Warta cepet

Psikolog Tabacon Resort & Harvard ngluncurake program kesehatan anyar

Tabacón Thermal Resort & Spa dina iki ngluncurake kemitraan karo Instruktur sing dihormati ing Harvard Medical School lan pangadeg Priority Wellness Group Dr. Natalie Christine Dattilo kanggo nggawe program kesehatan sustainable sing disetujoni psikolog kanggo tamu lan staf. ESCAPE® to Tabacón minangka jinis pisanan, nggabungake perawatan diri organisasi kanthi teknik kesehatan tradisional lan terapi adhedhasar bukti kanggo ngajari, nurture, lan ningkatake kesehatan.

Miturut panaliten anyar, sewidak wolu persen wong sing seneng lelungan bakal nggawe perjalanan sabanjure kanggo ningkatake kesejahteraan mental. Kanthi kemitraan karo Tabacón, Dr. Natalie nyipta paket sing diadhepi tamu kanthi enem strategi pikiran-awak utama saka pendekatan ESCAPE® sing didhukung ilmu pengetahuan sing merek dagang: Olahraga, Turu, Sambungake, Appreciate, Play, Exhale. Program kasebut kalebu pengalaman sensori, emosional, lan fisik sing unik kanggo Tabacón, kabukten bisa nambah relaksasi, nyuda tekanan mental, lan ningkatake kesehatan sakabèhé. Tamu sing Book ESCAPE® to Tabacón uga bakal duwe akses menyang buku pedoman perawatan diri khusus Dr. Natalie sing nawakake latihan napas, aktivitas mindfulness, lan teknik syukur sing bisa gampang digabungake ing urip saben dina ngluwihi tetep ing Tabacón kanggo njaga stres lan nyuda stres. rasa kuwatir nalika mulih.

"Sajrone rong taun kepungkur, kesehatan fisik lan mental wis dadi faktor penuntun paling penting kanggo keputusan saben dina. Wiwit kuwi, wong-wong wis luwih seneng njaga kesehatan liwat perawatan diri. Lelungan minangka cara sing sregep kanggo mulihake prinsip dhasar kesehatan lan kesejahteraan liwat turu, dolanan, lan nyambungake karo alam, "ujare Dr. Natalie, Instruktur ing Harvard Medical School lan Pendhiri Priority Wellness Group, konsultasi kesehatan mental butik. "Tren lelungan iki minangka bentuk penyembuhan intrinsik bakal dadi pikiran utama kanggo wong sing seneng lelungan mewah sing golek reprieve pokok, lan kita wis ngembangake ESCAPE® menyang Tabacón supaya cocog karo kabutuhan kasebut. Aku diajeni kanggo nyedhiyakake keahlian klinisku kanggo nambah kesempatan liburan lan kesempatan kerja sing unik sing diwenehake Tabacón.

Program kesehatan unik amarga digawe kanggo tamu lan staf, ngakoni kabeh ekosistem hotel lan pentinge pengalaman kesehatan sakabehe kanggo kabeh wong ing Tabacón. Rencana pengayaan staf kasedhiya kanggo saben karyawan Tabacón lan kalebu dhukungan kesehatan mental adhedhasar bukti, bebarengan karo kabijakan kanggo cuti ibu lan paternitas, kesempatan utangan finansial, lan perawatan kesehatan pencegahan. Uga kalebu buku pedoman perawatan diri sing digawe dening Dr. Natalie sing nggabungake umpan balik saka review staf taunan kanggo ngrangsang semangat lan kesejahteraan staf. Tabacón wis dadi pimpinan ing lingkungan keslametan, lan, karo ESCAPE® kanggo Tabacón, padha nduduhake prasetya kanggo lingkungan internal lan emosi.

"Sambungan pikiran-awak iku penting kanggo mulihake lan njaga kesehatan lan kita arep kanggo laku apa kita martakaké," ngandika Mario Mikowski, Anggota Dewan Tabacón. "Sajrone pandhemen, kita ngupayakake upaya kanggo nyengkuyung kesejahteraan staf kalebu ngowahi restoran dadi pawon komunitas lan menehi sumbangan sekolah lan reresik. Iki minangka langkah sabanjure sing alami kanggo nyengkuyung kesejahteraan ing papan kerja lan perawatan diri organisasi kanggo komunitas sing berkembang, ing njero lan njaba. Kita seneng uga bisa ngluwihi prinsip kasebut kanggo para tamu liwat karya Dr. Natalie lan paket ESCAPE® menyang Tabacón.

