Penerbangan Tajikistan ambruk

tajiktajik
tajiktajik
ditulis dening editor

ISLAMABAD, Pakistan - Industri Penerbangan Sipil Tajikistan ambruk amarga operator nasional, "Tajik Air," mung duwe rong pesawat operasional, dene perusahaan swasta Somon Air duwe sangang operasi.

Print Friendly, PDF & Email

ISLAMABAD, Pakistan - Industri Penerbangan Sipil Tajikistan ambruk amarga operator nasional, "Tajik Air," mung duwe rong pesawat operasional, dene perusahaan swasta Somon Air duwe sangang pesawat operasional kanggo nyambungake negara sing dikurung daratan iki karo jagad liyane.

Tajik Air mung ngoperasikake rong pesawat nalika operasi penerbangan Lahore-Dushanbe ditutup.


Tajikistan wis nutup operasi penerbangan menyang Lahore, Pakistan, sing diwiwiti tanggal 6 Mei 2016. Rute iki digambarake minangka terobosan diplomatik antarane Islamabad lan Dushanbe, lan Perdana Menteri Pakistan, Mian Nawaz Sharif, nalika kunjungan menyang Dushanbe ing Mei kasebut hubungan udara antarane Lahore-Dushanbe minangka pangembangan diplomatik sing gedhe. Nanging, para ahli lelungan percaya ing Mei yen wiwitan operasi penerbangan Lahore-Dushanbe mung minangka keputusan politik lan wedi yen penerbangan kasebut ditutup ing sawetara wulan. Saiki, rasa wedi marang para ahli perjalanan wis dibenerake kanthi keputusan perusahaan swasta Somon Air kanggo nyelehake Lahore minangka tujuan saka sistem pesenan.

Miturut informasi sing diwenehake dening Menteri Transportasi Tajik Sherali Ganjalzoda sajrone konferensi pers sing dianakake tanggal 1 Agustus, Tajikistan wis ngupaya investasi finansial kanggo industri penerbangan sipil.

Sauntara kuwi, pakar perjalanan lan pariwisata percaya yen industri penerbangan sipil ambruk ing Tajikistan, lan saiki penerbangan dioperasikake mung ing 12 tujuan lan jumlah penerbangan 21 saben minggu.

Para ahli lelungan ngaku yen Tajikistan ora nandur modal ing industri penerbangan sipil wiwit kamardikan saka tilas Uni Soviet sanajan dadi negara sing kakurung daratan. Landasan pacu kasebut dibangun nalika jaman Soviet, lan malah bandara paling gedhe lan paling penting ing Dushanbe pungkasan dibangun maneh ing taun 2005.

Miturut pakar perjalanan, industri penerbangan sipil Tajikistan mbutuhake investasi finansial gedhe kanggo tuku pesawat modern lan rekonstruksi landasan landing lan bangunan bandara, nanging perusahaan internasional ora nuduhake minat kanggo nandur modal ing Tajikistan amarga sawetara alasan, kalebu hukum lan aturan sing rumit. investasi internasional.

Miturut data resmi, Somon Air saiki duwe sangang pesawat operasional, nalika Tajik Air mung duwe rong pesawat operasional lan siji liyane lagi didandani.

Tajik Air minangka Perusahaan Penerbangan Kesatuan Negara sing dikenal minangka Tajikistan Airlines lan minangka maskapai nasional Tajikistan, didegaké ing taun 1923 minangka divisi Aeroflot ing Tajikistan.



Kanggo crita asli, klik kene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.