Tanzania lan Uganda dadi tuan rumah Ekspo Pariwisata Internasional

Tanzania lan Uganda dadi tuan rumah Ekspo Pariwisata Internasional
Tanzania lan Uganda dadi tuan rumah Ekspo Pariwisata Internasional

Nargetake turis internasional nalika musim puncak antarane Mei lan Oktober, negara Afrika Timur Tanzania lan Uganda wis ngatur pameran pariwisata internasional kanggo mbabarake atraksi lan layanan sing kasedhiya kanggo turis lan pengunjung liyane looking for preian ing Afrika.

Tanzania lan Uganda wis ngatur pameran pariwisata internasional kanggo nampilake atraksi lan layanan kanggo turis internasional lan pengunjung looking for preian Afrika, utamané ing mangsa puncak saka Mei kanggo Oktober.

Karibu Kilifair 2024 miwiti acara pariwisata telung dina ing Arusha, kutha wisata populer ing Tanzania sisih lor, dina Jumuah. Pameran kasebut nampilake kira-kira 600 peserta pameran saka pasar wisata utama ing Afrika, Amerika Serikat, Eropa, lan pasar wisata liyane sing misuwur ing saindenging jagad.

Pameran pariwisata utama Tanzania, sing dikenal minangka "Karibu Kilifair 2024", diwiwiti sawise wiwitan musim pariwisata dhuwur ing Afrika Wétan, sing wiwit Mei nganti Oktober.

Karibu Kilifair minangka pameran pariwisata internasional utama ing Tanzania, kanthi tujuan nyorot lan promosi penawaran wisata, utamane kewan liar, warisan, lan atraksi budaya sing akeh ditemokake ing Tanzania, Afrika Timur, Afrika Tengah, lan liya-liyane.

Acara kasebut diatur lan disesuaikan supaya bisa dadi platform jaringan kanggo bisnis ing sektor pariwisata, uga kanggo mbujuk wong Tanzania lan warga Afrika Timur supaya bisa nggawa kulawargane lan njelajah paviliun pameran kanggo entuk wawasan babagan tujuan wisata ing Afrika Timur. wilayah.

Kilifair wis berkembang dadi acara pariwisata sing misuwur ing Afrika Wétan sajrone wolung taun kepungkur. Iki menehi kesempatan luar biasa kanggo jaringan lan nggawe sambungan karo mitra pariwisata anyar ing sektor pariwisata Tanzania sing berkembang, uga ing wilayah Afrika Timur sing luwih akeh.

Acara iki diantisipasi kanggo narik kawigaten udakara 8,000 individu, kalebu peserta pameran lan pengunjung sedina muput. Akeh lokakarya wis diatur, nampilaken para ahli saka macem-macem lokasi, kanggo nggampangake ijol-ijolan wawasan sing penting babagan tujuan kemasan, layanan pengunjung, lan pangembangan pariwisata ing Afrika. Kajaba iku, seminar khusus babagan Teknologi Perjalanan bakal dianakake.

Edisi kaping wolu Mutiara saka Ekspo Pariwisata Afrika (POATE 2024) njupuk Panggonan ing Kampala saka 23 kanggo 25 Mei, narik kawigaten luwih saka 5,000 peserta perdagangan travel wisata lan 70 panuku.

Ekspo kasebut bisa narik peserta saka Uganda, uga saka macem-macem negara ing Afrika Wétan. Kajaba iku, uga entuk akeh pengunjung perdagangan saka Eropa, Amerika Serikat, lan wilayah liyane ing Afrika.

Pak Cuthbert Ncube, Ketua Dewan Pariwisata Afrika (ATB), melu acara POATE 2024. Sajrone partisipasi, dheweke nandheske pentinge kolaborasi antarane institusi umum lan swasta supaya bisa ningkatake pertumbuhan industri pariwisata lan nambah citra Afrika minangka tujuan wisata.

"Kita melu karo para menteri lan akeh pemangku kepentingan, kalebu sektor swasta, kanggo nuduhake praktik marketing anyar kita lan banjur ngomong kanthi siji swara," ujare Ncube sajrone wawancara media khusus ing Kampala.

Pak Ncube nandheske pentinge Afrika ngakoni nilai intrinsik lan potensi pariwisata supaya bisa berkembang ing pasar global lan saingan kanthi efektif.


WTNGABUNG | eTurboNews | eTN

(eTN): Tanzania lan Uganda dadi tuan rumah Ekspo Pariwisata Internasional | lisensi re-post isi kirim


 

About penulis

Apolinari Tairo - eTN Tanzania

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...