Paket ESCAPE® to Tabacón kalebu nginep 5 wengi lan komponen ing ngisor iki:

  • LATIHAN circuhormon kaku pungkasan sing mbangun lan bisa nimbulaké utawa exacerbate tantangan kesehatan mental kaya kuatir lan depresi. Semburan singkat olahraga wis ditampilake kanggo ngedongkrak bahan kimia otak sing apik lan mbantu kita santai. Entuk detak jantung lan nemu keuntungan kesehatan mental saka olahraga ing gym alam Costa Rica dening milih petualangan sing dipilih: nunggang jaran, mendaki grojogan, petualangan zip-lining, utawa arung jeram.
  • SLEEP mbantu kita ngolah lan nyimpen informasi emosional. Tantangan turu bisa nyebabake kemampuan otak kanggo nggabungake lan ngelingi pengalaman sing positif, sing nyebabake rasa sumelang lan bisa uga penyakit. Kanggo nyengkuyung istirahat sing jero, Tabacón kerja sama karo perusahaan perawatan kulit lokal sing diduweni wanita Biosfera kanggo ngembangake layanan turndown uwal sing kalebu infus semprotan bantal saka melati, musk, jeruk lan campuran minyak esensial 'Pikiran Sehat' kanggo digunakake ing semedi utawa ing padusan panas sing nyiapake indra kanggo turu.
  • CONNECT karo masyarakat lokal, dhewe, lan penasaran alam. Manungsa butuh pengalaman sosial kanggo nguatake sesambungan saraf supaya bisa tuwuh, sinau, lan berkembang. Pengalaman a pengalaman yoga ruangan pribadi kanggo nyambung maneh karo pikirane lan alam kanggo ngedongkrak kesehatan emosi. Tabacón uga wis ngembangake a binaural beats track kasedhiya kanggo tamu kanggo ngundhuh sing weaves swara saka song manuk dhewe lan kali termal menyang wangun therapy gelombang swara kanggo kasurung negara imajinatif, meditative, lan anteng. Tamu bisa ngrungokake iki nalika njelajah kebon lan alas udan sajrone nginep, uga nalika bali menyang omah.
  • APRECIATE lingkungan sampeyan, adat istiadat, lan tradhisi. Riset nuduhake rasa syukur ningkatake kesehatan mental kanthi nambah kesadaran kanggo ngatasi kahanan sing durung mesthi urip. Dr. Natalie nyaranake miwiti kanthi ngenali telung perkara sing kudu disyukuri ing wektu saiki, sing bisa mbantu ngatasi rasa kuwatir. Ing Tabacón, para tamu bisa nglatih rasa syukur kanggo kelimpahan alam. Iki kalebu a upacara nandur wit pribadi ing situs sing, yen wis thukul, bakal dadi omah kanggo macem-macem spesies manuk kalebu macaws ijo sing kaancam.
  • PLAY! iku sing paling akeh wong diwasa kurang lan penting kanggo kesehatan kita. Play menehi inspirasi ngguyu, kang nambah endorfin, soothes tension, lan attenuates efek kaku ing awak, ngurangi efek ngrusak saka stress-hormon kortisol. Ana akeh cara kanggo muter, nanging Dr. Natalie nyaranake splashing watara ing Tabacón kang blumbang termal alam lan njupuk a Pura Vida kelas masak kanggo loro. Koki bakal menehi katrampilan anyar nalika sampeyan nari musik lan nikmati nedha awan sing paling seger saka panganan lokal. Sampeyan bakal seneng banget yen sampeyan bakal ngrasakake sajrone lan sawise seneng-seneng.
  • EXHALE lan nyedhot sawetara hawa sing paling resik ing donya ing spa alas udan terbuka Tabacón. Mupangate hawa sing resik kalebu tekanan getih sing luwih murah, pertumbuhan sel, lan ketajaman mental. teken Tabacón Pijat Emosional nggunakake aromaterapi, teknik napas jero, lan titik tekanan kanggo nggawe keseimbangan maneh. Bagéyan saka proses, meditasi lan teknik ambegan jero nenangake sistem saraf kanggo nyuda stres, ningkatake fokus, lan ningkatake sistem kekebalan awak kanggo nglawan efek negatif saka hormon respon stres kaya kortisol lan adrenalin. Pijet diterusake 25 menit saka balneotherapy sayah.
Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar