Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Bahrain Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Health Italia Kuwait News Oman wong Qatar Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Saudi Arabia Sustainable Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Uni Emirat Arab Inggris USA

Persyaratan kesehatan sing mbingungake nyegah para wisatawan mabur

Persyaratan kesehatan sing mbingungake nyegah para wisatawan mabur
Persyaratan kesehatan sing mbingungake nyegah para wisatawan mabur
ditulis dening Harry Johnson

Pemulihan sektor penerbangan global saka pandemik COVID-19 bisa diganggu amarga mbingungake syarat kesehatan lan wedi yen sektor kasebut ora siyap kanggo krisis kesehatan umum liyane, miturut survey internasional.

Survei kasebut ditindakake sadurunge Forum Penerbangan Masa Depan, puncak penerbangan global sing ditindakake ing Riyadh, 9-11 Mei. Iki ditindakake ing Amerika Serikat, Inggris, Italia, lan negara-negara Teluk - Bahrain, Kuwait, Oman, Qatar, Saudi Arabia, lan Uni Emirat Arab. Nalika asil beda-beda saka kabupaten-kanggo-negara, panliten kasebut nuduhake kebingungan sing nyebar babagan syarat kesehatan sing ana kanggo lelungan udara. Kira-kira sapratelon wong ing saben negara sing ditliti ujar manawa kekurangan kajelasan babagan syarat kesehatan nyegah dheweke mabur taun kepungkur lan bakal nyegah dheweke mabur ing taun 2022.

"Ana kebutuhan sing jelas kanggo negara-negara kerja bareng kanggo nyelarasake syarat kesehatan kanggo penumpang. Supaya sektor penerbangan global bisa pulih kanthi cepet lan cepet, penting kanggo nambah kajelasan babagan syarat saiki lan mbangun kapercayan babagan kemampuan sektor kasebut kanggo nangani krisis kesehatan masyarakat ing mangsa ngarep, "ujare Yang Mulia Saleh bin Nasser Al-Jasser, Arab Saudi. Menteri Perhubungan lan Logistik.

The Forum Aviation Future bakal ngumpulake pimpinan saka sektor publik lan bisnis, CEO internasional, lan regulator kanggo mbentuk evolusi lelungan udara internasional lan ngarahake solusi ing jagad pasca-pandemi. Bakal nampilake luwih saka 120 pamicara, kanthi luwih saka 2,000 pamiarso lan wakil saka saben bawana sing samesthine bakal teka. Delegasi diundang kanggo rawuh ing 40 sesi, fokus ing telung pilar tematik inti: pengalaman penumpang, kelestarian, lan pemulihan bisnis pasca-Covid.

Kang Mulia Abdulaziz Al-Duailej, presiden Otoritas Umum Penerbangan Sipil Arab Saudi (GACA), ujar manawa sadurunge Forum GACA konsultasi karo para pemangku kepentingan babagan ngembangake kabijakan kanggo mbuktekake sektor kasebut nglawan krisis kesehatan ing mangsa ngarep.

"COVID-19 wis nyebabake lalu lintas udhara lan lelungan penumpang ing saindenging jagad lan nduwe pengaruh sing nyenengake kanggo prospek pertumbuhan sektor penerbangan global. Kanthi lalu lintas penumpang ora samesthine bakal bali menyang tingkat sadurunge 2019 nganti 2024, kita kudu golek cara kanggo nyelarasake protokol informasi kesehatan, kanggo nambah enggo bareng informasi lan transparan ing antarane negara, kanggo nglindhungi kesehatan lan safety penumpang, lan kanggo mulihake kapercayan penumpang - Iki minangka sawetara tantangan dhasar sing bakal ditindakake ing Forum Penerbangan Masa Depan," ujare Yang Mulia Al-Duailej.

Survei kasebut nemokake manawa panemu dipérang babagan apa negara kerja bareng kanggo nggampangake lelungan sajrone pandemi. Mayoritas wong ing Teluk (73%) lan Italia (59%) mikir yen dheweke nindakake, dene umume wong ing AS (56%) lan Inggris (70%) ujar manawa ora.

Ing babagan apa sektor penerbangan siyap kanggo krisis kesehatan umum liyane, mung mayoritas wong ing Teluk (64%) sing yakin, dene responden ing negara-negara sing ditinjau dibagi. Luwih saka sapratelo wong ing Inggris, lan seprapat wong ing AS lan Italia ujar manawa bandara lan maskapai ora siyap kanggo krisis kesehatan masyarakat sabanjure.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...