Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Dewan Pariwisata Afrika Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis negara | wilayah Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor News Mbangun maneh Tanzania Pariwisata News Wire Plancongan Maneka Warta

Tanzania Bakal dadi tuan rumah Ekspo Pariwisata Regional Afrika Wétan ing wulan Oktober

Tanzania Bakal dadi tuan rumah Ekspo Pariwisata Regional Afrika Wétan ing wulan Oktober
Tanzania Bakal dadi tuan rumah Ekspo Pariwisata Regional Afrika Wétan ing wulan Oktober

Para menteri kabeh setuju nggawe Expo Pariwisata Regional EAC tahunan (EARTE) kanthi tujuan kanggo nambah visibilitas wilayah kasebut lan pemasaran dadi tujuan wisata tunggal.

  • Negara-negara Afrika Timur bakal nganakake pameran pariwisata utama ing wulan Oktober taun iki.
  • Pameran pariwisata regional pertama lan utama bakal diwiwiti ing Tanzania.
  • Pameran pariwisata regional utama dijadwalake kanggo narik kawigaten para peserta saka negara-negara anggota Tanzania, Kenya, Uganda, Rwanda, Burundi lan Sudan Selatan.

Pariwisata pemasaran minangka produk ekonomi regional, negara-negara Afrika Timur bakal nganakake pameran pariwisata utama ing wulan Oktober taun iki kanthi semangat integrasi regional lan drive pemasaran pariwisata regional.

Tanzania Bakal dadi tuan rumah Ekspo Pariwisata Regional Afrika Wétan ing wulan Oktober

Pameran pariwisata regional pertama lan utama bakal ditindakake ing Tanzania, kanggo narik enem negara anggota Komunitas Afrika Wétan (EAC) kanggo nampilake papan turis kanthi payung integrasi regional ing pariwisata.

Laporan saka Komunitas Afrika Wétan kantor pusat ing kutha wisata Arzanha ing Tanzania sisih lor ujar manawa pameran pariwisata regional pertama lan utama dijadwalake ing wulan Oktober kanggo narik kawigaten para peserta saka negara-negara anggota Tanzania, Kenya, Uganda, Rwanda, Burundi, lan Sudan Kidul.

Menteri Sumber Daya Alam lan Pariwisata Tanzania Dr. Damas Ndumbaro ngumumake pameran pariwisata daerah kasebut sajrone rapat virtual karo Dewan Menteri Pariwisata Afrika Timur (EAC).

Para menteri kabeh setuju nggawe Expo Pariwisata Regional EAC tahunan (EARTE) kanthi tujuan kanggo nambah visibilitas wilayah kasebut lan pemasaran dadi tujuan wisata tunggal.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Apolinari Tairo - eTN Tanzania

Ninggalake Komentar

Share to...