikan lan sindikasi nyedhiyakake wawasan sing bisa ditindakake sing bisa nyebabake pertumbuhan berkelanjutan. Tim analis sing dipimpin ahli ing FMI terus-terusan nglacak tren lan acara sing muncul ing macem-macem industri kanggo mesthekake yen klien nyiapake kabutuhan konsumen sing bakal berkembang.

Hubungi kita:                                                      

Nomer Unit: 1602-006

Teluk Jumeirah 2

Nomer Plot: JLT-PH2-X2A

Jumeirah Lakes Towers, Dubai

Uni Emirat Arab

LinkedInTwitterblog



Link sumber

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...