Taliban mungkasi kabeh penerbangan saka Bandara Internasional Kabul

Pejuang Taliban njaga jaga ing ngarep Bandara Internasional Hamid Karzai, ing Kabul, Afghanistan,

Print Friendly, PDF & Email

Taliban mungkasi kabeh penerbangan saka Bandara Internasional Kabul

Taliban mungkasi kabeh penerbangan saka Bandara Internasional Kabul

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.