Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Canada Tujuan News wong Pernyataan Pers Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

Swoop nerusake penerbangan Hamilton menyang Las Vegas

Swoop nerusake Hamilton menyang penerbangan Las Vegas
Swoop nerusake Hamilton menyang penerbangan Las Vegas
ditulis dening Harry Johnson

Dina iki, Swoop miwiti maneh penerbangan non-stop menyang Bandara Internasional Harry Reid (LAS) Las Vegas saka Bandara Internasional John C. Munro (YHM) Hamilton.

Pesawat Swoop WO 802 mangkat saka Hamilton sore iki jam 2:00 ET sawise perayaan gapura tema Vegas.

"Minangka maskapai ultra-ora larang Kanada, kita seneng bisa nerusake layanan Highly-nuntut antarane Hamilton lan Las Vegas," ngandika Bert van der Stege, Kepala Komersial lan Keuangan, Swoop.

"Prayaan dina iki nguatake prasetya kita marang wong sing seneng lelungan Kanada lan komunitas Hamilton, nyedhiyakake pilihan sing luwih trep kanggo warga kanggo nikmati liburan akhir minggu lan preian sing ditunggu-tunggu."

Operator ultra-murah-biaya Kanada (ULCC) sibuk ing musim panas iki kanthi ekspansi jaringan sing signifikan, nyambungake Ontario kidul-kulon karo kutha-kutha ing Amerika Serikat. Wiwiti maneh layanan iki bakal dadi tambahan kanggo 11 tujuan liyane sing dilayani saka Hamilton.

"Wong Kanada bungah banget kanggo lelungan maneh ing musim panas iki, lan sawise rong taun watesan, kita ndeleng panjaluk rekor kanggo lelungan ngliwati tapel wates," ujare van der Stege, "Wiwit maneh iki nguatake lintasan pertumbuhan sing luar biasa sing kita alami, minangka ultra Tarif murah terus mbukak kesempatan anyar kanggo wong Kanada kanggo njelajah kutha paling gedhe ing Amerika. 

"Dina iki minangka dina sing nyenengake amarga kita ngrayakake bali layanan sing diantisipasi saka Hamilton menyang Las Vegas kanthi Swoop. Vegas wis dawa wis sante minangka panggonan siji-mandeg-toko kanggo acara kelas donya, hiburan unrivaled, lan pengalaman unik lan karo karcis Ultra-ora larang Swoop kang, lelungan bisa nglampahi tabungan kanggo awake dhewe lan nyenengi ing kabeh sing "Apik banget" kutha wis kurban,"Says Cole Horncastle, Executive Managing Director John C. Munro Hamilton Airport International. "Kita seneng banget yen para wisatawan bisa bali maneh menyang tujuan sing populer iki lan miwiti perjalanan kanthi kepenak lan gampang saka Hamilton International."

"We lagi remen partners kita ing Swoop sing nerusake penerbangan nonstop kanggo Las Vegas saka Bandara Internasional Hamilton,"Sa H. Fletch Brunelle, wakil presiden marketing lan dodolan kanggo Konvènsi Las Vegas lan Pengunjung Authority. "Lelungan internasional terus dadi komponen utama pemulihan Las Vegas, lan kita ngarep-arep bisa nampa luwih akeh penerbangan saka Kanada, pasar internasional paling dhuwur kanggo kunjungan sadurunge pandemi. Saka acara hiburan lan olahraga sing luar biasa nganti panedhaan lan atraksi kelas donya, ana akeh pengalaman anyar mung ing Vegas sing nunggu pengunjung Kanada. 

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...